Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Το Σάββατο 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ με θέμα: «Περιβάλλον-Ενέργεια-Ανάπτυξη» .Στην εν λόγω εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στο κινηματοθέατρο Άνεσις και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. , θα δώσουν το παρών ο Γραμματέας της Κενρικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, η Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Βουλευτής Επικρατείας κα. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργος Παπανικολάου. Επιπλέον, αναμένεται και η συμμετοχή μέλους της κυβέρνησης, το οποίο θα τοποθετηθεί ειδικά και εμπεριστατωμένα στο προς συζήτηση θέμα.
Μέσα από αυτή τη Συνδιάσκεψη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, στοχεύουν να αναδείξουν, να προβάλλουν, αλλά και να προτείνουν λύσεις στα περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν τόσο το νόμο όσο και την Περιφέρεια. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, θα υπάρξουν τοποθετήσεις από πανεπιστημιακούς και εκπροσώπους αρμόδιων φορέων, προκειμένου να διατυπωθεί ένα κοινό πλαίσιο δράσης κινούμενο προς τον προαναφερόμενο στόχο. Επίσης, ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, αλλά και από υπόλοιπα στελέχη της νεολαίας.
Τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταστήσει σαφές πως η νεολαία του τόπου μας, οφείλει να πρωτοστατεί σε τέτοιες πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γμώμης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρός της κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.
Αξίζει τέλος να αναφέρουμε, ότι πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά Περιφερειακών Συνδιασκέψεων, στις οποίες θα τεθούν διαφορετικά ζητήματα, αποτελώντας ουσιαστικά τον προάγγελο της Κεντρικής Συνδιάσκεψης Αρχών και Θέσεων της ΟΝΝΕΔ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην εκδηλωση θα παρουν μερος και οι ακροδεξιοι,χρυσαυγιτες,δωδεκαθειστες,και λοιποι του ΛΑΟΣ??

Ανώνυμος είπε...

και γιατι οχι ρε εαμοβούλγαρε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΝ Η «ΙΣΧΥΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 8,5% ΕΝΩ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ 2,4%!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤ... ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟ 2000;

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ... ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 8,5%... ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ «ΠΕΤΟΥΣΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ...

ΥΓ. Μην πεταχτεί κανένας ΠΑΣΟΚος και πει ναι αλλά σύμφωνα με τους πίνακες (πχ. τον τελευταίο) δανειζόμασταν λίγα ενώ τώρα δανειζόμαστε πολλά... όποιος πάει στη σελίδα του Λογιστηρίου του Κράτους (απ' όπου και τα στοιχεία) θα δει ότι υπάρχουν πολλά μικρά δανειάκια...
ΥΓ. Ρε παιδιά ξέρει κανένας ΠΑΣΟΚος τι έγινε με την Ολυμπιακή; Δεν άκουσα τίποτα για ξεπούλημα και τα σχετικά... ψάχνω στα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ στο διαδίκτυο αλλά δεν βλέπω τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΑΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;

Η ειδηση μας ερχεται απο τη γειτονικη Ιταλια:Να σταματήσουν να σερβίρουν κρέας στους μαθητές μέχρι το τέλος της καθολικής Σαρακοστής «διατάχθηκαν» τα δημοτικά και γυμνάσια της Ρώμης μέσω φαξ με την υπογραφή της δημοτικής συμβούλου Λάουρα Μαρσίλιο, αρμόδιας για εκπαιδευτικά θέματα.

Η απαγόρευση δεν θα αφορά το καθημερινό διαιτολόγιο των μαθητών, αλλά θα εφαρμόζεται μόνο τις Παρασκευές. Όπως ακριβώς επιβάλλει η χριστιανική παράδοση, εν όψει του Πάσχα, που φέτος για τους καθολικούς «πέφτει» στις 12 Απριλίου.


Διαβαστε λεπτομερειες εδω.

Καταρχην να διευκρινισουμε οτι στη γειτονικη χωρα Εκκλησια και Κρατος ειναι χωριστα και με το νομο,ενω το Βατικανο ειναι ανεξαρτητο κρατος!Επομενως,δεν υφισταται κανενας εξαναγκασμος ωστε ο Δημος Ρωμης ν'αποφασισει νηστεια στα σχολεια.Παρολα αυτα,το κανει!Ισως απο σεβασμο,ισως επειδη εχει αφουγκραστει οτι ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ κλπ.

Ας ελθουμε τωρα στη χωρα μας:φανταζεστε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ αν τολμαγε η Αρχιεπισκοπη να βγαλει ΕΣΤΩ μια Εγκυκλιο για το θεμα;Προσοχη,δεν συζηταμε καν αυτη να εφαρμοστει απο πολιτικα οργανα γιατι κατι τετοιο στον τοπο της θολοκουλτουριαρικης μαλακυνσης προφανως δε γινεται!Μιλαμε απλα για το ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ αν η Εκκλησια εθιγε το συγκεκριμενο θεμα.

Απλα...ΧΑΜΟΣ!!!Θα εβγαινε ο καθε πικραμενος γραικυλος και ανθελληνας να πει το μακρυ και το κοντο του...οτι ταχα "τετοιες πρακτικες μας γυριζουν στο Μεσαιωνα",εννοειται οτι "αυτα συμβαινουν μονο σε θεοκρατικα καθεστωτα" και το κλασικοτερο ολων,"να μην ανακατευεται η Εκκλησια στην Εκπαιδευση"!Αυτα και αλλα πολλα θα ξεστομιζαν οι φανατικοι πολεμιοι της Ορθοδοξιας,που περιμενουν κατι τετοιες ευκαιριες για να βγαλουν τη χολη τους και να δικαιολογησουν το μισθο τους στα νεοταξικα αφεντικα τους.

Αληθεια,η Ιταλια ειναι ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,θολοκουλτουριαραιοι;Εκει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ;Γιατι λοιπον το Κρατος ΥΠΑΚΟΥΕΙ την Εκκλησια στο εν λογω θεμα;;;Γιατι τα ιταλικα ΜΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΠΑΔΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ;

Θα τολμησετε,προοδευτικουληδες της πλακας,να κανετε παρατηρησεις στους Ιταλους συναδελφους σας;Θα τολμησουν οι Ευρωβουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ να...τραβηξουν το αυτι στους "φασιστες,σκοταδιστες Καθολικους" του Ευρωκοινοβουλιου;ΤΕΛΙΚΑ,ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ;

Ε ναι...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΠΑΠΑ!Βλεπετε,αυτος δεν ειναι Ορθοδοξος Επισκοπος,Ιερεας ή μοναχος ν'ανεχεται τις υβρεις,τις ειρωνιες και τις "σατυρες" σας.Αντιθετα,αποκαλειται "Santo Padre" (Αγιος Πατερας),απ'ολους τους Ιταλους,ακομα και τους κομμουνιστες!!!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ,στη χωρα της βλακειας,της ανωμαλιας και της wannabe προοδευτικοτητας ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ:διωξαμε τους ιερεις απο τα σχολεια που εξομολογουσαν δυο φορες το χρονο,με το προσχημα της "πολυπολιτισμικοτητας".Καναμε το μαθημα των Θρησκευτικων προαιρετικο,ασχετα αν το μετρο ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.Θελουμε να καταργησουμε την προσευχη,να κατεβασουμε τη σημαια,τις εικονες και να αποχρωματισουμε εντελως τη διδασκαλια απο οτιδηποτε Ελληνορθοδοξο,επειδη ταχα "ετσι κανουν στη Δυση" (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ).

Εμεις εδω στην ψαρωκωσταινα,οχι μονο δεν θα καναμε...νηστεια μεχρι το Πασχα στα σχολεια,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!Κι αν καποιος τολμουσε να ψελλισει "μα στην Ιταλια γιατι το κανουν",θα βγαζαμε...φασιστες τους Ιταλους και θα λεγαμε ψωροπερηφανα "εδω ειναι Ελλαδα"!!!Δυο μετρα και δυο σταθμα για τους εκπροσωπους της αριστεριλας,που...θυμουνται το ονομα της χωρας που τους ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ μονο οταν τους συμφερει!!!

Ευτυχως που υπαρχουν τετοιες ειδησεις για να κανουμε συγκρισεις του υπολοιπου κοσμου με το δικο μας,ομορφο αγγελικα πλασμενο παραδεισο της αναρχοαριστερης θολουρας...ετσι ωστε ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ωραια τοτε κ εμεις θα αποκαλουμε ,ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ τον πατηρ ΚΟΛΟΥΣΟΥΣΑ,τον ΒΑΒΥΛΗ,τον πρωην ΔΕΣΠΟΤΗ ξερετε εσεις αυτον με την βαζελινη.κ ολα τα αγια τεκνα??χαλια εχετε εσεις φασιστομουτρα που προσκυνατε τα ρασα κ ειστε ειδωλολατρες.Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!

Ανώνυμος είπε...

..."Να σταματήσουν να σερβίρουν κρέας στους μαθητές μέχρι το τέλος της καθολικής Σαρακοστής «διατάχθηκαν» τα δημοτικά"... .
...Με "αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν", δε γίνεται θρησκεία...Εξ άλλου, εδώ, γίνεται κάπως αλλοιώς το πράγμα...Πώς; ;Oπως "εκπαίδευε " ο ηγούμενος τα δόκιμα καλογέρια στην Κερατέα!...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ειναι ατυχες το παραδειγμα με την απαγορευση της καταναλωσης κρεατος λογω της περιοδου νηστειας.
Εαν καποιος πιστευει πραγματικα και θελει να νηστεψει θα το κανει.
Δεν θα παρασυρθει απο τους υπολοιπους.
Φιλε μου ειναι ατυχες το παραδειγμα με την απαγορευση της καταναλωσης κρεατος λογω της περιοδου νηστειας.
Η καθολικη εκκλησια ευθυνεται για πολλα εγκληματα.
Και σην χωρα μας στις δεκατιες του
50 και 60 υπηρχαν καποιες υπουργικες αποφασεις που απαγορευα ν στα οινομαγειρια να σερβιρουν κρεας την Τεταρτη και την Παρασκευη καθως επισης και τις περιοδους των νηστειων.
Τελικα φτασαμε και στην χουντα η οποια απαγορευσε την δημοκρατια.
Τι καταφεραν ολες οι παραλογες απαγορευσεις;
Οσο για το τι δανειστηκαν και με τι επιτοκιο αυτα πρεπει να τα αναλυσουν οι ειδικοι και εμεις να περιμενουμε τα συμπερασματα τους.
Οταν ημουν μικρος ο πληθορισμος ηταν πανω απο 22% και οι τραπεζες εδειναν επιτοκοιο 18%.

Ανώνυμος είπε...

χερα χερι-χερι χερι με τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ YOUTYBE(ΕΛΑΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ,ΕΛΑΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ) να τον δει ως βουλευτη τοτε της Ν.Δ.να καλει ολους αυτους σε συνεδριο απο παρακλαδι τησ ΟΝΝΕΔ!

Ανώνυμος είπε...

να μην ξεχναμε ποιος δολοφονησε τον τεμπονερα

Ανώνυμος είπε...

Hi, Congratulations to the site owner for this marvelous work you’ve done. It has lots of useful and interesting data