Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

50% + 1...για Δήμαρχος!

Οριστικά απ'ότι φαίνεται θα ισχύσει το "50% + 1" για τις Δημοτικές Εκλογές του 2010!Ο προβληματισμός που υπήρξε για ενδεχόμενη επιλογή του 42% γι'αυτές τις εκλογές ωστε να αποφευχθούν οι πολλές επαναληπτικες εκλογές δεν φαίνεται να βρήκε προσφορο έδαφος και ελείψει συνεννόησης οδηγηθήκαμε στο 50%!Δεδομένο που αναμφισβήτητα δημιουργεί νέες συνθήκες,καθώς ξεκαθαρα θα είναι πολύ πιο δύσκολο για το φαβορί,που είναι ο κ Κοιμήσης,να εξασφαλίσει αυτό το ποσοστό έναντι του 42%!Ήδη στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας έχοντας αναθαρρήσει αναζητούν εσπευσμένα δυνατο υποψήφιο,ενώ ανοιχτό μένει πλέον και το ενδεχόμενο αντάρτικου ψηφοδελτίου,πιθανόν και με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας!Ενώ μεγαλύτερη σημασία παίρνει πλέον και η δυναμική που θα επιδείξει το ΚΚΕ,καθώς αν καταφέρει να πλησιάσει το 5% τα πράγματα θα είναι πολύ ρευστα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τώρα που κόπασε ο θόρυβος από την υπόθεση υιού Ζαγορίτη μπορούμε με βεβαιότητα να δεχθούμε την παντελή έλλειψη χιούμορ που μας διακρίνει σαν κοινωνία ως άλλη μία ένδειξη της παρακμής που ζούμε. Στην ουσία τι έκανε ο υιός Ζαγορίτη; Μια χοντρή πλάκα στους ένδον συναδέλφους του στο Πολεμικό Μουσείο. Τους πήγε τη Τζούλια πακέτο στα κρεβάτια τους κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Τι πιο ερεθιστικό και αξέχαστο...
Και θα τη θυμόντουσαν έτσι τη πλάκα αν δεν βρισκόταν ο Αρχιρουφιάνος συνάδελφος του που ενημέρωσε τα ΜΜΕ και έδωσε τα πλάνα και τις φωτογραφίες της Τζούλιας. Και με το θόρυβο που δημιουργήθηκε τσίμπισε και ο ΥΕΘΑ, και οι ένστολοι, και τσάκισε τον υιό Ζαγορίτη με ποινή φυλακίσεως και ικανοποιήθηκαν και τα Μέσα με το αίμα που μύρισαν. Για τον Αρχιρουφιάνο κανείς δεν αναφέρθηκε. Κατά τα άλλα ποιός δεν θυμάται τέτοιες χοντρές πλάκες από το στρατό; Ειδικά στο Ναυτικό όπου οι άνθρωποι στα πλοία ζουν μαζί για πολλές ημέρες οι πλάκες του είδους είναι παροιμιώδεις εν όρμω ή εν πλω, ημέρα ή νύκτα. Κάποτε στο Π.Ν. μια καλοκαιρινή ημέρα "πέθαναν" τον Ναύαρχο Τούμπα (σήμερα μακαρίτης), προκειμένου να σταλεί το θύμα της πλάκας άγημα στη κηδεία καταμεσήμερο, και αναστατώθηκε όλο το Ναυτικό ενώ το έμαθε και ο ίδιος ο μακαρίτης που το διασκέδασε σαν γεγονός. Τίποτα δεν διέρρευσε προς τα έξω επειδή τότε οι άνθρωποι ήταν άνδρες και κυρίως είχαν χιούμορ. Σε άλλη περίπτωση στο Μπαχρέιν ειδοποιήθηκε η καταπλέουσα Φρεγάτα ότι θα δεχθεί επίσκεψη του Υπουργού Αμύνης του Εμιράτου. Πράγματι με τον κατάπλου επέβη στην Φρεγάτα, που ήταν με παράταξη του πληρώματος, ο "Υπουργός" με την συνοδεία του, φέροντες όλοι κελεμπίες. Ο "Υπουργός" (και οι παρατρεχάμενοι του) δεν ήταν άλλος από τον Κυβερνήτη (και κάποιους Αξιωματικούς) της Φρεγάτας που αντικαθίστατο. Και πάλι τίποτε δεν διέρρευσε."

Ένας Αξιωματικός του Ναυτικού
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5661.html

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε είσαι άτυχος θα εισπράξεις την αντίδραση του λαού από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ.