Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ανεβάζοντας τους τόνους εγκαινίασε το εκλογικό τυ κέντρο ο Γ.Πρεβεζιάνος

Παρουσία αρκετού κόσμου ο κ Γ.Πρεβεζιάνο εγκανίασε το Σαββατο το προεκλογικό του κέντρο στην παραλία τη Αμφιλοχίας,δίνοντας το έναυσμα τη ανατροπής σε υποψηφίους και ψηφοφόρου!Ο κ Πρεβεζιάνος υπεραμύνθηκε του ανεξάρτητου της υποψηφιότητάς του και έκανε καταμέτωπη επίθεση στα κ Κοιμήση κατηγορώντας του για τα όσα δεν έκανε αυτά τα 8 χρόνια και για την δημιουργία μιας κλειστής ομάδα που διαχειρίζεται σαν φέουδο τον Δήμο Αμφιλοχίας!Ακόμη ο κ Πρεβεζιάνο κάλεσε τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας σε ανοιχτό διάλογο για τα θέματα τη Αμφιλοχίας,προκαλώντας τον να ορίσει αυτό τον τρόπο!Τα επιτελεία λοιπόν φορτσάρουν έστω και αν ο κόσμος δείχνει να αδιαφορεί παντελως!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΑΤΛΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ''ΗΡΑΚΛΗ'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ. ΞΕΡΕΤΕ, ΟΜΩΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΕ,ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΣΟΥ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΚΙ ΟΛΟ ΑΝΗΦΟΡΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

Ανώνυμος είπε...

MIA EΡΩΤΗΣΗ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΖΩΗ ΤΟΣΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ..