Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μία απ'τα ίδια η νέα Δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Απ.Κοιμήσης ανακοίνωσε χθες στην συνέλευση της παράταξής του την στελέχωση της νέας Δημοτικής Αρχής!Τα πρόσωπα λίγο πολύ γνωστά και αναμενόμενα,καθώς για παράδειγμα δεν γίνεται Δημοτική Αρχή χωρίς τον Β.Γάκη ή τον Ακη Παπούλια,δεν μένει σε ανεργία ο κ Θεοδώρου και διάφορα άλλα κλασσικά εικονογραφημένα!Έτσι λοιπόν ο κ Κοιμήσης επέλεξε αντίθετα με τις προβλέψεις να αφήσει εκτός τον νεοφερμένο πολιτικό μηχανικό κ Τσόλκα με 30ετή εμπειρία στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές της Χώρας και να ορίσει τον γεμάτο όρεξη για δουλειά κ Γάκη ως αντιδήμαρχο υπεύθυνο έργων!Ακόμη εντύπωση προκάλεσε και ο διακριτικός "υποβιβασμός" της κ Ψωφάκη η οποία αναλαμβάνει μέρος των πολιτιστικών ως αντιδήμαρχος,πληρώνοντας απ'οτι φαίνεται την πρωτιά της!Σ'ενα πόστο που είχε διατελέσει με επιτυχία επιστρέφει ο κ Παπούλιας,αυτό της καθαριότητας!Συνοψίζοντας λοιπόν ορίστηκαν:
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου:Βασίλας Μάρκος
Αντιδήμαρχοι:Γάκης Β,Παπούλιας Α,Ψωφάκη Π,Καρδάρα Ε και Σιατής Γ.
Γενικός Γραμματέας του Δήμου:Αλπός Γεώργιος
Επικεφαλής Νομικών Προσώπων:Θεοδώρου Χρ,Μπαλάσκας Αθ,Τσόλκας Χρ,Μαργάρη Ελ!
Τέλος όσον αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας θα υπάρξει ψηφοφορία των5 μελών του με τον Γρ.Μπεκατώρο να δείχνει πως θα είναι ο πρώτος Πρόεδρος αυτού!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωσ την αλλη ζωη γακης-κοιμησης, ψαξε στην καρδια του να βρεις ποιο να ναι αυτο το μυστικο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΗ,ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΥΓΩΝ!!! ΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΑΝΟΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!ΜΕΡΑΚΛΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

η κα Μαργαρη υποβιβαστηκε,λογω των πολλων και επιτυχημενων πολιτιστικων εκδηλωσεων που πραγματοποιησε.. Αχ βρε ρια μου δεν ηξερες οτι ο Ηγεμων την βρισκει μονο με τας αρτοκλασιας!!τι ΜακΕδονες εφερνες? δεν εκλεινες τον Ανθιμο για 10 λεπτα κηρυγμα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΨΩΦΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ .ΔΙΟΤΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα πιο απατα συμβουλιο δεν μπορουσε να διαλεξει???? που ζει αυτος ο ανθρωπος?
δε βλεπει τι γινοταν μεχρι τωρα???

Ανώνυμος είπε...

Σαββατο πρωι πρωτοχρονιας το νεο σχημα του δημου επικεφαλης του Α Κ πηγε εκκλησια!
Εκει αφου ελαβε επιφοιτηση το Αγιου Πνευματος αποχωρησε και παρακαθησε σε καφε εργασιας στο ~ENTRO~οπου τεθηκαν επι διακοσμητικου δαπεδου τα σχεδια για την αναπτυξη!
Ενας περαστικος ΑΗ Βασιλης μοιρασε δωρα στους πετυχημενους επανεκλγεντες και ανεχωρησε για Λαπωνια.
Ξεχασε ομως κατα την αναχωρηση του εναν ταρτανδο με τα θαυμασια κερατα του....
ΤΟ προβλημα που καλουνται τωρα οι ειδικοι να επιλυσουν ειναι:
Πιανουμε τον ταρανδο απο τα κερατα η καλουμε αυτους που μας εξελεξαν να πληρωσουν τα κερατιατικα του 54%?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ.ΜΗΠΩΣ Ο Κ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΆΥΤΟΥΣ;ΤΟΥΣ Κ....;

Ανώνυμος είπε...

Πω,πω ανανέωση...........

Ανώνυμος είπε...

τρομοκρατία!!!και το μόνο μέσο που έχει μείνει να μιλήσει ο απλός, καθημερινός, ανένταχτος πολίτης είναι αυτή η απρόσωπη οθόνη. Η πίεση που δέχεται κα8ημερινά ο πολίτης δε θα αργήσει να γίνει οργή και μετά δράση. Τη σιωπηλή διαμαρτυρία να φοβάστε πλέον.

myrmidon