Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Οι εκτιμήσεις των 3 στρατηγείων μπαίνοντας στην τελική ευθεία...

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με αρκετούς ανθρώπους από τα επιτελεία και των 3 υποψηφίων και να αλιεύσουμε της εκτιμήσεις των 3 στρατηγείων!
Ξεκινώντας από το στρατόπεδο του κ Κοιμήση,διακρίναμε μία υπεραισιοδοξία πως ο Δήμος θα κερδηθεί από την πρώτη Κυριακή,σχετικά εύκολα!Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για διατήρηση της διαφοράς στην Αμφιλοχία κοντά στα 700 ψηφοδέλτια που ήταν στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές,επικρατώντας άνετα σε όλα τα τοπικά περιφέρεια της Αμφιλοχίας εκτός από το Λουτρό!Ακόμη,θεωρούν βέβαιο πως θα κερδίσουν και το Μενίδι,θεωρώντας πολύ δυνατό το δίδυμο Αλπός-Βασίλας!Ενώ για τον Ίναχο αρκούνται στο να λένε πως είναι μπροστά χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες!

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα,όπου η συσπείρωση δείχνει να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα,κάνουν λόγο για τη μεγάλη δυναμική των τελευταίων ημερών που έως την 7η Νοεμβρίου θα έχει καταφέρει να στείλει την εκλογή σε 2η Κυριακή,όπου θεωρούν πως όλα είναι ανοιχτά!Συγκεκριμένα υποψήφιος του κ Πρεβεζιάνου μας έλεγε πως η διαφορά στο παλιο Δήμο Αμφιλοχίας θα μειωθεί κατά 250-300 ψηφοδέλτια τουλάχιστον,ενώ στο Μενίδι θα καθαρίσει ο επικεφαλής της παράταξης και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Κουτσή,που δείχνει αρκετά δυνατή και στην Αμφιλοχία!Όσο για τον Ίναχο,έχουν στηρίξει πολλά στον τέως Νομάρχη Ευρυτανίας κ Τσιαμάκη και στα ενδοπαραταξιακά μαχαιρώματα του ΠΑΣΟΚ!
Το τρίτο στρατόπεδο τώρα,το οποίο ενδεχομένως να κρίνει πολλά είναι αυτό του κ Γιαννακάκη!Εκεί η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως με τα σημερινά δεδομένα μάλλον θα υπάρξει νικητής από την πρώτη Κυριακή!Για το δικό τους συνδυασμό εκτιμούν ότι μπορούν να κινηθούν κάπου στις 700 με 800 ψήφους!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ,ΒΕΒΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ. ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΟΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΙΣΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΙΟΝ. Α. ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΣΟΚΟΣ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.. ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΙΝΑΣ. ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΕ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΦΛΟΥΡΙ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΒΑΡΕΛΙ......Ε,ΡΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΝΙΚΗ......... ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΗΒΕΡΝΗΣΕΙ......Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!ΑΧΧΧ ΕΡΜΕ ΚΟΙΜΗΣΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ..
ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΕΡΙ ΝΙΚΗΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΣΕ............

Ανώνυμος είπε...

λιγα λογια για την εκβαση των εκλογων:
α) ειναι τόσο σιγουροι στο στρατόπεδο του Τόλη, ότι θα διατηρήσουν τη διαφορα των 700 στο παλιο δημο αμφιλοχίας; Καλά δεν βλέπουν ότι εχει μεγάλη φθορά από τα οκτω χρόνια στο δημαρχιακό θώκο; δεν υπολογίζουν τη δυναμικη απο το σαφώς καλύτερο ψηφοδελτιο του πρεβεζιάνου;Το πιο πιθανό λοιπόν είναι η διαφορά να μειωθεί κατά πολύ. β) στον Ιναχο, άλλοι πιστεύουν ότι είναι "τσίμα τσίμα", αλλοι πιστεύουν ότι ο Πρεβεζιάνος είναι πολύ μπροστά. Υπόψιν ότι στον Ίναχο ψηφίζουν περίπου 6500
γ) για το μενίδι, ελέω υποψηφιότητας του Πρεβεζιανου και κάποιων υποψηφιων συμβούλων του, ο συμδυασμός του πρεβεζιάνου αναμένεται να φτάσει τα ποσοστά του 2002. πάντως για το "ισχυρό δίδυμο" του Τόλη, λεγεται ότι θα υπάρξει μεγάλη έκπληξη
και δ) για το συνδυασμό του κου Γιαννακάκη, σωστά προβλέπουν ότι μπορεί να λαβουν 700 με 800 ψηφους, το οποίο μεταφράζεται σε 3,5% με 4%.
άρα όλα είναι ανοικτά. Τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

Να μου το θυμηθείτε ότι η προεκλογική εξαγγελία της έναρξης λειτουργίας της ΑΜΦΙΓΑΛ στην Αμφιλοχία είναι ένα προεκλογικό τέχνασμα που ποτέ δεν θα το δει η περιοχή της Αμφιλοχίας.
Είναι ένα πυροτέχνημα προεκλογικής εκμετάλλευσης και πεδίο λαμπρό για ταξίματα και διορισμούς με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Αρκεί να σας πω μόνο ότι έφτασαν στα αυτιά μας υποσχέσεις διορισμών οδηγών και λοιπών υπαλλήλων ένα σωρό.
Έχουν τάξει τα πάντα στους πάντες.
Την ίδια θέση την έχουν τάξει σε τρία άτομα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΗΣΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ela gigantomegiste Salma kane to 8ayma sou mono esu eisai megalos eisai 8eos. E re plaka pou exoyme na kanoume mazi sou

Ανώνυμος είπε...

1 Νοεμβρίου 2010 8:10 π.μ.
ti le re tha kaneis plaka mazi tou;prosexe