Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ψηφοφορία Αντιδημάρχων: Επικρατέστεροι οι νέοι και ο "κανένας

Αν και λόγω απροόπτου αλλά και γιορτών διακόψαμε την ψηφοφορία ακετα πριν το προκαθορισμένο,καποια πρώτα στοιχειώδη συμπεράσματα μπορούν να βγουν!Αρχίζοντας από την κορυφή της δημοσκόπησης είχαμε πει πως το έργο της κυρίας Ψωφάκη στην καθαριότητα έχει αρχίσει να φαίνεται και αυτό δείχνει να το καρπώνεται η νέα αντιδήμαρχος!Σίγουρα η δυναμική της Ψωφάκη δείχνει σε όλους μας αλλά ιδίως στον Δήμαρχο πως ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα,αφθαρτα με όρεξη για δουλεια.Από την άλλη αν και νέος ο κύριος Θεοδώρου δεν δείχνει να πείθει,ίσως πληρώνοντας το τίμημα της ασυλίας που τυγχάνει όλα αυτά τα χρόνια από τον κύριο Κοιμήση,ώντας και ο μόνος που παρέμεινε αντιδήμαρχος!Όπως έχουμε ξαναπεί όμως,στον τομέα των έργων η δεύτερη διετία ειναι η πιο παραγωγική και σε θέμα έργου αλλά και εξυπηρετήσεων για ψηφους,και κατι ήξερε ο Δήμαρχος που τον έβαλε στο τομέα που αποτελεί "πηγή" ψήφων!Από την πιο παλιά γενιά δείχνει να ξεχωρίζει ο πρωτος σε σταυρούς των Δημοτικών Εκλογών κύριος Γάκης,αν και έχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο,το σουλούπωμα των οικονομικών και του τρόπου λειτουργίας του Δημαρχείου,που απαιτεί αρκετο χρόνο.Τέλος,ακολουθεί η κυρία Μαργάρη,η οποία αν και το παλεύει στο πόστο της και τα πήγε αρκετά καλά με το καρναβάλι δείχνει πια να έχει κουράσει και να έχει φθαρει μετά από τόσα χρόνια!Το πιο σημαντικό όμως εύρημα είναι σίγουρα αυτός ο "κανένας"που παρουσιάζεται πανίσχυρος σε κάθε είδους πολιτική δημοσκόπηση και δεν δείχνει τίποτα άλλο παρά την αποστροφή των πολιτών και δει των νέων,που συνήθως μετέχουν στις ψηφοφορίες του διαδικτύου,απέναντι στα κοινά,τα πρόσωπα που τα διαχειρίζονται και την γενική σήψη στην κεντρική αλλά και τοπική πολιτική σκηνή!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω τα γκαλοπ να τα διαβαζει και ο δημαρχος η καποιος περιξ αυτου,για να βλεπει οτι κουραστηκαμε απ τους γεροντους που χει μαζεψει στο δημαρχειο,αυτο πια ποια δεν ειναι δημαρχειο γηροκομειο ειναι.ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.αλλα ενας νεος ανθρωπος δεν φτανει.που να βγαλει πανια με σαπακια.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ανακάλυψα το blog και εδω και 2.30 ωρες διαβάζω τις αναρτησεις σας,συγχαρητηρία για την πολύ ομορφη και διακριτικη δουλεια που κανετε!Θελουμε ομως περισσοτερες αναρτησεις για τα χωρια της Αμφιλοχίας,καθως επικενρωνεστε στο παλιο Δήμο,αμφιλοχια και Μπουκα και λιγο Λουτρο!Και πάλι συγχαρητηρια και καλά κουραγια!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ BLOGG ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠ.>....Α..ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΣΤΟ Γ.Γ.Π, Η ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΜΠ.... ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΚΟΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ , ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΨΩΦΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.... ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ . ΟΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ,ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ Κ ΨΙΘΥΡΟΥΣ.Η ΠΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ 9 Απρίλιος 2009 11:09 πμ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ
ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΖΙΠΟΕΙΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που εκτοξευουν λιβελους εναντιον των νεων που χαν το θαρρος να φτιαξουν ενα blog για την πολη μας ,εκτος του οτι ειναι σε αλλη εποχη,δεν μαθαν η δεν τους ειπε κανεις ,οτι οταν ασχολησαι με τα κοινα ο καθενας εχει το δικαιωμα να σε κρινει.και δεν θετουν τον εαυτο τους σε κριση στις εκλογες ,για να πιανουν τα γραφεια και να παιρνουν τους παχυλους μισθους.συνεχισε ετσι φιλε admin.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ 11.09 ΚΑΙ 11.48, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΡΘΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ!!ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

εσενα το οτι ειναι αμορφωτοσ σε χαλασε......3:18 μμ η ενοχλεισαι για τα δικα σου φιλαρακια εεεε...

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά τα παιδιά
τα φιλαράκια τα καλά..
Τσουου ρε λάκηδες..!
Φούντα και ναργιλές
χτίζουν οικοδομές..
Τσουου ρε μαφιόζοι της καρπαζιάς..!

Ανώνυμος είπε...

Admin σε παμε με χιλια...ας αφυπνισει καποιοσ τον κοσμο...κοπελια του 11.48...εσυ πειναγες και κυγδωσε το αντερακι σου με το τομαρι που πηρεσ...να τον χαιρεσαι και όλα απο την μυτη να σας βγουν!
Φούντα και ναργιλές
χτίζουν οικοδομές..

Απολυτα πετυχημενο

Ανώνυμος είπε...

τι γινετε με τις οικοδομες στην αμφιλοχια; στο αγρινιο βρηκαν καποιες λεει ραδιενεργες στο σιδηρο.

Ανώνυμος είπε...

στην αμφιλοχια τις βρηκαν ραδιενεργες στην πρεζα και τη μαστουρα!

Ανώνυμος είπε...

ρε μην ασχολησται με δαυτους,αξια τους δινετε,ανεμομαζωματα διαολοσκορπισματα!

Ανώνυμος είπε...

κ. Θεοδωρου πες αλευρι...