Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Και ο Αμφίλοχος στις ρουσφετολογικές επιχορηγήσεις!

Για μικροκομματική και ρουσφετολογική διαχείριση των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας κατηγορεί το αρμόδιο Υπουργείο ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνος Μωραΐτης και ζητάει τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου.Μία από τις ομάδες που ευνοήθηκαν από αυτές τις επιχορηγήσεις φέρεται να είναι και η ομαδα της πόλης μας,ο Αμφίλοχος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.moraitisthanos.gr/

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

«Για μικροκομματική και ρουσφετολογική διαχείριση των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων της Αιτωλοακαρνανίας» κατηγορεί το αρμόδιο Υπουργείο ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνος Μωραΐτης. Ο κ. Μωραΐτης αναφέρει στην Ερώτηση ότι «όπως καταγγέλλουν παράγοντες του τοπικού αθλητισμού της Αιτωλοακαρνανίας το Υπουργείο με κομματικά κριτήρια διαχειρίζεται έκτακτες και τακτικές επιχορηγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν αθλητικά σωματεία του Νομού τα οποία όχι μόνο έχουν λάβει τις τακτικές τους επιχορηγήσεις αλλά έχουν δρομολογηθεί ή και έχουν καταβληθεί και έκτακτες επιχορηγήσεις.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν αθλητικά σωματεία στην Αιτωλοακαρνανία τα οποία δεν έχουν λάβει καν την τακτική τους επιχορήγηση».

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καλεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:



Ποια αθλητικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας έχουν λάβει ήδη τις τακτικές επιχορηγήσεις;



Ποια αθλητικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας έχουν λάβει έκτακτες επιχορηγήσεις;



Ποια αθλητικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας δεν έχουν λάβει τις τακτικές του επιχορηγήσεις και πότε θα τις λάβουν;

Ανώνυμος είπε...

.............................

Ανώνυμος είπε...

o mwraitis as apantisei o idios stin erwtisi apo pou vrike autos ta xrimata kai ti douleia ekane prin mpei sto psifodeltio tou pasok mpori na mas pei?