Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Την παραίτηση της κυρίας Σωτηρίου περιμένουν στην Αμφιλοχία...

Δεδομένη θεωρείται πια η παραίτηση της κυρίας Σωτηρίου από το Δημοτικο Συμβούλιο όπου παραμένει ακόμη ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης!Στην Αμφιλοχία περιμένουνε πως η πρώην Δήμαρχος θα παραιτηθεί αφού πρώτα δώσει ένα από τα γνωστα της show καταγγέλοντας τους πάντες και τα πάντα!Ενώ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως μέχρι τον Σεπτέμβρη περιμένουμε και άλλες παραιτήσεις Δημοτικών Συμβούλων του συνδιασμού της κυρίας Σωτηρίου!

7 σχόλια:

σίβυλλα είπε...

Ο Αποστόλης, δήμαρχος της πανέμορφης Αμφιλοχία, θα πρέπει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Σαλμά, την κα. Σωτηρίου, για τη δωρεάν διαφήμιση…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/07/blog-post_7249.html

Ανώνυμος είπε...

ante mpas kai paei kai kanena lamogio sti steni na xevromisei o topos.....

Ανώνυμος είπε...

anti na euxaristisei ton k.salma kai tin k swtiriou gia tin diafimisei isws einaib protimotero na kanei kanena ergo stin panemorfi amfiloxia opws les!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ζητω ο ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ.................ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΟΜΑΔΑ.......????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ΝΤΡΟΠΗ.............................

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ......

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗ......

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΠΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ,ΒΡΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜ.ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ .ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ.