Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ψηφοφορία για τους Αντιδημάρχους

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες κατάνυξης φαίνεται να πέφτει η κινητικότητα στον Δήμο,έτσι δεχόμενοι καποια παράπονα,επιλέξαμε να ξεκινήσουμε άλλη μία ψηφοφορία για να ξαναζωντανέψουμε το ενδιαφέρον!Ζητάμε λοιπόν την γνώμη σας για τους Αντιδημάρχους της 2ης διετίας μετά τους πρώτους 3 μήνες της θητείας τους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στην Π.ΨΩΦΑΚΗ που μες σε 2 μερες αλλαξε την μορφη του κομβου στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.ΝΕΟΥΣ χρειαζεται ο τοπος για να αρχιζει να αλλαζει,και οχι 60αρες και 60ρηδες γαντζωμενους απο καρεκλες και μισθους,που το μονο που κοιτανε απ την επομενη των εκλογων ειναι πως θα καβαντζαρουν και την επομενη 4ετια.τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ,ΑΛΛΑ ΕΚΤΑΚΤΟ!!Είμαστε ασφαλείς??Τι κρύβει η Αμβρακία??Ψάρι 5 μέτρα ξεβράστηκε σε παραλία της δυτικής ΑΜΒΡΑΚΙΑΣ(περιοχή Πλατύπορος),ανάμεσα στο Παπαδατιώτικο και το Κωνωπινιώτικο Πέλαγος. Πρόσβαση μόνο με βάρκα. Ερίζουν οι Δήμοι Φυτειών και Μεδεώνος σε ποιον ανήκει το ξέβρασμα. Εκπληκτική ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:http://www.fities.org/index.php?option=com_fireboard&Itemid=0&func=view&id=140&catid=7#140