Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η Αμφιλοχία μπορεί και θα πρέπει να έχει λόγο στην Περιφέρεια...αρκεί ο πρώτος σταυρός να πάει στους Αμφιλοχιώτες...

Τον Δήμο της Αμφιλοχίας επισκέφθηκαν την Δευτέρα που μας πέρασε οι 2 υποψήφιοι Περιφερειάρχες κκ Κατσιφάρας και Παπαναστασίου!Αν και ο καιρός δεν επέτρεψε την περιοδεία των δύο ανδρών στην πόλη,αρκετός ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε προκειμένου να τους γνωρίσει και ειδικά στο εκλογικό κέντρο του κ Κοιμήση το οποίο γέμισε από κόσμο με την παρουσία του κ Κατσιφάρα!Η Περιφέρεια πλέον μπαίνει πολύ δυναμικά στην ζωή των τοπικών κοινωνιών και αυτό φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί όλοι!Και η Αμφιλοχία είναι αναγκαίο ως η η 4η μεγαλύτερη πόλη στον Νομό να έχουν ανθρώπους να την εκπροσωπούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο,που θα παίρνει κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή όλων μας!Γι'αυτό το λόγο θα πρέπει στις Περιφερειακές εκλογές να στηρίξουμε τους υποψηφίους του τόπου μας,τον κ Γιάννη Καραδήμα από την παράταξη του κ Παπαναστασίου και τον κ Γιώργο Τσόγκα από αυτήν του κ Κατσιφάρα...η Αμφιλοχία μπορεί και θα πρέπει να έχει λόγο στην Περιφέρεια...αρκεί ο πρώτος σταυρός να πάει στους Αμφιλοχιώτες!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ακριβώς είναι ο ρόλος του συμβούλου, πέρα από το να ψηφίζει ΝΑΙ ή ΟΧΙ συμφώνως προς τας υποδείξεις; Εδώ δεν έχουν αρμοδιότητες (στην πράξη) οι βουλευτές θάχουν αυτά τα "εξαρτήματα";

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ,ΡΕ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?5.15,ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΕΡΙΧΝΕ ....ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ,ΠΙΑ, ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ. ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΚΑΡΒΑΣΣΑΡΙΩΤΗ ΚΑΤΣΕ ,ΦΑΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ -ΙΣΩΣ -ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ,ΠΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ. ΚΑΙ ΣΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΚΙΑ. ΑΗΔΙΑ ΜΩΡΕ, ΑΗΔΙΑ.