Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο και ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο ο Κοιμήσης!

Μετρώντας αντίστροφα για τις Εκλογές,καθώς μπήκαμε στον τελευταίο μήνα για αυτές,τα επιτελεία μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς και η πόλη δείχνει να παίρνει άρωμα εκλογών!Την αρχή λοιπόν κάνει ο κ Κοιμήσης ο οποίος το πρωί της Κυριακής θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του συνδιασμού του σε καφετέρια στην παραλία της πόλης,όπου θα ανακοινώσει και το ψηφοδέλτιο του συνδιασμού του!Δεν θα μπούμε στον πειρασμό της ονοματολογίας μιας και η Κυριακή είναι κοντά και τα ονόματα λίγο πολύ γνωστά...πάντως το όνομα που έκλεισε τελευταίο για την Αμφιλοχία...μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει...και μην βιαστείτε να μας κατηγορήσετε,γιατι μόλις τ'ακούσετε και σεις θα ξαφνιαστείτε,τουλάχιστον!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΘΑΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΝΩ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ''ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ'',ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ Χ......

Ανώνυμος είπε...

μηπως ειναι και αυτος ενας ακομη συνταξιουχος?? τυχαιο δε νομιζω? μηπως τον επεβαλε ο καλος μας βουλευτης .... μηπως ειναι αρτινος ??

Ανώνυμος είπε...

KAΛΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΙΤΣΑΡΤ ΓΚΗΡ . ΑΡΤΑ ΛΙΕΩ ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΦΚΑ.......ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΗΣ.ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ....ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ, Ο ''ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ'' ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ''ΧΑΚΙΑ'' ΤΗΣ Η ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΡΑ. ΞΕΡΕΙΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ.