Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Μπαράζ επισκέψεων στελεχών του Πασοκ στην Αμφιλοχία

Μπαράζ επισκέψεων κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ τις ημέρες του Πασχα στην πόλη της Αμφιλοχίας!Την αρχή έκανε η Βουλευτής κυρία Σ.Γιαννακά την προηγούμενη εβδομάδα ενώ ακολούθησαν τις τελευταίες ημέρες ο πρώην Υπουργός κ. Βερελής,το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και πρωην βουλευτής κ. Μακρυπίδης και τέλος ο βουλευτής κ. Θ.Μωραίτης.Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφού ειχαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ Κοιμήση εκαναν βόλτα στην αγορά της Αμφιλοχίας συνοδευόμενοι από τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.Και οι τέσσερεις πολιτευτές αφού αναφέρθηκαν στην σημερινή κατάσταση της Χώρας,επισημαναν την ανάγκη αλλαγής ρότας και συνεπώς αλλαγής Κυβέρνησης!Με δεδομένο λοιπόν το στόχο ζήτησαν από όλους να είναι σε εκλογική ετοιμότητα γιατι ανα πάσα στιγμή η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα πέσει σαν ώριμο φρούτο!Ακόμη στάθηκαν στην σημασία των ευροεκλογών που ξεκάθαρα πλέον αποκτούν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα!Γίνεται λοιπόν σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει ταχύτητα ενόψει είτε μονών είτε διπλών εκλογών,την ώρα που στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί νεκρική ησυχία!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεχασες να μας πεις οτι και ο κυρ πανος(κουρουμπλης) ηρθε αλλα προτιμησε την φιεστα του μαριου με τα ελικοπτερα.πηγε και αυτος στα δικα του παιδια εστω και γαλαζια.τον ειχαν αποκουμπι τοσα χρονια επι σημιτη.δεν ξεχνιονται αυτα τα αλισβερισια.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ;ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ(ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ,ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ,ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΛΗΣ Κ.Α.)ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΑ BLOGS TOY NOMOY!EKTOΣ KAI AN H ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΩΣ ΓΕΝΟΜΕΝΟ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Κ ΓΩ; Η ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ...ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!

ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε τις φωτογραφίες από τα εγκαίνια που μας έταξες, ή θα είσαι συνεπής ή κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ.

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΧΕΙΛΑΡΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ!ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΦΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ!!

Ανώνυμος είπε...

κ.Θεοδωρου τι γινεται με τους δρομους;
Τι χαλια ειναι αυτα;

Ανώνυμος είπε...

α,ρε ΓΙΩΡΓΟ πρωτη μουρη παντα.Μπραβο-μπραβο...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΟΛΦΟΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

Οι φαταούλες καναλάρχες και φίλοι τους επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.