Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο συνδιασμός Κοιμήση στην Αμφιλοχία

Χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχία κ Απόστολος Κοιμήσης ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια του σε Αμφιλοχία,Ιναχο και Μενίδι!Η αίσθηση που μας έμεινε λοιπόν,ιδιαιτερα για την Αμφιλοχία είναι πως υπάρχουν τα λεγόμενα ηχηρά ονόματα μα λείπει η ανανέωση!Λίγες είναι οι επιλογές νέων προσώπων με προοπτική εκλογής,που χάνονται κάπου ανάμεσα στους πολιτευτές 30ετίας του Δήμου!Δύο από τις επιλογές που προκάλεσαν ευχάριστη αίσθηση είναι αυτές των Μπαλάσκα και Σιακαπέτη,αν και ειδικά για τον δεύτερο,αν και τον θεωρούμε πολύ καλή επιλογή δεν πρεσβεύει το νέο!Μία ακόμη νέα είσοδος είναι αυτή του Γιάννη Καρδούτσου ο οποίος ουσιαστικά αντικαθιστά τον νυν Δημοτικό Σύμβουλο κ Σκαλτση και θεωρείται αρκετά δυνατός στην περιοχή του!Ένα ακόμα νέο προσωπο είναι αυτό του Τοπογράφου Χρήστου Τσόλκα στο Αμπελάκι καθώς και της συζύγου του Διοικητή του ΚΑΦΚΑ κα Κοσμά Αλεξάνδρας στην Στάνο!Από εκεί και πέρα έχουμε τα γνωστά πρόσωπα,8 εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους,οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη για άλλη μία φορά με κάποιους εξ αυτών που προαναφέραμε για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου Δήμου Αμφιλοχίας!Σίγουροι θεωρούνται κατά γενική εκτίμηση οι κκ Γάκης,Ψωφάκη, Μπίνας,Σταμούλης,Παπούλιας, Μαργάρη και ενδεχομένως και ο Γιώργος Νικολέτος!Όλα αυτα όμως είναι εκτιμήσεις καθώς τα δυνατά πρόσωπα που έρχονται από πίσω είναι αρκετά και οι θέσεις στο ΔΣ λιγότερες από ότι έως τώρα!Άρα η μάχη αναμένεται σκληρή και το οριο εκλογιμότητας δείχνει να ανεβαίνει σίγουρα πάνω από τους 600 σταυρούς και λόγω της 3σταυρίας!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα τον μ.ο, ηλικιας του συνδυασμου δεν τον κανεις.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΥΛ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑ..ΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ..

Ανώνυμος είπε...

Που πας ρε Κοιμήση μ' αυτούς τους ανθρώπους στον Ίναχο ;;;
Με δημόσιους τεμπέληδες και πρωην τεμπέληδες και συνταξιούχους ;;;
Εντάξει θα βγεις δήμαρχος καθώς δεν έχεις αντίπαλο, αλλά με ποιους θα διοικήσεις;;; Καημένε Βάλτε... πάλι στην απ' έξω θα είσαι... Και πάλι κάποιοι θα βολευτούν !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ BLOG,ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΙΜΗΣΗ, ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΩΡΑ.ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. Α Θ Λ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ/

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ...!

Ανώνυμος είπε...

μαγκες στα σχολια σταματηστε να γραφετε μπουρδες.- ημαρτον - (και εισαστε και θελετε να λεγεστε ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως η ευτυχως ο κ.Κοιμησης στις εκλογικες μαχες σταθηκε πολυ τυχερος,καθως εως τωρα ειτε ειχε ως αντιπαλουσ ανθρωπους χωρις κυρος και αξιοπιστια(πχ προηγουμενεσ 2 εκλογικες μαχεσ οπου η κ.Σωτηριου δεν ηταν και το πλεον αξιοπιστο και ικανο προσωπο)ειτε ειχε αντιπαλουσ -οπως-τωρα χωρισ πολιτικο κυροσ και σθενος.Καθως ο κ.Πρεβεζιανος ειναι ενασ πολυ αξιολογος ανθρωπος χωρις ομως να διαθετει το απαραιτητο πολιτικο σθενος που απαιτειται για να κερδισει εναν επαγγελματια πολιτικο.Αποτελεσμα ολων αυτων ο κ.Κοιμησης να οδηγηθει σε μια ακομη εκλογικη νικη η οποια θα τονωσει την εγωπαθεια του και την απολυταρχικη συμπεριφορα του κανοντας τον να πιστευει οτι ειναι ενας απολυτα επιτυχημενος δημαρχος.Μη θελοντας να γινω μηδενιστης και προσπαθωντασ να ειμαι αντικειμενικος αναγνωριζω οτι ο κ.Κοιμησης στην πρωτη θητεια του εως δημαρχος προσεφερε καποιο αξιολογο εργο εν αντιθεση με την δευτερη οπου ηταν ανυπαρκτος και το μονο εργο που εχει να προσφερει αν θεωρηθει εργο σοβαρο ειναι η αναπλαση του πετρινικου.το θεμα ειναι λοιπον πως παροτι ειναι ενας στην ουσια αποτυχημενοσ δημαρχος εχει την τυχη να μην εχει αντιπαλοκαι οπως λεει και το ρητο στουσ τυφλους υπερτερει ο μονοφθαλμος.Οσο για τον συνδιασμο του και την μη ανανεωση ισως ο κ.Κοιμησης να μην επιθυμει να συνεργαστει με νεουσ ικανους ανθρωπους που εχουν ορεξη και θεληση για προσφορα με το φοβο του οτι καποιος απο αυτουσ να ξεχωρισει και να τον παραγκωνισει και ετσι προτιμαει την επιλογη συνεργατων μεγαλων ανθρωπων χωρισ πολιτικο μελλον η νεων ανθρωπων οι οποιοι χωρισ σθενος γινονται φερεφωνα του και κολακεσ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΟΛΥ ΟΡΕΙΝΟ- ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΙΖΕΙ , ΤΙΠΟΤΕ ,ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΚΕΙ? ΕΤΣΙ, ΡΩΤΑΩ.

Ανώνυμος είπε...

''ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ,ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, Ε ΡΕ, ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ.'' ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΛΑΧΑΝΙΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

AΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΧΕΔΟΝ, ΕΤΟΙΜΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α ΚΑΙ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ Υ Π Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Α, ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ Μ ΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΣΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠ.ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ ,Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ε Τ Α Ι , ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ Σ'ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,ΦΙΛΕ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΠΛΕΟΝ,ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ Τ Ι Π Ο Τ Α. ΞΕΚΟΛΛΑ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΠΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΙΝΤΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΝΝΕΩΜΕΝΗ ΜΑΤΙΑ.ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ Τ Ο Λ Μ Ο Υ Ν. ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ Π Ο Λ Υ Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ . ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΦΙΛΕ Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α.