Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση του Αμβρακικού Λουτρού στην Σαββατιάτικη σφαγή από το διαιτητικό τριο!

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ - ΤΣΙΚΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ 70-30 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 88 Κ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 2-1 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ Κ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Κ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ,ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΚΟΡΑΡΕ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ!!! ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΝ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ Κ ΕΠΟΠΤΗ ΜΕ 3!!!! 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΕΙΠΕΔΟ!!!
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Αμφιλοχία Press: Επειδή έτυχε να παρευρεθούμε στον συγκεκριμένο αγώνα στο γήπεδο του Λουτρού,επιβεβαιώνουμε απολύτως τα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω για την επανάληψη του πέναλτυ και την γραφική απόφαση του επόπτη που σε τοπικη κατηγορία έδωσε επαναληψη επειδή ο Στασινός "φτερνίστηκε"(δεν υιοθετούμε τα περί πέναλτυ στον Μασούρα)!Είναι κρίμα για τη προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του Λουτρού να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από το καθεστώς του Αγρινίου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ποιος ειναι και υπογραφει πρωην φροντιστης αεκ? ο μπουρουτζικας ?

Ανώνυμος είπε...

ta idia kanane kai ston amfiloxo sto propersi sto mats sta baraz me tin gouria den peirezei omws min asxoliste me autous afiste tous stin trela tous egine oti egine twra pia exei teliwsei kai den mporoume na kanoume tipota gia auto...