Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πρωτοφανής προσπάθεια σπίλωσης του Υφυπουργό Περιβάλλοντος


Ντόρος προκλήθηκε πριν λίγες ημέρες με την επώνυμη επιστολή Πολιτικού Μηχανικού από τη Ναύπακτο σε αθηναικό blog με την οποία κατηγορούσε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ Θάνο Μωραίτη για αγορά εξοχικού στην Πάρο,καθώς και διαμερίσματος στο Κολονάκι!Άμεση ήταν η απάντηση διαψευση από τον κ Υφυπουργό,ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε το πρόσωπο που φαίνεται να έκανε την καταγγελία δεν υπάρχει!Προς επιβεβαίωση αυτού είδαμε και δημοσιεύματα από αθηναικα blog που κάναν λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του Υφυπουργού ενόψει ανασχηματισμού,από δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας που σχετίζονται με την Αιτωλοακαρνανία!Οι συνεχείς εμφανίσεις του κ Μωραίτη στο πλευρό του Παπανδρέου,εκτός απ'το ότι δείχνουν την εδραίωση του Αιτωλοακαρνάνα πολιτικού στα Κυβερνητικά δρώμενα,αναπόφευκτα υψώνουν και τροχοπεδια μπροστά του...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οσοι νομιζουν οτι ειτε ριχνοντας λασπη, ειτε εμφανιζομενοι στα καναλια,θα μπορεσουν να διεκδικησουν ρολο .ειναι μακρια νυχτωμενοι. (ασε κυρα μου το αλτερ και κανε καμια βολτα στα χωρια του νομου)

Ανώνυμος είπε...

E,καλα,τωρα,μη το δραματοποιουμε το πραγμα.Συνηθισμενα ειναι αυτα στον χωρο αυτο. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη πτώση των βάσεων, κυρίως στα ΤΕΙ, λόγω της κατάργησης της βάσης του 10 είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των φετινών Πανελλαδικών. Ακόμη και με μέσον όρο βαθμολογίας 0,6 έχουν εισαχθεί υποψήφιοι σε τμήματα των ΤΕΙ... Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προανήγγειλε αλλαγές στο σύστημα, οι οποίες θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο.Αυτή είναι η κοινωνια επικράτησης των μετρίων που επανέφερε το πασοκ. 30 χρόνια διαλύει θεσμούς παιδεία θρησκεία οικογένεια πατρίδα έθνος ελληνικές παραδόσεις ήθη και έθιμα στο όνομα της κατά τζεφρευ πολτοποίησης και παγκοσμιοποίησης της χώρας που επιλέχθηκε να κυβερνήσει.