Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Άξιος της μοίρας του ο Αμφιλοχος ηττηθηκε στα πέναλτυ από την κατωτερη Γουρια!

Οδυνηρή ήττα στα πέναλτυ γνώρισε ο Αμφιλοχος στον αγώνα μπαράζ με τον Εθνικό Γουριάς στο γήπεδο του Παναιτωλίου!Ο Αμφίλοχος όντας καλυτερος ως το 70 της Γουριάς ευτυχισε να προηγηθει με κεφαλιά του Τσιλιμαντού και να έχει την άνοδο στα χέρια του!Λίγα λεπτά μετά όμως στην φάση που ίσως έκρινε τον αγώνα ο καλύτερος παίχτης της Αμφιλοχίας μεχρι τότε,ο Β.Στάμος δεχτηκε 2η κίτρινη με αποτέλεσμα ο Αμφίλοχος να χάσει το κέντρο και να κλειστεί στην περιοχή του!Η Γουριά λοιπόν εκμεταλευόμενη την αριθμητικη υπεροχή πίεσε και καταφερε να ισοφαρίσει σε μία αναμπουμπούλα στις καθυστερήσεις,αφού πρώτα ο Μπαμπάτσικος από την Αμφιλοχία ειχε χάσει το τετ α τετ!Αφου στην παραταση δεν αλλαξε τίποτα ακολουθησε η διαδικασία των πέναλτυ με τον Αμφιλοχο να μην μπορεί να εκμεταλευτεί τα πολλα χαμενα πεναλτυ της Γουριάς και να καταλήγει να ΄χασει την άνοδο στο 12ο πεναλτυ με μοιραίο παίχτη τον Δ.Γιαχο ο οποίος έχασε 2 πεναλτυ!Πλέον ο Αμφιλοχος ελπίζει ο Ακαρνανικός να παραμείνει στην Δ Εθνική ωστε να ανεβει στην Α1. Ο κόσμος της Αμφιλοχίας έδωσε βροντερο παρών στο Παναιτώλιο και μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος κ. Απ.Κοιμήσης.Θα επανελθουμε με φωτογραφικό υλικο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο οτι εμαθα σημερα απο παραγοντα του αμφιλοχου,κατεθεσε ενσταση,διοτι στα πεναλτυ δεν εκτελεσαν και οι εντεκα απο την γουρια (ενας εκτελεσε 2 φορες,ενω κανονικα επρεπε να εκτελεσει ο τερματοφυλακας της γουριας.οπως εκτελεσε ο τερματοφυλακας του αμφιλοχου)

Ανώνυμος είπε...

gia na min se gemisw to blog me io min grafeis malakies typou axios tis moiras tou kai tetoia! irthes na deis ton agwna? mono logia eiste korakia!

Ανώνυμος είπε...

ρε πανιβλακα αν δεν μπορεις να κατανοησεις αυτα που διαβαζεις κοψτο!Αξιος της μοιρας του που εχασε απο μια κατωτερη ομαδα και με τοσες ευκαιριες να το ληξει!Αλλιως πες στο blogger να γραφει και επεξηγηση απο διπλα αν δεν μπορεις,ετσι μαγκακο που απειλεις!

Ανώνυμος είπε...

ορισμενοι ειναι πολυ κομπλεξικοι,και απειλουν ανωνυμα.σαφως αν ειχε εναν πιο εμπειρο σεντερ ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ θα χε καθαρισει τον αγωνα απ το πρωτα μπαραζ.συγχαρητηρια σε ολους για την προσπαθεια,ειχα πολλα χρονια να δω τοσους αμφιλοχιωτες σε γηπεδο.αυτο ειναι ενα κερδος.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε μαγκα με τους ιους σου,χαλαρωςσε κ προσπαθησε να μην εισαι μαλακας!

o Ξερόλας είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !

Ανώνυμος είπε...

ANTE KAI GAMI8ITE ESIS KAI O KOLOAMFILOXOS ANTE GA!!!