Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος στο "Ράδιο Αρβύλα" περί του blog και του blogger

Επειδή η παραφιλολογία περί του blog και του blogger έχει ξαναξεκινήσει και υπάρχουν και αρκετά σχόλια για το θέμα,θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως επιμένουμε τουλάχιστον για την ώρα στη θέση μας το blog να διατηρεί την ανωνυμία του για πολλούς λόγους,μα κυρίως για να κρατήσει την ταυτότητα και το ύφος που έχει αυτά τα χρόνια!Έτσι λοιπόν μέχρι νεοτέρας το "Αμφιλοχία Press" παραμένει ένα blog του οποίου η μόνη ταυτότητα είναι ο τίτλος του και το ύφος του!Και καλό θα ήταν όσοι διασπείρουν διάφορα για την ταυτότητα του blogger να ηρεμήσουν γιατί είναι μακριά νυχτωμένοι και παρασύρουν και κόσμο που δεν ασχολείται και απλά επιλέγει να ενημερώνεται μέσω του blog!Στο κάτω κάτω δεν είναι κομψό να ενοχλούμε πρόσωπα και οικογένειες που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα!Το "Αμφιλοχία Press" συνεχίζει λοιπόν ως έχει...

6 σχόλια:

Unknown είπε...

παντος το εχει σιγουρα αμφιλωχιωτης.παει η ανωνυμη ρουφιανα συννεφο.χωρις ονομα ολα ειναι χωρις δυναμη κ υπο αμφισβιτιση.καποιοους εξυπηρετει αυτολσοερνεται τη διχονοια.αμφιλωχιωτικο γνωρισμα και μετα κρυφτουλι κ μαγκια.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο να θες την ανωνυμια σου και ειναι και δικαιωμα σου αλλα σε διαβαζει μια πολη για την οποια ξερεις πολυ καλα την νοοτροπια της,το επιπεδο της και τα προβληματα της, κυριως οικονομικα!!Οι πολιτες της αμφιλοχιας ειναι λογω πολιτικων κυριως λογων ενα βημα πισω απ ολους..τα blogs ειναι ενας τροπος να ενημερωθει ο κοσμος,να διασκεδασει και να εκφρασει την αποψη του..
Ομως παρολα τα προβληματα αυτα η νουμοσυνη του ειναι σε πολυ ανεβασμενο επιππεδο,θελει μεσα απ το διαδυκτυο να διαμαρτυρηθει και να ενημερωθει για ολα αυτα.
Θελει ενα αντικειμενικο blogs για να μην νιωθει ας πουμε ανασφαλεις.
Αφου επελεξες εσυ να κανεις αυτην την δουλεια θα μπορουσες τουλαχιστον να εισαι λιγο αντικειμενικος,δεν εισαι και υποχρεωμενος ομως να το κανεις..
Αλλα να ξερετε για οτι αρνητικα σχολια ακουτε και διαβαζετε εσεις τα προκαλεσατε και αφου θελετε ανωνυμια (και καλα κανετε)δεχτητε τα χωρις διαμαρτυρια..
Υποτιθεται οτι ειστε αντικειμενικοι και δεν εχετε διακριτικα..Ομως επειδη βαζετε διακριτικα στην ουσια,δεχτητε την κριτικη.Ο κοσμος δεν φταει τιπποτα και μην τα βαζετε μ αυτον.Γι αυτο λοιπον η αποψη πολλων ειναι
οτι κρατατε την ανωνυμια σας γιατι δισταζετε να γινετε αντικειμενικοι.
Δεν θα γραψω σε πιο πραγμα δεν ειστε αντικειμενικοι ολοι το γνωριζουν..

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρε να πει ποιος ειναι και μετα να αρχισουν οι μισοι να τον γλυφουν,και οι αλλοι μισοι να τον βριζουν.αστο καλυτερα να παιζουμε μπιζζζζζζζ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και είναι ανώνυμος. Δεν έχει πειράξει ιδιαίτερα κανέναν και αν του έχει ξεφύγει και κάτι το έχει διορθώσει.

Ανώνυμος είπε...

είτε επώνυμα είτε ανώνυμα η άποψη του διαχειριστή δεν με ενδιαφέρει. ας ξέρει ότι οι περισσότεροι εδώ μπαίνουν για να διαβάσουν τα σχόλια ορισμένων που έχουν άποψη -και είναι αρκετοί ανώνυμοι τέτοιοι-.
τα γραφόμενα του διαχειριστή δεν ενδιαφέρουν κανένα.

Ανώνυμος είπε...

lol.. me ti asxoliste!