Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γ.Πρεβεζιάνος: Θα λειτουργήσουμε ως Υπηρέτες και όχι ως Δυνάστες...

Φίλες και Φίλοι συνδημότες,

Έρχομαι να επικοινωνήσω μαζί σας για να μάθετε με κάθε λεπτομέρεια όσα σκεπτόμαστε για σας και τον τόπο.
Συγκροτήσαμε μια ομάδα ανθρώπων με θέληση και όραμα, ώστε παλεύοντας ενωμένοι, να κάνουμε όσα έχει ο τόπος ανάγκη και τόσα χρόνια δεν έγιναν. Το όνομα του συνδυασμού μας είναι «Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών» και αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε. Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, γιατί δεν έχουμε καμία κομματική δέσμευση . Είμαστε ΚΙΝΗΣΗ γιατί θέλουμε να αλλάξουμε ότι παραμένει στάσιμο τόσα χρόνια. Είμαστε ΒΑΛΤΙΝΟΙ και περήφανοι που συντρέχουμε στην ανάγκη του τόπου μας. Φίλες και Φίλοι συνδημότες, Οι ευκαιρίες που υπήρχαν χάθηκαν, τώρα σε μια δύσκολη εποχή, πρέπει να παλέψουμε. Αυτό δεν θα γίνει από μια κλειστή ηγετική ομάδα, θα γίνει από όλους μας. Γιατί εμείς πιστεύουμε βαθειά στις Δημοκρατικές διαδικασίες, πιστεύουμε στο διάλογο και η πόρτα μας θα είναι διάπλατα ανοιχτή για όλους.
Στον τόπο όμως οι ανάγκες δεν έχουν χρώμα
. Είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε ως ΥΠΗΡΕΤΕΣ και όχι ΔΥΝΑΣΤΕΣ των συνδημοτών μας. Εμείς δεν θα τάξουμε !.
Αυτό δεν είναι στο χαρακτήρα μας.
Εμείς ζητάμε τη συμπαράσταση όλων για να παλέψουμε κάθε πρόβλημα. Σας βεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε «πέτρα που να μην την σηκώσουμε» αν κάτω από αυτή, κρύβεται Εθνικό ή Ευρωπαικό κονδύλι για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των συνδημοτών μας. Γιατί θέλουμε να δημιουργηθούν νέες θέσεις δουλειάς στο Βάλτο. Να μένουν οι νέοι μας στον τόπο τους.
Φίλες και Φίλοι συνδημότες,
Αν επιλέξετε εμάς για τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα κληθούμε να διοικήσουμε, τον μεγαλύτερο σε έκταση Δήμο πανελλαδικά. Επιδιώκουμε να έρθουν νέες ιδέες, να αλλάξουν τα πράγματα. Θα σκύψουμε πάνω στις ανάγκες, θα τις μελετήσουμε και θα ζητήσουμε από σας ενημέρωση, συμπαράσταση και συνεργασία. Γιατί πιστεύουμε πως μόνον έτσι λύνονται τα προβλήματα. Την επόμενη των εκλογών θα ανοίξουμε τις «παγωμένες μελέτες». Θα ξεκινήσουμε με τα πιο πιεστικά, και θα προχωρήσουμε σε αυτά που χρονίζουν.

Θέλουμε η βρύση να δίνει μόνιμα πόσιμο νερό.
Θέλουμε να πάψουν οι πόλεις και τα χωριά μας να είναι εχθρικά για τους κατοίκους τους.
Θέλουμε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο να είναι τόποι που θα αγαπήσουν τα παιδιά μας και θα φροντίσουμε να αποκτήσουν ότι τους χρειάζεται.
Θέλουμε τα παιδιά (στην Αμφιλοχία και τα χωριά) να έχουν τόπο για να αθληθούν και να παίξουν
Θέλουμε οι βιβλιοθήκες μας να πάρουν ζωή και να γεμίζουν νέους. Θέλουμε να ξανακολυμπήσουμε σε καθαρή θάλασσα.
Θέλουμε ασφαλή δρόμο να μας πάει στο χωριό ή στο χωράφι.
Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας πάντοτε και όχι στις γιορτές και τα πανηγύρια. Αυτά είναι λίγα από εκείνα τα όνειρα που με απλά και πρακτικά βήματα θέλουμε να κάνουμε την αρχή, για να πάμε σε άλλα δυσκολότερα. Εμείς θα αρχίσουμε έτσι, και κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Τα «μεγάλα» και «φανταχτερά» θα αφήσουμε να τα … φτιάξουν οι άλλοι. Φίλες και Φίλοι συνδημότες, ελάτε μαζί μας. Μην υποκύπτετε σε πιέσεις, υποσχέσεις και εκβιασμούς που σας γίνονται. Θέλουμε να δείτε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να διοικείς. Σας βεβαιώνουμε πως αυτά που σας δηλώνουμε είναι τα βαθειά μας πιστεύω. Και δεν πρόκειται να τα αλλάξουμε. Οι δύσκολες μέρες θα ξεπεραστούν. Θέλουμε να έρθει η μέρα που θα είμαστε όλοι περήφανοι για το τόπο μας.

Γιάννης Πρεβεζιάνος.

Πηγή:amfiloxia-blogs

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAΘAΡΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΒΑΛΤΙΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τα θέλουμε αυτά που θέλετε....ποιός τα κάνει είναι το θέμα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΑΓΚΑ ΓΕΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΓΚΑΡΝΤΕΝ. ΤΡΑΒΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ