Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Νίκη του Πασοκ στις Ευρωεκλογές με 6 μονάδες διαφορα προβλέπουν οι Ευρωπαίοι!

Νίκη του Πασοκ στις Ευρωεκλογές με 6 μονάδες διαφορα προβλέπουν οι Ευρωπαίοι!Ακόμα με μεγάλο ποσοστό μπαίνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στην Ευρωβουλή ενώ τριτο κόμμα έρχεται το ΚΚΕ μισή μονάδα μπροστά από τον Συριζα!Μένει να δούμε...
Πηγη:pressmme


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην τους λες τετοια και θα ξαναρθει ο αβραμοπουλος με C -130αυτη την φορα να εγκαινιασει το γεφυρι της παλιαυλης!!!

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΧΕΙΛΑΡΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΕΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ!ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΦΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ!!

Ανώνυμος είπε...

η ομορφια δεν ειναι το ζητουμενο ,για το πολιτικο συστημα της χωρας.τοσους και τοσους γυμνοσαλιαγκες εχει η βουλη ,τα χειλια του μακρυπιδη σε πειραξαν?

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον αυτος θα μας κανει να γελαμε και λιγο.
Οι αλλοι ολο πικρες μας δινουν!
κ.Θεοδωρου τι γινεται με τους δρομους;
Τι χαλια ειναι αυτα;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούστηκε για τον ερχομό Κουρδων το χειμώνα στην κατασκηνωση της Μπουκας,αποτελει απόφαση του Υπουργείου Υγειας λενε...ξερετε κατι?

Ανώνυμος είπε...

Μουστακλής: ο αντιστασιακός που έκανε το λάθος να είναι δεξιός...!

Σαν σήμερα το 1986 πέθανε ο Σπύρος Μουστακλής. Το γεγονός δεν το ανέφερε κανένα ΜΜΕ. Βλέπετε, ο Σπύρος Μουστακλής ήταν αξιωματικός του στρατού με σημαντική αντιδικτατορική δράση, αλλά με ένα σημαντικότατο μειονέκτημα: δεν ήταν αριστερός, ούτε "αριστερός".

Δεν έφυγε από την χώρα, με διαβατήριο από τα χέρια του Παττακού, δεν γύριζε στις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις σπέρνοντας εξώγαμα, δεν έβαλε υποψηφιότητα ούτε καν για Δημοτικός Σύμβουλος μετά την "Μεταπολίτευση". Ήταν ένας γνήσιος πατριώτης, νομιμόφρων, πιστός στον Όρκο του στην πατρίδα και στον Συνταγματικό Βασιλέα των Ελλήνων.
Γεννήθηκε στο Μεσόλογγι και σπούδασε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Έλαβε μέρος στις στρατιωτικέ ςεπιχειρήσεις 1946-49 και συμμετείχε στο κίνημα του Ναυτικού. Συνεργάστηκε με τους αξιωματικούς του ναυτικού ως ταγματάρχης και ήταν από τους λίγους αξιωματικούς του στρατού που πήραν μέρος. Το κίνημα του Ναυτικού προδόθηκε πριν την εκδήλωσή του, με αποτέλεσμα μεταξύ των αξιωματικών να συλληφθεί και ο ίδιος (22 Μαίου 1973).

Κρατήθηκε στα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ για 47 ημέρες όπου βασανίστηκε άγρια. Κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων ένα βίαιο χτύπημα στην καρωτίδα προκάλεσε εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΚΑΤ. Εκεί παρέμεινε δύο χρόνια. Το εγκεφαλικό του προκάλεσε ολική παραλυσία.

Ύστερα από αυτό το συμβάν το δικτατορικό καθεστώς της Χούντας φοβούμενο αντιδράσεις μετρίασε τα βασανιστήρια κατά των αξιωματικών που είχαν συλληφθεί. Η τραγική κατάληξη του Μουστακλή αλλά και η ηρωική του στάση παραμένουν ακόμα σύμβολα αντιδικτατορικής δράσης.

Δεν θα ακούσετε το όνομά του σε κανέναν κατάλογο "αγωνιστών" κατά της Χούντας. Αποκαταστάθηκε τουλάχιστον στρατιωτικά από την "Μεταπολίτευση" λαμβάνοντας τον βαθμό του Αντιστρατήγου. Τέτοιους αξιωματικούς έχει η Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

το πρες του πασοκικου συστηματος πήγες να αντιγραψεις. οπως λεμε και γελαμε, ο τζεφρι (γιωργακης) πρωθυπουργός. οπου παει στο εξωτερικο ο ξεφτιλας, καταγγελει τη χωρα του σαν πουτανα κατινιτσα. όπως οι καναλαρχες διαπλεκομενοι βγαζουν δημοσκοπησεις να μας πει το πρες και συ ποιος έγραψε τη ....δημοσκοπηση στο εξωτερικο.

Ανώνυμος είπε...

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Τζέφρεϊ είχε την αφέλεια, γιατί δεν πρόκειται για θράσσος, για απλή αφέλεια πρόκειται, να πει ότι ζητά από τους ψηφοφόρους να τον κρίνουν με βάση αυτά που έχει κάνει ως τώρα. Από τις υπουργικές του θητείες. "Να με κρίνουν, για παράδειγμα, από την θητεία μου ως υπουργού Εξωτερικών".

Μα είναι δυνατόν να τον αφήνουν να αμολάει τέτοιες...παπάρες; Αν είναι να σε κρίνουμε από τη θητεία σου στο Υπουργείο Εξωτερικών Τζέφρεϊ μου, τότε δεν θα σε ψηφήσουν ούτε οι ΠΑΣΟΚοι πατριώτες! Τι να θυμηθώ τί να ξεχάσω, που τραγουδά και ο σύντροφος Νταλάρας;

Ακριβώς από το...έργο της κρίθηκε και η Μαριέττα, και τώρα είναι εκτός Βουλής. Οκ, το γνωρίζουμε ότι οι αμερικανοτραφείς σύμβουλοι του Τζέφ δεν έχουν επαφή, αλλά τόσο πια "γκαγκά"; Είναι δυνατόν να ζητά να τον κρίνουμε από τη θητεία του ως Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ουσιαστικά; Ποιό έργο; Να θυμηθώ πρόχειρα:

-την άνευ όρων διέλευση των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων απο την Ελλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος;
-την συμμετοχή στους βομβαρδισμούς του σερβικού λαού;
-την απαίτηση να κατέβουν από το δωμάτιο της "Μεγάλης Βρεττανίας" όπου θα διέμενε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ισμαήλ Τζεμ, οι ελαιογραφίες του Γύζη με τους ήρωες της Επανάστασης του '21;
-την προκλητική "πασαρέλα" μαζί με τον Τζεμ, στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ, πριν το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι οπαδοί της Ελληνικής ομάδας είχαν ήδη δεχθεί επίθεση στις κερκίδες και αντικείμενα από τους τούρκους οπαδούς; Μια πρόκληση που απαντήθηκε από τους "πράσινους" οπαδούς με σωρεία μπουκαλιών εναντίων των δύο υπουργών, την ώρα που περνούσαν μπροστά από την κερκίδα τους.
-την αδιαφορία για το Σκοπιανό, που δεν "ακούμπησε" καν;

Δεν αναφέρομαι καθόλου στα Ίμια και τον Οτσαλάν, γιατί αυτά είναι γνωστά.
Μια επισήμανση μόνο. Ο παππούς του Τζέφρεϊ από το σόι της γιαγιάς Μινέικο, ήταν μαζί με αυτούς που επιβουλεύονταν την Ελλάδα και την Μακεδονία στους Βαλκανικούς Πολέμους. Κατασκευαστής οχυρών τότε, στο πλευρό των Γερμανών συμμάχων της Βουλγαρίας. Αυτά, επειδή κάποιοι εχουν το θράσσος να μιλούν για κάποιους ανθρώπους και να τους κρίνουν, με βάση τους προγόνους τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ (ΑΣΤΑ-ΒΡΑΣΤΑ)