Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ηπειρώτης πνίγηκε στην Αμφιλοχία, προσπαθώντας να αποφύγει την Αστυνομία

Tα αίτια που οδήγησαν νεαρό άτομο με καταγωγή από χωριό Κατσικάς των Ιωαννίνων να πέσει στο λιμάνι της Αμφιλοχίας με τραγική κατάληξη τον πνιγμό του, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Το συμβάν είναι πρωτοφανές καθώς ο νεαρός επέλεξε να πέσει στον Αμβρακικό (εν μέσω πλήθους κόσμου τις πρωινές ώρες) για να αποφύγει το μπλόκο των Αστυνομικών της Αμφιλοχίας στο κέντρο της πόλης.
Λίγο πριν ο νεαρός δεν σταμάτησε σε τροχονομικό έλεγχο που επιχειρήθηκε να του γίνει (για ιδιαιτέρως επικίνδυνη οδήγηση) στο Ρίβιο, όποτε το επόμενο «ραντεβού» του με τις αστυνομικές αρχές στήθηκε στην Αμφιλοχία. Εκεί όμως στο σήμα των ανδρών της Τροχαίας εγκατέλειψε το όχημά του, έπεσε στη θάλασσα και μετά από δεκάλεπτη μάχη με τα κύματα πνίγηκε (αν και κατά τα φαινόμενα γνώριζε κολύμπι). Σημειωτέον ότι πριν πέσει στη θάλασσα πέντε αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν καθότι ο ίδιος εύσωμος και γυμνασμένος τους ξέφυγε.Όταν τον προσέγγισαν λιμενικοί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις πτυχές της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης και ψάχνουν την άκρη του νήματος στην οποία ίσως οδηγήσει καποιο εύρημα στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες ο νεαρός ξεκίνησε το ταξίδι το από την Αθήνα ενώ έκανε στάση και στη Ναύπακτο.
Πηγή:Agrinio-news

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1ΩΡΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΗ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ .ΤΟ ΣΚΑΦΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ .ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΝΖΙΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και Ηπειρώτης βρε παιδιά!Αλβανός ήτανε!Γίναμε όλοι Ηπειρώτες!!

Ανώνυμος είπε...

itan ellinas 100% kyria eksipne!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ηταν Γιαννιωτης και οχι αλβανος! και 2ον πηδηξε για να σωθει αφου οι μπατσοι τον σακατεψαν στο ξυλο!!!

Ανώνυμος είπε...

το λιμενικό έδωσε το παρόν μετά από σαραπέντε λεπτά στο συμβάν με ένα υπάλληλο ο οποίος ήταν εντελώς άσχετος για να δρομολογήσει την διάσωση του νεαρού (δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του και αν τον κυνηγούσαν) και μετά από μιάμιση ώρα γέμισε το Λιμεναρχείο απο τους υπαλλήλους (οι οποίοι προφανώς λείπανε για το τριήμερο) κουβαλόντας δοχείο με βανζίνη για το "σκάφος" του Λιμενικού!!!

Ανώνυμος είπε...

αν δεν υπηρχε και το ιδιωτικο να τον βγαλει θα ηταν ακομα στη θαλασσα

Ανώνυμος είπε...

wra den ton i3erec
to paidi htan ellinac
ma9e prwta kai meta mila

Ανώνυμος είπε...

to paidi itan ellinasss tha eprepe na ntrepesai.mia zwi xathike adika exaitias twn mpatswn

Ανώνυμος είπε...

Αφού είστε τόσο ευαίσθητοι κατόπιν εορτής γιατί δεν πήδηξε κάποιος να βοηθήσει το άτομο που κολυμπούσε:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΓΕΣ ΕΣΥ ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήμουν εκεί. αλλά και να ήμουν, εγώ προσωπικά δεν θα πήδαγα εάν δεν ζητούσε βοήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ