Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Το έως τώρα έργο των Αντιδημάρχων

Τον τρίτο τους μήνα διανύουν οι νέοι Αντιδημάρχοι της Αμφιλοχίας και κάποιων το έργο έχει αρχίσει να δίνει αποτελέσματα!Αρχίζοντας λοιπόν απ΄τον "παλιό" κ. Θεοδώρου,είναι λογικό η δεύτερη διετία του να είναι πιο παραγωγική από την πρώτη καθώς λόγο προεκλογικής διετίας τα κονδύλια θα είναι πιο πολλά και τα έργα φυσικά,αν και ακόμη όλα αυτά ειναι σε φάση σχεδιασμού και περιμένουν το καλοκαιρι για την υλοποίηση!Για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών,κ. Γακη,τα σχόλια θα πρέπει να γίνουν σε βάθος χρόνου,καθώς χρείαζεται μία πίστωση χρόνου για να συμμαζεψει λίγο τα πράγματα και να φανουν αποτελέσματα,αν τα καταφέρει!Η πρώτη Αντιδήμαρχος που έχει πάρει ήδη ένα ένα θετικό βαθμό είναι η επι των Πολιτιστικών,κ Ρία Μαργάρη,για το σύνολο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θύμιζε κάτι από τα παλια καρναβάλια της Αμφιλοχιάς με μόνη παραφωνία τον εκφωνητή του Καρναβαλιού που χαλούσε όλη την αίσθηση της παρέλασης!Τέλος αρκετά θετικά δείχνει να έχει ξεκινήσει το έργο της η Παρασκευή Ψωφάκη,η οποία δείχνει αρκετά δραστήρια και φαίνεται ικανή να αλλάξει την εικόνα της "βρώμικης" Αμφιλοχίας!Άψογη,από άποψη καθαριότητας,ήταν μάλιστα η εικόνα που αντικρίσαμε σε Αμφιλοχία, Ανοιξιάτικο, Σπάρτο και Μπούκα την Καθαρά Δευτέρα,όταν και γέμισαν από κόσμο!Αυτά τα λίγα προς το παρόν για τους αντιδημάρχους,οι οποίοι έχουν αρκετό καιρό μπροστά τους προκειμένου να επιτελέσουν το έργο για το οποίο ανέλαβαν αυτά τα πόστα...και μεις αρκετο καιρό και αφορμές για να τους κρίνουμε!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους προηγουμενους αντιδημαρχους τους εκραζες καθε βδομαδα...τωρα μεχρι και τον Θεοδωρου χαιδευεις,για την Παρασκευη Ψ. δεν το συζητάω,κολλητη σου!

Ανώνυμος είπε...

αν ελειπε η γραφικη ρια ,κ επιλεγοταν καποιος αλλος νεοτερος,σαφως η εικονα συνολικα θα ταν βελτιωμενη.τωρα τι να πεις?ως ποτε οι κατινιες της θα κρατανε δεσμιο ολοκληρο δημο?

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ,17 ΑΦΓΑΝΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΝΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΘΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ -ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝ" ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!
Για να δούμε εάν θα διαμαρτυρηθούν οι γνωστοί κατ΄επάγγελμα ευαίσθητοι εν Ελλάδι και εν Πάτραις ειδικώς! (κυρ Κανέλλη ακούς τι κάνουν οι προστατευόμενοί σου;)

ΠΗΓΗ:ΣΤΟΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αγγουρι που δεν σου μπαινει ,αστο να μακραινει.εδω ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ κ η συμμορια του μας τον χωνει ασαλιωτο 5 ετη,οι πακιστανοι που ναι κ στην κουλτουρα τους σε ενοχλησαν?

Ανώνυμος είπε...

Ένας ανωνυμος blogger προσπαθει να μας επιβάλει τις απόψεις του,τις θέσεις του και φυσικα τους δικούς του ανθρωπους(βλεπε αντιδήμαρχο καθαριοτητας)!

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν στο συμβουλιο αξιοπρεπεις τιμιοι και ειλικρινεις ανθρωποι.απλα δουλευουν για το δημο αθορυβα.κοιμηση προσεξε τους και απομακρυνε τους γλυφτες και ειρωνες που σε υποθαλπτουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΟΜΙΚΟ ΔΗΜΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ;

Ανώνυμος είπε...

αξιοπρεπεις ,τιμιοι κ ειλικρινεις,που ειχαν να πατησουν 2 χρονια στο δημοτικο σουμβουλιο,σιγουρα ηταν αθορυβοι.τωρα που πεφτουν τα ευροπουλακια επανεκαμψαν.μεγαλη η προσφορα τους!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου ανθρωποι σαν τον ΜΙΛΗ,ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΦΩΛΙΑ,δεν εχουν αναγκη τα ευρωπουλακια.και δεν γλυφουν για μια θεση.δουλευουν γιατι το θελουν.αλλοι εχασαν την θεση τους και δεν ξαναφανηκαν στο δημο.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου ανθρωποι σαν τον ΜΙΛΗ,ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΦΩΛΙΑ,δεν εχουν αναγκη τα ευρωπουλακια.και δεν γλυφουν για μια θεση.δουλευουν γιατι το θελουν.αλλοι εχασαν την θεση τους και δεν ξαναφανηκαν στο δημο.

Ανώνυμος είπε...

μα για τους ιδιους λεμε,κοινα λαμογια που εκαναν επαγγελμα την ενασχοληση με τα κοινα,και επενδυουν τα λεφτα απ τον παχυλο μισθο τους,αλλος σε ταξι κ αλλος διαμερισμα στην ΑΘΗΝΑ(προς ΓΚΑΖΙ μερια ).δυστυχως αυτους εχουμε ,κ το χειροτερο ειναι οτι δεν διαφαινεται ελπιδα στον οριζοντα.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποιος απο τους πρωην αντιδημαρχους πηρε ταξι η διαμερισμα και λιγο με νοιαζει.να δουλευουν για το δημο θελω.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΙΜΙΣΗΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ