Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΝΔ:Έντονες οι πιέσεις στον Γ.Κατσούλα να μπει μπροστά...

Μεγάλη παρασκηνιακή δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Δημοτικών Εκλογών!Τα κομματικά στελέχη μετά και την οριστικοποίηση του 50% φαίνεται να έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως το παιχνίδι δεν είναι χαμένο και θα παλέψουν για την 2η Κυριακή!Για το σκοπό αυτό φαίνεται να έχουν βάλει όλα τα μέσα προκειμένου να πείσουν τον ίσως πιο δυνατό υποψήφιο,που δεν είναι άλλος από τον πρώην Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ Γιώργο Κατσούλα!Το συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται να συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά προκειμένου να δώσει την μάχη επι ίσοις όροις...με καλό προφίλ,εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε καλή ηλικία γι'αυτή τη θέση!Σημαντικό ρόλο όμως θα παίξει και η στάση του Μάριου Σαλμά στην διαδικασία,καθώς απαραίτητη προυπόθεση για την όποια συζήτηση είναι η αλλαγή στασης του Βουλευτή της ΝΔ,ο οποίος έδειχνε να έχει επαναπαυτεί στην κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ και στην δική του μοναρχία στο Βάλτο!Η ανοιχτή στήριξη και από τον Αμφιλοχιώτη πολιτικό δείχνει να είναι η τελευταία προυπόθεση ώστε ο κ Κατσούλας να πει το πολυπόθητο για τους Νεοδημοκράτες "ναι" και να αναψει για τα καλά το σκηνικό των Δημοτικών Εκλογών!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κατάρ(α) του Αστακού

Ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση έχουν διαδεχθεί τον αρχικό ενθουσιασμό για την επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας που παρουσιάστηκε ως «πράσινη»,ενώ την υποστήριξή του για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με το καύσιμο LPG απέσυρε και ο δήμαρχος Αστακού.
Εντός των ημερών αναμένεται και σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Αστακού,όπου θα προταθεί να αρθεί η έγκριση που είχε δοθεί για τη δημιουργία της μονάδας. Η δημιουργία αυτής της μονάδας είχε παρουσιαστεί ως «πράσινη επένδυση» του Κατάρ στην Ελλάδα, η οποία θα αφορούσε τη μεταφορά και αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Αστακό και την παραγωγή βιοκαυσίμων. Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.
Στο Κατάρ σήμερα αναγκάζονται να το καίνε, προκαλώντας μεγάλες τιμές διοξειδίου του άνθρακα, για το οποίο από το 2013 θα πληρώνουν πρόστιμα.Γι' αυτό και έδειξαν ενδιαφέρον στην πρόταση μεταφοράς του στον Αστακό.
Οι κινήσεις πολιτών της περιοχής όμως θεωρούν ότι θα υπάρξει μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της μονάδας παραγωγής άλγης στη δέσμευση του διοξειδίου. Την άποψή τους ενισχύουν πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Ενέργειας του Κατάρ να μιλά μόνο για τη μονάδα LPG, ενώ αποστάσεις συνεχίζει να κρατά και η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δηλώνει με νόημα ότι η ίδια δεν έχει υπογράψει για το LPG.

http://www.enet.gr/

Ανώνυμος είπε...

αν τελικα ο κος ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ειναι υποψηφιος, θα ο πρωτος γηγενης αμφιλοχιωτης εδω και 12 χρονια που θα διεκδικει το δημο . και οχι μονο αυτο αλλα εχει πληρη εικονα και για τον ΙΝΑΧΟ αλλα και το ΜΕΝΙΔΙ. 8 χρονια εκλεγμενος νομαρχιακος συμβουλος! απο τους/της εκ αθηνων σωτηρες φτασαμε σ αυτο το χαλι.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους μια σοβαρη επιλογή...βαρεθηκαμε να βλεπουμε τον κεφαλα να κανει τον καμποσο στο Μιμαρα με τα διαφορα νουμερα δίπλα του,θεολογους,θρησκοληπτους,κομπλεξικούς και οπισθοδρομικους!

Ανώνυμος είπε...

Με θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 18 Ιουλίου το ετήσιο μνημόσυνο των 3.000 απλών Ελλήνων πατριωτών (της ευρύτερης περιοχής της Αρχαίας Φενεού) που σφαγιάστηκαν από τους ανθέλληνες κομμουνιστές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, εν μέσω μάλιστα της γερμανικής κατοχής, από καλοκαίρι του 1943 έως το 1944.
Την μαύρη εκείνη περίοδο οι απάνθρωποι εντολοδόχοι της Μόσχας, αντί να πολεμούν τον κατακτητή, προέβησαν σε σφαγές κατοίκων (όλων των ηλικιών, φύλων και τάξεων) που θεωρούσαν ότι θα τους ήσαν εμπόδιο στην μετακατοχική κατάληψη της εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ? ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΦΡΕΣΚΟΣ,ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ,ΒΑΛΤΙΝΟΣ ΟRIGINAL,ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΗ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΚΟΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ontos o giorgos einai parapoli kalos kai sti douleia tou kai san an8ropos... den einai omos krima na ginei to exilastirio 8ima tis allagis? oti ki an simainei afto...

Ανώνυμος είπε...

αν πλαισιωθει με φρεσκα προσωπα ,με αγαπη για τον τοπο, και οχι κομματοσκυλα-συνταξιουχους,που εχουν τα"κοινα "για να περνα η ωρα στο καφενειο ,θα παει πολυ καλα. να τελειωνουμε με τον θρησκευτικο τουρισμο,και τους συμβουλο-υπαλληλους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όλους τους προηγουμενους, αλλά και ένας συνταξιούχος 60 έως 70 ετών πιστεύω ότι εάν έχει όρεξη μπορεί να προσφέρει στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ .ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ. ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

καλα για ιθαγενεις μας περνα ο κοιμησης?ειναι ποτε δυνατον να ξαναβαλει αυτο το προσωπο? αυτος παιρνει το μισθο ταχυδρομικα. για ρωτηστε τον την ειδε τη νεα αιθουσα? απο τοτε εχει να ρθει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ . ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΝΙΑ ΕΚΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΞΕΚΙΝΑ. ΜΕ υπερκοματικό συνδυασμό και νέα πρόσωπα που θα προκύψουν σε κάθε χωριό με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες μπορεί να γίνει μια καινούργια αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΟΥΛΑ φαε τα γεροντια ουλα!!