Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Μήνυμα αναγνώστη!

Mήνυμα αναγνώστη μέσω σχολίου:
Αν δεν κάνω λάθος ο κ Μ.Σαλμάς ήταν υπεύθυνος για την εθνική ομάδα άρσης βαρών!Οπότε είναι μπλεγμένος και αυτός στο θέμα της ντόπας,δεν είδα ομώς κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης να το αναφέρει!Φοβούνται μάλλον οτι θα ανοιξουν πόλεμο και θα χάσουν τις επιδοτήσεις μερικοί!Κρίμα,δεν υπάρχει καμία αντικειμενική ενημέρωση στην περιοχή μας.Όλα όσα γράφονται είναι υποκεινούμενα από τους χρηματοδότες πολιτικούς του τόπου μας!Ντροπή σας!
Αμφιλοχια Press:Επιβεβαιώνουμε το ότι ο κ.Σαλμάς έχει υπάρξει γιατρος της Εθνικής Άρσης Βαρών χωρίς όμως αυτό να αποτελει απόδειξει ενοχής για ένα σκανδαλο ντόπινγκ που αποκαλύφθηκε και αφορά το ντοπάρισμα αθλητών το 2008!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε ένα καινούργιο blog
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

επειδή to παραπάνω σας το βγάζει σε μικρό παράθυρο κάντε αντιγραφή πάνω στην τοποθεσία και ανοιξτε ένα καινούργιο παράθυρο και κάντε επικόλληση την τοποθεσία

www.zavitsanosnikos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Το ακόλουθο κείμενο δημοσιεύτηκε στο blog του Νομού μας, zapantovraxoro.blogspot.com:

«Στο πολύ καλό blog της Αιτωλ/νίας www. amfiloxia-news.blogspot.com, διαβάσαμε το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη του, που έχει αναρτηθεί με τον τίτλο «Μήνυμα αναγνώστη». Αναφέρει λοιπόν τα εξής:
-«Αν δεν κάνω λάθος ο κ Μ. Σαλμάς (σ.σ. «Ζ». ο Αιτωλ/νάνας βουλευτής της Ν.Δ.) ήταν υπεύθυνος (σ.σ. «Ζ», ιατρός το επάγγελμα) για την εθνική ομάδα άρσης βαρών! Οπότε είναι μπλεγμένος και αυτός στο θέμα της ντόπας, δεν είδα όμως κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης να το αναφέρει! Φοβούνται μάλλον ότι θα ανοίξουν πόλεμο και θα χάσουν τις επιδοτήσεις μερικοί! Κρίμα, δεν υπάρχει καμία αντικειμενική ενημέρωση στην περιοχή μας. Όλα όσα γράφονται είναι υποκινούμενα από τους χρηματοδότες πολιτικούς του τόπου μας! Ντροπή σας!»
Στην ανάρτηση αυτή υπάρχει και ο σχολιασμός της, από τον διαχειριστή του Αμφιλοχία Press, που αναφέρει τα εξής:
-«Αμφιλοχία Press: Επιβεβαιώνουμε το ότι ο κ. Σαλμάς έχει υπάρξει γιατρός της Εθνικής Άρσης Βαρών χωρίς όμως αυτό να αποτελεί απόδειξη ενοχής για ένα σκάνδαλο ντόπινγκ που αποκαλύφθηκε και αφορά, το ντοπάρισμα αθλητών το 2008!».
Θέλοντας να σχολιάσουμε και από την πλευρά μας την ανάρτηση του αναγνώστη του εν λόγου blog, σημειώνουμε ότι ο Μάριος Σαλμάς ήταν γνωστό ότι κατά το παρελθόν και για σειρά ετών ιατρός της Εθνικής ομάδας άρσης Βαρών. Ως γνωστόν η ειδικότητα του κ. Σαλμά είναι Ορθοπεδική που είναι εντελώς ξένη με τις σχετικές «ντοποειδικότητες» (π.χ. αθλητιατρική ). Βέβαια αυτό από μόνο του δεν θα σήμαινε τίποτε εάν υποτεθεί ότι το ντοπάρισμα των αθλητών μας, αποτελούσε μια καθημερινή πρακτική. Αλλά εάν δεχτούμε ότι ο κ. Σαλμάς γνώριζε ή έστω υπέθαλπε τέτοιες συμπεριφορές έτσι εύκολα, τότε με την ίδια ευκολία θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι την ίδια γνώση είχε και ο Φυσιοθεραπευτής της ίδιας ομάδας που τύγχανε εκείνη την εποχή να είναι ο αδελφός του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ. Σμυρλή, Δημήτρης.
Και κάτι τέτοιο θα ήταν απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική και φυσικά θα θύμιζε το γνωστό «το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι… μπουζούκι!!!».
Με κάτι τέτοια όμως πολιτική κριτική ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Εξ’ άλλου οι πράξεις και οι παραλείψεις του κ. Σαλμά κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι τόσες πολλές και κραυγαλέες που δεν χρειάζονται «ασκήσεις λογικής» για να του ασκηθεί πολιτική κριτική. Και βεβαίως αυτή όταν ασκείται με επιχειρήματα είναι και αποτελεσματική ειδάλλως μάλλον «νερό στο μύλο» του, ρίχνουν όσοι και οποίοι «πυροβολούν» έτσι στον αέρα!!!
Σημείωση: Να κατηγορείται μάλιστα στο συνολό του και ο τοπικός τύπος για ένα τέτοιο θέμα παρα είναι υπερβολικό και προφανώς άδικο. Υπάρχουν και άλλα σοβαρά και υπαρκτά ζητήματα που μπορεί και μάλλον θα ΠΡΕΠΕΙ να ασκηθεί κριτική σε αυτόν... »