Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

Ζητείται Δήμαρχος για θυσία!


Σε πλήρη αδιέξοδο βρίσκονται οι τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας καθώς ο γρίφος του υποψηφίου Δημάρχου,αν και νωρίς ακόμη δεν φαίνεται να βρίσκει εύκολα λύση.Οι θεωρούμενοι ως πιο δυνατοί αντίπαλοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κατέβουν σε μία εκλογική μάχη με λίγες πιθανότητες επικράτησης και επιλέγουν να περιμένουν άλλη μία τετραετία Κοιμήση και να διεκδικήσουν το χρίσμα όταν αυτός πια αποσυρθεί μετά από 12 χρόνια Δημαρχείας!Η λύση λοιπόν αναζητείται σε κάποιον που για οποιονδήποτε λόγο("ψώνιο",συμφέρον) θα δεχθεί να αναμετρηθεί με τον Κοιμήση με πολλές πιθανότητες μεγάλης ήττας!Ένα πρόσωπο είναι η Μαρία Σωτηρίου, η οποία έχοντας ήδη βιώσει την εμπειρία δύο ηττών δεν δείχνει να έχει πρόβλημα να και για μία τρίτη!Συζητούνται ακόμη ονόματα πιο νέων ανθρώπων που εξελέγησαν με τον συνδιασμό Σωτηρίου για πρώτη φορά το 2006, και η έπαρση, η φιλοδοξία ,και η απειρία μπορούν να τους οδηγήσουν στο τέλος της σταδιοδρομίας τους πριν καλά καλά αυτή αρχίσει!Συγκεκριμένα ακούγεται όνομα Δημοτικού Συμβούλου ο οποίος έχει παρευρεθεί σε 2 Δημοτικά Συμβούλια τα 2,5 χρόνια,χωρίς ούτε μία ερώτηση στον Δήμαρχο,παρότι αντιπολίτευση...όσο για τις γνώσεις του στα αυτοδιοικητικά...ουδέν σχόλιον!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε...τα βρηκε ο admin με τον Δημαρχο και του κανει τοσο μεγαλη αβαντα!Ποιος ειναι πια ο Κοιμησης και ειναι και αητητος...ενας μουντρουχος ακοινωνητος,που την δευτερη 4ετια δεν εχει να επιδειξει τιποτα!

Ανώνυμος είπε...

τι να κανει κ o admin αφου εσεις οι δεξιοι μπηκατε ολοι κατω απο τα φουστανια της μαριας κυβελης ξανα μανα πρωην υποψηφια δημαρχου!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.

Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για όλους ανεξαιρέτως

Διεκδικούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, χωρίς την άδεια μας, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.

Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες της «παγκοσμιοποίησης».
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. Να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει ποτέ συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς.

Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

Θέλουμε να κυκλοφορούμε [εμείς και τα παιδιά μας] με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλίσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει της πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο. Στα ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων. Αλλά και στην καταστολή από παραστρατιωτικά σώματα αλλοδαπών που αθόρυβα στρατολογούνται στα λεγόμενα «σώματα ασφαλείας».

Δεν θέλουμε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα το δικαίωμα να μπαίνει με το έτσι θέλω και να εγκαθίσταται στη χώρα μας, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή πανεθνική συζήτηση, μέσα κι έξω απ’ την Βουλή. Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους

Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται απ’ το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.

Κατά την (πολύ συντηρητική κατά τη γνώμη μας) εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα Ελλάδα.

Εφόσον συνεχίσουμε να μένουμε αδρανείς και ν’ ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

Αφυπνιστείτε. Δώστε τη μάχη μαζί μας, σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

Απαιτήστε την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

Αγωνιστείτε μαζί μας, κατά των φερεφώνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.

Δημόσια και δημοκρατικά οργανωμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλει ή όχι ν’ αυτοκτονήσει ως έθνος.