Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Όταν μιλούν οι γραφικοί τα σχόλια περιττεύουν...

Το να ασχοληθείς με έναν γραφικό...άποψη μου είναι πως δεν αξίζει...αρκει να διαβασεις τα "αρθρα" του και θα καταλάβεις την ποιότητα του και την σταθερότητα των απόψεών του...ας του ευχηθούμε λοιπόν καλή συνεχεια στην κατρακύλα του...και από κοντα στους πολιτικούς του κόμματος του μη χάσει καμιά οξία!!!

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Την παραίτηση της κυρίας Σωτηρίου περιμένουν στην Αμφιλοχία...

Δεδομένη θεωρείται πια η παραίτηση της κυρίας Σωτηρίου από το Δημοτικο Συμβούλιο όπου παραμένει ακόμη ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης!Στην Αμφιλοχία περιμένουνε πως η πρώην Δήμαρχος θα παραιτηθεί αφού πρώτα δώσει ένα από τα γνωστα της show καταγγέλοντας τους πάντες και τα πάντα!Ενώ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως μέχρι τον Σεπτέμβρη περιμένουμε και άλλες παραιτήσεις Δημοτικών Συμβούλων του συνδιασμού της κυρίας Σωτηρίου!

Ποιον είχε προτείνει τελικά ρε παιδιά;;;

SOS: Όποιος γνωρίζει,ας θυμίσει στον διοικητή του ΚΑΦΚΑ ποιον πρότεινε ο Μάριος Σαλμάς για την θέση του γιατι χθές στον Χατζηνικολάου είπε πως ο Μάριος είχε προτείνει άλλον...αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιον!Ας βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά....δηλαδη αυτόν τον πρότεινε ο κ Κωνσταντόπουλος?...αναγνωρίζοντας τις γνωσεις του επί του θέματος?...τον ήξερε και από χθες!

Ήταν χωμένη σε όλα...

Χαμός στο ίσωμα...

Πανικός...είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγραψει τα όσα διαδραματίζονται σε πανελλαδική εμβέλεια με επίκεντρο την Αμφιλοχία!Το Alter και το Extra3 έχουν βάλει κάτω και σφυροκοπούν ανελέητα Σαλμά Σωτηρίου και Τρομπούκη,ενώ στο κάδρο μπήκε και ο ουρανοκατέβατος διοικητής του ΚΑΦΚΑ,δικαιώνοντας απόλυτα το "Αμφιλοχία Press" για παλαιότερες αναρτήσεις!Το Extra3 και η ομάδα του Γιάννη Παπαγιάννη με τον οποίο είμαστε σε επαφή ψάχνει καθε πτυχή του θέματος και η πιάτσα λέει πως αν δεν ήταν καλοκαίρι ο Μάριος θα αποτελούσε ήδη παρελθόν,παροτι και τώρα είναι προ των πυλών της εξόδου!Το Extra3 πλέον έχει ρίξει το βάρος και στην τεράστια διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στην Αμφιλοχία,χαρακτηρίζοντας την μία από τις μεγαλύτερες πιατσες ναρκωτικών μετους εμπόρους να είναι γνωστοι και την αστυνομία να αδρανεί πλήρως!Οι κάτοικοι της Πρωτεύουσας που γνωρίζουν την δυναμική του συγκεκριμένου Δελτίου,το οποίο αποτελείται απο του κύριους συντάκτες των blog pressmme και press.gr αντιλαμβάνοντυαι πλήρως τις διαστάσεις του θέματος!
Εμεις στο εξής λόγω της λεπτότητας της καταστάσεως επιλέξαμε τα σχόλια να δημοσιεύονται αφού ελέγχονται,πράγμα που αν και δεν μας ευχαριστεί είναι αναγκαίο!

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Την παραίτησε ο Μάριος...



Παραιτήθηκε η Μ. Σωτηρίου από την θέση της διευθύντριας του γραφείου του υφυπουργού Υγείας, μας ενημερώνει το www.press-gr.blogspot.com. Πράγματι από το ρεπορτάζ που κάναμε και εμείς σήμερα η Μ. Σωτηρίου έδωσε την παραίτησή της. Με μια διαφορά. Από την Στοκχόλμη όπου βρίσκεται ο Μ. Σαλμάς της τηλεφώνησε και ζήτησε αυτός την επιτακτικά την παραίτησή της για να διασώσει ο ίδιος την πολιτική του θέση. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Πανελλαδικο βουκινο...

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας ήταν υποψήφιος με τον "γαλάζιο" συνδυασμό της Διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά!!!

Του Σπύρου Καπαδάκου, PRESS-GR

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, αναστάτωση επικρατεί και στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Από εκεί κατάγεται ο Γέωργιος Τρομπούκης που συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες. Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας με γνωστό όνομα στο χώρο των κατασκευαστών και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το "ξέπλυμα" των λύτρων από την απαγωγή.
Ομως αποκαλύπτεται και μια άλλη ιδιότητα του Γ. Τρομπούκη. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ "Ολοι μαζί - Νέα αρχή", στην Αμφιλοχία υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου
Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως ποιο είναι; Οτι η κ. Σωτηρίου είναι Διευθύντρια του Γραφείου του...
υφυπουργού Υγείας (και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφ' ότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο.
Δηλαδή, ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό της διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας στο δήμο Αμφιλοχίας!!! Πώς το βλέπετε αυτό;
Τώρα, αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται είναι αν υπάρχουν και άλλες (πολιτικές εννοείται) "σκιές" που μπορεί να βαρύνουν την κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.

Αργοτερα θα εχουμε και πιο γαργαλιστικες λεπτομερειες...

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Φόλα η Μάρω στο SENSES...

Αν εξαιρέσουμε πως η μικροφωνική δεν δουλευε,τα φώτα έπεσαν,η Μάρω δεν τραγούδησε στον εξω χώρο που ήταν τα μπουκάλια αλλα μέσα και οτι τραγούδησε σύνολικά κανα τεταρτάκι...κατα τ'αλλα όλα πήγαν τέλεια!Μία υπέροχη βραδιά για την Μάρω λύτρα με 3.500 χιλιαρικάκια για 15 λεπτακια,την ώρα που οι θαμώνες αναρωτιόντουσαν αν τελείωσε!Η πρόχειρη οργάνωση δυστυχώς χάλασε μία εξαιρετική ευκαιρία ο πολύς κόσμος που μαζεύτηκε στην παραλλία της Μπούκας σ'ενα υπέροχο μαγαζί να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και το "senses" να γίνει το στεκί του καλοκαιριού!Υπέροχο μαγαζί...τραγική οργάνωση....και ολίγη από Μάρω Λύτρα!!!