Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1974 - 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009...35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ


3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009,ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΠΑΙΤΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ,ΠΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π. ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΑ STAGE ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ,ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ,ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ.Ν. ΤΣΟΓΚΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ,ΑΡΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ.ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ,

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

εμπρος για νεες ρεμουλες

Ανώνυμος είπε...

διαβαζω και ακουω στα μμε αν θα ναι η δεν θα ναι υποψηφιος ,ο πρωην υπουργος επι σημιτη ,χρ.Βερελης. και ρωταω΄αυτος δεν παραιτηθηκε επειδη δεν του ταιριαζει το πολιτικο σκηνικο της χωρας??τωρα τι αλλαξε μες σε 4 μηνες?μηπως ειναι πλεον ορατο το φαινομενο μιας μακρας διακυβερνησης απ το ΠΑΣΟΚ ,και ορεγεται ποστο??ειναι αλλωστε καλομαθημενος απ την εποχη σημιτη.ειναι καιρος να στειλει ο λαος ορισμενους σπιτι τους.ο νομος εχει και αλλους πολιτικους.ουδεις αναντικαταστατος.

Ανώνυμος είπε...

δεν τελείωσε το έργο του ο ΒΕΡΕΛΗΣ!Έχει να διορίσει και άλλους στο μετρο,τραμ κλπ.......