Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Θετικά τα μηνύματα της 1ης Δημοσκόπης του "Αμφιλοχία Press" γαι τον Δήμαρχο!


Στο τέλος της έφτασε η πρώτη Ψηφοφορία - Δημοσκόπηση του "Αμφιλοχία Press" και αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαιστησουμε όλους για την ανταπόκριση!

- Το ερώτημα της Δημοσκόπησης ήταν: Κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι από το έως τώρα έργο της Δημοτικής Αρχής;

- Τα απότελέσματα είναι τα εξής:

Σε σύνολο 108 ψηφισάντων,

- Απόλυτα Ικανοποιημένοι δήλωσαν: 57

- Σχετικά Ικανοποιημένοι δήλωσαν: 14

- Καθόλου Ικανοποιημένοι: 37


Έτσι λοιπόν μέσα από αυτήν την πρώτη δημοσκόπηση μας, φαίνεται πως ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή αξιολογούνται θετικά για το έως τώρα έργο τους, πράγμα πολύσημαντικο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς είναι σαφές πως το μεγάλο πακέτο έργων πραγματοποιείται πάντα στο δεύτερο μισό της θητείας.Έτσι βάσιμα η Δημοτική Αρχή μπορεί να πιστεύει πως τα καλύτερα έπονται!Είναι σαφές πως ο Δήμαρχος επωφελείται και του ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο αυτή τη στιγμή ως το αντίπαλον δέος,ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ενώ το κόμμα στο οποίο ανήκει δείχνει να βυθίζεται αυτός δεν φαίνεται να κλονίζεται καθόλου!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια ερώτηση:Διαχειριστής του blog είναι ο Κοιμήσης;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που κάνετε!Φαντάσου να έρθει και η προεκλογική περίοδος των δημοτικών...

Ανώνυμος είπε...

το πόσο πετυχημένος είναι ο δήμαρχος δέν χρειάζεται να το δεί κανείς απο δημοσκοπήσεις.Φαίνεται απο την αλλαγή των χαρακτηριστικών της πόλης και των δημοτικών του διαμερισμάτων.Η προβολή ειναι σημαντική και δέν έχει σχέση με το αλαλούμ που επικρατούσε την εποχή άλλων διοικήσεων.
Η προεκλογική περίοδος συνήθως αρχίζει την άλλη μέρα των εκλογών με την εφαρμογή των προγραμμάτων και συνεχίζεται σε όλη την διάρκεια της τετραετίας.

Ανώνυμος είπε...

TELIKA TIN PSIFOFORIA POU TIN KQNQTE STIN XQRILQOU TRIKOUPI I STO KQSTRI //XUPNISTE EPITELOUS KQI ?ESQ APO AUTO TO BLOCK KAUTIRIASTE TA KAKWS KEIMENA KAI AFFISTE TIS PSIFOFORIES MAIAMOU EKTOS KAI AN ADMIN TOU BLOC EINAI O KOIMHSHS OPWS ANEFERE KAI O PROIGOUMENOS