Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Άλλο ένα "Άκυρο" Παπανδρεόυ σε Βερελή

Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ, στο κεντρικό επίπεδο, αποφάσισε ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου. Οι αλλαγές, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Παπακνωνσταντίνου, γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας. Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Παπανδρέου συγκροτούνται έξι επιτελικοί κύκλοι, στους οποίους μετέχουν τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος.
Οικονομία: Λ. Κατσέλη, Θ. Πάγκαλος, Χ. Παπουτσής, Μ. Χρυσοχοϊδης, Γ. Παπακωνσταντίνου
Πολίτης-Κράτος-Αυτοδιοίκηση: Ντ. Ρόβλιας, Ε. Βενιζέλος, Χ. Καστανίδης, Φ. Πετσάλνικος, Μ. Μπόλαρης, Γ. Παπαδημητρίου Κοινωνική Πολιτική: Φ. Γεννηματά Γ. Φλωρίδης, Ε. Χριστοφιλοπούλου, Κ. Σκανδαλίδης
Παιδεία-Νεολαία-Πολιτισμός: Σ. Ράπτη, Α. Διαμαντοπούλου, Μ. Δαμανάκη, Σ. Σακοράφα, Τ. Χυτήρης
Εξωτερική Πολιτική - Άμυνα: Μ. Καρχιμάκης, Π. Μπεγλίτης, Α. Λοβέρδος, Β. Παπανδρέου Πράσινη Ανάπτυξη-Περιβάλλον: Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Α. Γκερέκου, Β. Έξαρχος, Σ. Κουβέλης, Γ. Μαγκριώτης, Ν.Σηφουνάκης, Ε. Τσουρή .
Έκπληξη αποτέλεσε η μη χρησιμοποίηση του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου κ.Θάνου Μωραιτη σε κανένα εκ των τομέων,αντ' αυτού όμως θα περιλαμβάνεται μαζί με τα υπόλοιπα μελη του ΠΣ στην ομάδα προεκλογικού αγώνα του κόμματος όταν αυτή συσταθεί!Αυτό όμως που προκέλεσε τα σχόλια της κεντρικής πολιτικής σκηνής και αποτέλεσε κύριο θέμα των παραπολιτικών των μεγάλων εφημερίδων είναι η για μία ακόμα φορά "απόρριψη" του κυρίου Βερελή,πρώην Υπουργού Μεταφορών, από τον Γιώργο Παπανδρέου.Ο βουλευτής του Νομού δείχνει να είναι οριστικά και εντελώς εκτός πλάνων του προέδρου του κινήματος, πληρώνοντας την συμμετοχή στις κυβερνήσεις Σημίτη και τον σαφή προσανατολισμό του στο στρατόπεδο Σημίτη και μετεπειτα στο βενιζελικό στρατόπεδο!Συμπεριλαμβάνεται λοιπόν και αυτός στην λίστα κάποιων ανθρώπων που δεν αποτελούν τα "αγαπημένα" παιδια του προέδρου καθώς πρώτον θυμίζουν το Πασόκ του εκσυγχρονισμού,το οποίο έφερε στο κίνημα απανωτές συντριπτικές ήττες, και δεύτερον είναι από τα πρόσωπα που έχουν αμφισβητήσει αρκετές φορές το ηγετικό προφίλ του κυρίου Παπανδρέου,με δηλώσεις του τύπου " Πιστεύω ότι ο Γ. Παπανδρέου θα έχει τη γεναιότητα να μην είναι υποψήφιος"(εκλογή προέδρου).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΝΕΑ ,ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ.ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΛΛΩΣΤΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ/.