Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Θέμα ημερών η ανακοίνωση των ψηφοδελτιων

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων των τριών υποψηφίων για το Δήμο Αμφιλοχίας!Αγώνας δρόμου γίνεται από τους κ Κοιμήση και Πρεβεζιάνο προκειμένου να κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες,ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει τις λίστες ο κ Γιαννακάκης!Στο στρατόπεδο του κ Πρεβαζιάνου δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι για τα πρόσωπα που απαρτίζουν τις λίστες τους,καθώς η αποποίηση του χρίσματος από τον κ Πρεβεζιάνο φαίνεται να έπιασε τόπο καθώς συστρατεύθηκαν δίπλα και υποψήφιοι από άλλους χώρους,για τους οποίους θα κάνουμε λόγο σε επόμενες αναρτήσεις!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Α Π Ο Δ Ε Χ Θ Η Κ Ε ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΩΡΟΣ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ''ΛΟΥΜΠΕΣ'' ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΓΡΑΨΕ?

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε φιλε ! εισαι αλλου. ο πρεβεζανος δεν ανακοινωσε οτι κατερχεται ανεξαρτητος...(τον αναγκασαν οι φαρμακοτριφτες) διαβασε τον αμφιλοχιωτικο μαιστρο.

Admin είπε...

http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=64991&Itemid=702

Αν εσεις βλέπετε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να εχει δώσει χρίσμα στην Αμφιλοχία ενημερώστε και εμας!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ, Η ΦΑΡΜΑΤΡΙΦΤΙΣΣΑ,ΤΗΝ ''ΚΟΠΑΝΗΣΕ'' ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΚΑΘΑΡΑ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ? ''ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ , ΚΟΥΚΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ''.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ'', ΤΟΤΕ,ΕΧΟΥΝ ...ΜΗΤΡΙΑ