Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Όχι του Δήμου Μεδεώνος στην ταφή των ψαριών στο Λουτράκι!

Πρόβλημα με την ταφή των νεκρών ψαριών έχει δημιουργηθεί, καθώς η επίλογή του Λουτρακίου για χώρο ταφής και μάλιστα χωρίς την έγκριση του Δήμου έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσων από τους κατοίκους της περιοχής!Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Μεδεώνος ζητά την εκταφή των ψαριών καθώς επίσης φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει το θέμα στα Δικαστήρια!Υποστηρίζει πως δεν μπορεί το Λουτράκι να το θυμούνται μόνο ως νεκροταφείο για την περιοχή και πως για μια καταστροφή που έγινε σε άλλο δήμο να επιβαρυνθεί ο Δήμος με την μικρότερη Ακτογραμμή στον Αμβρακικο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DIKIO EXEI O DIMARXOS LOUTRAKIOU KAI MPRAVO TOU.DEN TA EPERNE O O SALMAS ME TON TSAMAKI NA TA PAN STIN EURUTANIA? I KALUTERA STA XWRAFIA TOUS NA TA THAPSOUN.DEN NTEPONTE LIGO TA PALIOTOMARA EXOUN KATADIKASEI ENAN OLOKLIRO AMVRAKIKO MAZI ME ALLOUS,PROKEIMENOU NA TA KONOMANE.POU THA PAN AURIO TA PAIDIA TOUS NA KANOUN MPANIO?STIN PISINA STIN EKALI?APO POU THA FANE PSARIA APO TIN SENEGALI? DEN NTREPONTE LIGO DEN EXOUN TSIPA OI KARAGIOZIDES?POU ITAN OI TOPIKOI VOLEUTES STIN DIAMARTURIA? O KOIMISIS O AUTOKRATORAS KAI O PANTAXOU PARWN KAI TA PANTA PLIRWN POU ITAN? O K.TA XERW OLA AS KOITAXEI NA FTIAXEI TIS PLAZ THS AMFILOXIAS POU EXOUN KATANTISEI XAVOUZES,POU KANOUN MPANIO DIPLA STA SKATA O KOSMOS.,AS KOITAXEI TOUS OXETOUS POU PEFTOUN MESA STIN THALASA, AS KOITAXEI TO TSOURMO TOU AN RIPENEI KAI AN KLEVEI.O K.TA XERW OLA AS ASXOLITHEI ME TON DIMO KAI TA PROVLIMATA TWN DIMOTWN TOU,GIATI APO AUTON TON DIMO KAI TOUS DIMOTES TOU TRWEI TOSA XRONIA MAZI ME TOUS NENEDES POU TON PERITRIGURIZOUN KAI TOU KANOUN AERA.

Ανώνυμος είπε...

Μηδενικό το έως τώρα έργο μας!!!
"Ως τώρα δεν έχουμε κάνει τίποτα,ελπίζω πως να τα κρατάμε για το τέλος γιατί αλλιώς , αν δεν ξαναφαγωθούν οι άλλοι δεν μας βλέπω καλά!"
Αυτή ήταν η φράση με την οποία ξεκίνησε η συζήτηση μας με Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου.
Με έκπληξη και ευχαρίστηση τον ακούσαμε να μας αναλύει τι έχει κάνει ο Δήμαρχος έως τώρα,για την ακρίβεια τι δεν έχει κάνει: " Το νερό άφαντο, οι δρόμοι λόγω αποχετευτικού όλοι διαλυμένοι, οι πλατείες στα χωριά αφτιαχτες, οι παραλίες που έχουν ξεφύγει από ιδιώτες απροσπέλαστες από φύκια και σκουπίδια,η μαρίνα ανενεργή, τα σφαγεία ενδεχομένως στο πουθενά, το πάρκινγκ που τάξαμε ακόμα τίποτα, ούτε ένα χιλιόμετρο πίσσα,μόνο μπαλώματα, στις ομάδες της περιοχής καμία ενισχυση και άλλα πόσα που αν τα σκεφτούμε θα απελπιστούμε!Και αντί αυτών, στην νύμφη του Αμβρακικού, δεν ποντάρουμε στην τουριστική ανάπτυξη μέσα από την θάλασσα, αλλά έχουμε επικεντρώσει στην ουτοπία του Θρησκευτικού τουρισμού και φτιάχνουμε τα Ξωκκλήσια...πείτε μου έναν τουρίστα που έχει έρθει ως τώρα για κάτι τέτοιο.Καλό έιναι και αυτό αλλα ως δευτερεύων. Και φυσικά ο Δήμαρχος, αντικοινωνικός ώντας, κλεισμένος στο Δημαρχείο με τους "ναιναιδες" συνεργάτες του ελπίζει σε μία μάχη και πάλι άνευ αντιπάλου για το ρεκόρ της 3ης τετραετίας! " Πολλά ακόμα αυτά που μας είπε και θα γράψουμε εν καιρώ. Επιλογή μας να μην δημοσιεύσουμε το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου το οποίο όμως ειναι στην διάθεση οποιουδήποτε μας πείσει πως πρεπει να του το πούμε!
Amfloxia Press: Η κατά κάποιο τρόπο συνέντευξη ήταν μια απλή συνομιλία δύο φίλων για την οποία όμως πηραμε την άδεια να δημοσιεύσουμε τις θέσεις που ακούστηκαν!
Σχόλιο: Για να το λένε οι ίδιοι , ποιος ο λόγος να διαφωνήσουμε
MPRAVO KOIMHSH EISAI O K. TA XERW OLA ...KAI TA TRWO OLA,KAI TA XEZW OLA....

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξερετ ποσα χρηματα πηρε ο ιδιοκτητης του οικοπεδου που τα εθαψαν; Ξερετε ποιος το εχει;
Εδωεπεσε χοντρο χρημα.
Ντροπη μας που ανεχομαστε τεοια πραγματα.

Ν.Σ. είπε...

Φιλοι γεια σας.Απο μικρος οπως και εσεις χαιρομαι τις ομορφιες του Αμβρακικου τα καλοκαιρια και οχιμονο.Εχω συγγενεις και φιλους που ζουν απο την θαλασσα αυτη και τον περιβαλλοντα χωρο.Δυστυχως ομως η κατασταση ολο και χειροτερευει.Θα ηταν λογικο ως ενα βαθμο αν η ρυπανση ηταν αιτια μιας αλματωδης βιομηχανικης και τουριστικης αναπτυξης της περιοχης.Εδω ειναι το παραξενο,δεν εχει γινει τιποτα και ομως ο Αμβρακικος καταστρεφεται.Οσοι ξερουν τις αιτιες ας τις καταγγειλουν λοιπον!Οι δημοι της περιοχης δεν πρεπει να μεινουν με σταυρωμενα τα χερια,ας τους ξυπνησουμε εμεις, που τους εκλεγουμε στην τελικη και ας αφησουμε στην ακρη μικροπολιτικες και αλλων ειδων σκοπιμοτητες.ευχαριστω.