Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Το Αμφιλοχία Press επανερχεται δριμύτερο στις 20 Αυγούστου


Για λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε έπρεπε αναγκαστικά να μείνουμε εκτός δράσης για ένα μεγάλο διάστημα,μα πλέον οι δεσμεύσεις έχουν αρθεί και το Αμφιλοχία Press επιστρέφει δριμύτερο και από τις 20 Αυγούστου πλέον θα έχει την μορφή ενημερωτικού site για την περιοχή,προκειμένου να παρέχουμε πλήρης και πολύπλευρη ενημέρωση για τον τόπο μας!Ως τότε βέβαιa από την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει κανονικά η ενημέρωση όσο εμεις θα δουλe;yουμε την νέα πλατφόρμα ου site!Αν και σε αδράνεια έχουμε μαζέψει αρκετό υλικό όλο αυτό το διάστημα και είμαστε σίγουροι πως θα διεγείρουμε ξανά το ενδιαφέρον σασ και το νέο πλέον Αμφιλοχία Press θα σας κερδίσει εκ νέου!Οψόμεθα λοιπόν...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε παιδια ξεκινηστε.τα τρωκτικα της αμφιλοχιας κανουν παρτυ και δεν υπαρχει ενημερωση

Ανώνυμος είπε...

Εσυ δεν γυρισες ακομη ,το θρασσος ομως των καφε.ταβερνων,ουζερι,κλπ ειναι τεραστιο.
Αποδειξεις μονο στο 20%των πελατων κατα τ`αλλλα την κριση την βαζουμε στην τσεπη μας και πληρωστε μισθωτοι και συνταξιουχοι εκτακτες εισφορες.
Το προσωπικο ανασφαλιστο και χωρις καρτες υγειηνης απο την αρμοδια υπερεσοια.
Πλατεια γεματη με μηχανακια αργα το βραδυ και θορυβοι ανεξελεγκτοι.
Βιολογικος σε κατασταση υπονου και τα μαγαζια με τα λυμματα στη θαλασσα και το μπαστουνι καθε απογευμα γεματο αφρους και βρωμιες.\Θελουμε λενε τουρισμο.
Νερο αχρηστο και οι υπευθυνοι να πλακωνονται με τα παγουρια,πολιτιστικες εκδηλωσεις με αποχη των υπευθυνων και ρεζιλικια απο την μη συμμετοχη τους..
Πλαζ σε αθλια κατασταση και αλλα πολλα απο τον Σεπτεμβρη...

Ανώνυμος είπε...

ακόμα διακοπές είστε????????