Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Η ανάγκη του Καραμανλή να βάλει στην Κυβέρνηση τον Μάριο...

Νέος Υφυποργός Υγείας πλέον είναι ο Αμφιλοχιώτης Βουλευτής της ΝΔ κ Μάριος Σαλμάς!Ο Μάριος μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά τελικά ήπιε νερο και δεν έφυγε από την πηγη διψασμένος όπως θα γινόταν αν στον τελευταίο κατα τα φαινόμενα ανασχηματισμό του Καραμανλή έμενε απ'εξω!Τι άλλαξε όμως και ο Μάριος που εθεωρείτο πως ήταν στην μάυρη λίστα του Πρωθυπουργού κατέλαβε θέση στην κυβέρνηση?Τα αποτελέσματα λοιπόν των δημοσκοπήσεων οδήγησαν τον Κώστα Καραμανλή στο να παίξει το τελευταίο του χαρτί,αυτό του αναχηματισμού της κυβέρνησης δημιουργώντας μία καθαρά εκλογική Κυβέρνηση!Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν από την εκλογική αυτή κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να λείπει εκπρόσωπος από έναν από τους σημαντικότερους Νομούς,ο οποίος μάλιστα ήταν για αρκετό καιρό άνευ εκπροσώπου!Αυτη λοιπόν η καραμπόλα ήταν που έφερε και τον Βουλευτή του νομού στο Υπουργείο της Αριστοτέλους!Ανεξαρτήτως βέβαια των λόγων,το ότι ο κύριος Σαλμας είναι πλέον Υφυπουργός Υγείας αποτελεί τιμή για τον ίδιο,καθώς και για την γεννετηρα του και φυσικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ,(ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ)ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.ΜΕΧΡΙ Κ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΡΙΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλοδαπη οικιακη βοηθο;
Χαθηκαν οι Ελληνιδες.
Νεο ηθος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!! ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΠΕΡΙΣΑ; ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.