Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Πράσιονο φως για την Αμφιγαλ


Και με τη βούλα εντάσσεται στο Μέτρο 123Α η σημαντική επένδυση ύψους 8,74 εκατ. ευρώ της ΕΑΣ Αγρινίου για τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης γάλακτος στο νομό Αιτωλοακαρναντίας με την ονομασία Αμφιγάλ Α.Ε.

Με υπογραφή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδη, το επενδυτικό σχέδιο υπάγεται στα πλαίσια του Μέτρου 123 Α «Αύξηση της αξίας των Γεωργικών Προϊόντων», του Άξονα 1 : «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης περιόδου 2007-2013.

Από τα 8,74 εκατ. ευρώ της συνολικού προϋπολογισμού του έργου, η δημόσια δαπάνη θα καλύψει το 41,01% (3,584 εκατ. ευρώ), ενώ το υπόλοιπο 58,99% (5,156 εκατ. ευρώ) θα καλύψει η εταιρεία.Από τα τελευταία τα 2,194 εκατ. ευρώ περίπου (25,10%) θα είναι ίδια κεφάλαια, ενώ τα εναπομείναντα 2,962 εκατ. ευρώ (33,89%) θα προέλθουν από δανεισμό. Η μονάδα θα κατασκευασθεί στο Δ.Δ. Κεχρινιάς στην Αμφιλοχία.

Πηγή:agronews.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΨΗΦΟ.ΤΩΡΑ???????ΤΙ??????????ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΓΑΛ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .ΤΗΝ ΑΜΦΙΓΑΛ ΔΕ ΤΗ ΦΥΤΕΨΑΝΕ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΟΠΩΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως που περασα απ το φαλαγγια δεν ειδα κανεναν να περιμενει. και τι φταει ο καθε πολιτικος ,οταν ολοι προεκλογικα θελουν ταξιμο?κανεναν δεν νοιαζει το γενικο καλο.ολοι στο δωσε και μενα μπαρμπα.καλως να ορισει η ΑΜΦΙΓΑΛ να ναι βιωσιμη και να μπορει να δινει τιμες σους κτηνοτροφους. τωρα ποιος θα παει να γυρναει τα κεφαλοτυρια ειναι αλλο θεμα.