Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Δείχνει να ανοίγει την ψαλίδα ο Κοιμήσης

24 μέρες πριν τις εκλογές και το συνεχώς ευμετάβλητο σκηνικό δείχνει να παίρνει απότομα κλίση προς μία κατεύθυνση!Εδώ και αρκετές ημέρες ο κ Κοιμήσης δείχνει ξανά να γίνεται τι απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι,οργανώνει τον αγώνα του,τρέχει τις εκκρεμότητες,κινείται και συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του!Σε αντίθεση με το αντίπαλο στρατόπεδο όπου αν δεν κινείσαι στα μαγαζιά τριγύρω του στρογγυλού έχεις την εντύπωση πως ο κ Πρεβεζιάνος και η παράταξή του θα επιστρέψουν στην πόλη μετά τις εκλογές για να καθίσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης!Ο νυν Δήμαρχος Αμφιλοχίας έχει τον μηχανισμό στα χέρια του,την οργάνωση καθώς και την γνώση να βγει "άβρεχτος" και νικητής από την πρώτη Κυριακή σε αυτή την αναμέτρηση και προς τα εκεί δείχνει να πηγαίνει το πράγμα!Ο τρίτος πόλος από την άλλη συνεχίζει να είναι υπερκινητικός και δείχνει να καλύπτει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχε αφήσει ο κ Γιαννακακης στην τηλεοπτική συζήτηση!Έτσι βλέπουμε να έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή και είναι βέβαιο πως για να ανατραπεί αυτό το κλίμα ο κ Πρεβεζιάνοςε και η ομάδα του πρέπει να καταβάλουν πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που καταβάλουν μέχρι τώρα!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΟ......

Unknown είπε...

ρε παιδια δεν σασ εφτασε τοσα χρονια ο κοιμησησ θελετε κιαλο...πολυ τον πολεματε τον πρεβεζιανο αλλα ξερετε ο τελευτεοσ γελαει καληττερα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΝΙΚΗ....ΜΕ ΜΕ ΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ανώνυμος είπε...

NAI,EINAI AΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο Κ.....Σ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αυτή τη φορά δεν ψηφίζουμε για τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του κ. Κοιμήση και των φίλων μας. Ψηφίζουμε για το μνημόνιο και για τη χώρα μας. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε στην στα ΜΜΕ πως αυτές οι εκλογές είναι δημοψήφισμα για το μνημόνιο. Όποιος είναι ευχαριστημένος από αυτήν την επιλογή ας ψηφίσει χρισμένους από την κυβέρνηση, τα κόμματα του μνημονίου ή άλλα συνυπεύθυνα κόμματα. Όμως πλέον θα είναι συνένοχος.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον παραπάνω. Όποιος συμφωνεί με το Μνημόνιο να στηρίξει κυβερνητικούς υποψήφιους. Όποιος συμφωνεί με την χρεωκοπία που μας οδήγησε η κυβέρνηση καραμανλή να στηρίξει δεξιούς υποψηφίους. Να ξανάρθει η δεξιά να μας πάει ακομα πιο κάτω στον κατήφορο (αν υπάρχει)!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός μας η χρεοκοπία οφείλεται στις πελατειακές σχέσεις και στη φοροδιαφυγή. Σ' αυτά τα δύο σπορ επιδόθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και τα δύο κόμματα της εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Από το σπορ αυτό δεν ξέφυγαν φυσικά και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς ο δήμος Αμφιλοχίας πάσχει σε μεγάλο βαθμό απ' αυτή την ανίατη ασθένεια των Αθηνών και μυαλό δεν έβαλε ακόμα και μετά απ' αυτή την κρίση. Συνοψίζοντας οι ευθύνες είναι ανάλογες του χρόνου που άσκησαν εξουσία τα εκάστοτε κόμματα και δεν έχουν σχέση με το χρώμα τους. Όπως είπε ο κ. Γιούγκερ αυτό ήταν κοινό μυστικό των φίλων μας από τη Ευρώπη εδώ και τριάντα χρόνια και το έκρυβαν επειδή η Ελλάδα ήταν σημαντική αγορά για τα προϊόντα τους.

Ανώνυμος είπε...

kati akousa oti kapoios apo amfiloxia press einai ston sundiasmo tou koimhsh....etsi exhghte sths apoceis poy exete sths ekloges...mono koimhshs kai meta to xaos ΕΞΕΦΤΗΛΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ποια ψαλιδα ανοιγει βρε αλητες..μην προσπαθειτε να επηρεασετε την ψυχολογια του κοσμακη που τοσα χρονια τον εκμεταλευεστε.Ειστε αξιοι της τυχης σας στην αμφιλοχια.Καποιοι τοσα χρονια σας κοροιδευουν σας εχουν κλεψει τα δικαιωματα σας και τωρα σας τα πουλουν για εναν ψηφο.Και δεν με νοιαζει αν θα βγει ο κοιμησης ή ο πρεβεζιανος αλλα τοσα χρονια βλεπω να κοιμαστε και να μην ξυπνατε με τιποτα,η αμφιλοχια καταρεει μερα με την μερα και οι τοπικοι αρχοντες απ το 2000 και μετα το μονο που τους νοιαζει ειναι η καρεκλα ,η προβολη και το φαι.Ξυπνατε ρε σας κοροιδευουν και σας παραπλανουν για εναν ψηφο..οτι σας ταζουν και λεν πως θα σας δωσουν σας το χουν κλεψει πρωτα και σεις συνεχιζετε να κουνατε σημαιες.Και τωρα παιζουν με την ψυχολογια σας,ωραιο το κολπο τους γιατι υπαρχουν πολλοι που ακομα δεν ξερουν τι θα ψηφησουν περιμενοντας να δουν που παει η ψαλιδα για να εχουν την ευνοια του εκαστωτε νεου δημαρχου.Ερχονται ξανα οι νεοι αντιδημαρχοι που με το ζορι βγαλαν δημοτικο και μας κανουν υποδειξεις πως να μιλαμε και πως να εφαρμοζουμε το νομο...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΣΗΣ PRESS!!!!!!!!!!