Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...!

Εδω ο Δήμαρχος...εκεί ο Δήμαρχος ...που είναι ο Δήμαρχος!Μα που αλλού...στο έργο πνοής για τον τόπο μας...που θα λύσει χρόνια προβλήματα χιλιάδων δημοτών...θα δώσει δουλεια σε κόσμο...θα λύσει το κυκλοφοριακό...θα μαζέψει τουρισμό απ'ολο τον κόσμο...μα αναρωτιέσται ακόμα ποιο είναι αυτό...ο Πετρενίκος βέβαια!πόσοι και πόσοι δεν έχουμε διαμαρτυρηθεί 10ετίες τώρα για την ανυπόφορη αυτή κατασταση...μα είναι δυνατόν αυτό το στολίδι,ο πόλος έλξης για τον τόπο μας να μην είναι πέτρινος...ε λοιπόν ο Δήμαρχος κατάφερε να το ανατρέψει όλο αυτό το σκηνικό και να μπει πλέον η Αμφιλοχία σε μια άλλη τροχία...σε ένα μέλλον πιο ευοίωνο,πιο ανθρώπινο!Γι'αυτό λοιπόν πιάνει κάθε μέρα στασίδι να επιβλέπει τα έργα...ελπίζουμε να είναι έτοιμη και η επιγραφή ότι αυτό το κολοσιαίο έγινε επί θητείας Απόστολου Κοιμήση του 1ου!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.o Πετρενικος πετρινος!
2.ο Πλατος πλατινενιος!
3.το Νερο νερακι!
4.το Λιμανι καραβοσκουπιδαριο!
5.τα Kολωνακια της παραλιας εργα τεχνης
6.οι Σκουπιδοτενεκεδες αρωματα της ανοιξης
7.τα Πεζοδρομια ελευθερο parking
8.τα Μηχανακια αθορυβα
9.η πλατεια μετα τις 24:00 χωρος ελευθερης εκφρασης(κοιμασαι? ακους?)
10.Καλοκαιρινες διακοπες στην Αμφιλοχια! τυχαιο? δε νομιζω...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΙΝΟΥΣ ΑΠ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ,ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΤΟΥ ΙΝΑΧΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΠΕΤΡΟΝΙΚΟ" ΤΟΝ ΕΚΤΙΣΕ ΜΕ ΠΕΤΡΑ..ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΞΥΛΟΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΞΥΛΙΝΟ..Η' ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΜΑΡΜΑΡΟΝΙΚΟ..ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΠΕΤΡΟΝΙΚΟ";..ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..MHN TOY TA ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΜΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!