Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αντάρτης από το ΠΑΣΟΚ μπαίνει δυνατά στην διεκδικηση της Δημαρχείας

Πολύ πιθανό δείχνει πια το ενδεχόμενο να μην γλυτώσει το ΠΑΣΟΚ και ο Κοιμήσης τον αντάρτη στην Αμφιλοχία!Σε προχωρημενο στάδιο βρίσκονται λοιπόν οι επαφές του ενδιαφερομένου προκειμένου να πλαισιωθεί από ανθρώπους ικανούς και με όραμα!Ήδη θεωρείται δεδομένο πως θα έχει την στήριξη ανθρώπων που μετείχαν στον συνδιασμό του Κοιμήση στις προηγούμενες εκλογές,ακόμη και Δημοτικών Συμβούλων!Το ενδεχόμενο υποψηφιότητας επίσης έγινε δεκτό με θέρμη και στην περιοχή του Μενιδίου!Άλλωστε,όσο η Νέα Δημοκρατία ακόμα δείχνει να μην βρίσκει πρόσωπο για το χρίσμα,μένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει τον όποιο αντάρτη υπάρξει!Πάντως τα στελέχη που έχουν πλαισιώσει το φερόμενο ως "αντάρτη" είναι δυνατά στην περιοχή,ενώ δείχνουν και αρκετά νέα προσωπα να είναι διαθεσιμα να τον στηρίξουν!Μένει να δούμε πόσο ανθεκτικός θα δέιξει ο συγκεκριμένος ανθρωπος στους κραδασμούς και τις πιέσεις που σίγουρα θα υπάρξουν προκειμένου τελικά να φτάσει ως τις κάλπες!Δύσκολα φαίνεται θα βγάλουμε άκρη για το πως θα κυλήσουν τα πράγματα καθώς οι ανατροπές είναι συνεχείς!Σίγουρα πάντως έχουν αρχίσει πλέον να ανησυχούν στον 3ο όροφο του Δημαρχείου με τις εξελίξεις και την οριστικοποίηση του 50%

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΠO ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΟΥΦΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ,ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ 3-4ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΡΟΜΗΤΣΟΣ ΤΗΣ ΟΣΥΒΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ,ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΣΟΠΟ?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ BLOG.ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

einai alitheia oti iparxei simfonia 4 atomon metaksi ton opoion einai dyo dimotikoi simvouloi enas proedros topikou forea kai enas proedros sylogou gia sampotaz ston koimisako?oso gia to an tha iparksei kai alli ipopsifiotita afto einai sigouro ap'to Pasok..mallon pame gia 2 kiriakes.alitheia ti ekane o dimarxos me to thema tou dimotikou ipallilou pou den mporei na katevei gia simvoulos?

Ανώνυμος είπε...

για τον 6.49. ξεχασες τον προεδρο πολυτεκνων, τον προεδρο μικροπωλητων και τον παπα της ενοριας!

Ανώνυμος είπε...

Το ονομα Νικος Χουτας κρατειστε το για το μελλον!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΧΟΥΤΑΣ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΑΛΕΞΙΠΤΩΣΤΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΙΝΤΑΝΙ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΡΙΑ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΙΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGER ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘ'ΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. ΑΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΛΛΑ, "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ" ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟ ΟΡΘΟΝ.
ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΙΤΑΙ "ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ" ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ.
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΦΙΛΙΚΑ
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΟΥΤΑ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ,ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ "ΚΛΙΚΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΝΙΚΟ, ΠΡΟΧΩΡΑ.....ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος Χούτας είναι ένας σοβαρός νέος με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και ιδέες που ξεπερνούν την εμβέλεια τόσο του νομού όσο και της χώρας τολμώ να γράψω. Δυστυχώς, η Ελλάδα ώς γνήσια βαλκανική επαρχία δεν διαθέτει τα πνευματικά εκείνα εργαλεία που θα της επιτρέψουν να κατανοήσει, να αφομοιώσει και να ανελίξει προσωπικότητες του επιπέδου του Χούτα.

Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας, ακόμη και σε Δήμους της Αττικής, που θεωρητικά είναι εγγείς στο κλεινόν άστυ.

Εν τούτοις, τέτοια πρόσωπα έχουν δύο επιλογές: Πρώτον, να αφοσιωθούν στην ερευνητική τους δραστηριότητα, αφήνοντας μια παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ή δεύτερον να τολμήσουν να αναμειχθούν με το χαμηλών προσδοκιών πολιτικό προσωπικό της χώρας, με την ελπίδα ότι κάτι θα βγει, ρισκάροντας όμως την καριέρα τους, τον προσωπικό τοςυ χρόνο και την πνευματική τους γαλήνη.

Επίκουρος Προκοννήσιος