Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τέλος των Δημοσκοπήσεων...Αρχή των φημών και της παραφιλολογίας!!!

Δημοσκοπήσεις τέλος...πλέον αρχίζουν οι φήμες και η παραφιλολογία!Όλοι από εδώ και πέρα θα έχουν πληροφορίες από ...κάπου...που θα λένε...κάτι ...το οποίο βέβαια θα τεκμέρεται απλά και μόνο από την φαντασία του καθενός και χωρίς να χει καμία σχέση με την πραγματικότητα!Τελευταία μερα λοιπόν των δημοσκοπήσεων και κάνοντας έναν απολογισμό των τελευταίων ευρημάτων πλέον μιλάμε για μία διαφορά με αυξητικές τάσεις που φαίνεται πως θα υπερβει τις 6 μονάδες!Το πιο σημαντικο εύρημα κατα την γνώμη μας είναι πως το ΠΑΣΟΚ που έως τωρα προηγείτο επειδή η Νέα Δημοκρατία ήταν στο πουθενά πλέον δείχνει να αποκτά μια δυναμική ,η οποία φαίνεται ικανή να το φέρει σε ποσοστά ανω του 42%,που έχει αρκετά χρόνια να τα δει!Από την άλλη κερδισμένος των εκλογών σίγουρα θα είναι ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη,ο οποίος θέτοντας τον πήχη στο ποσοστο του 2007 δείχνει ικανός να το υπερβεί κατά πολύ!Τέλος ο Σύριζα δείχνει να σωζει την παρτίδα εστω και την τελευταία στιγμή μπαίνοντας τελικα στην Βουλή με ένα 3,5% περίπου!Από εκεί και πέρα σε τοπικο επίπεδο,και εν αναμονή της επισκέψεως του Πρωθυπουργού ,τα πράγματα επίσης φαίνονται να ξεμπλέκουν,με μονο ζητούμενο την τελική διαφορά των δύο κομμάτων!Τώρα στο θέμα των υποψηφίων Βουλευτών,η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες,πετάχτηκε απ'ευθείας στον καδο ανακύκλωσης καθώς Βερελής και Μαγγίνας έμειναν απ' έξω και ανακάτεψαν πολύ περίεργα την τράπουλα!Το μόνο ξεκάθαρο,δείχνει να είναι η πρωτια στα δύο κόμματα,καθώς Μωραϊτης και Σαλμάς δείχνουν να έχουν μεγάλο ρεύμα αυτή τη στιγμη!Θα επανερθουμε για νεότερα αν και δεν αναμένονται δραματικές εξελίξεις!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Γιωργάκης αποτιμά το έργο της ΝΔ: "Μηδέν στο πηλΗΚΙο"

Κάθε ομιλία μια απόλαυση... σχεδόν μια ώρα δωρεάν γέλιο...
αν κέρναγαν και τίποτα, στις ομιλίες του Γιωρίκα, θα πήγαινα κι εγώ...

Τρέμουν τα κατεστημένα μόλις σε βλέπουν...
και η ΝΔ μαζί, της οποίας το έργο ήταν:

«Μηδέν στο πηλ"ΗΚΙ"ο»

Ελληναρά μου εσύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε, το "πριόνισμα" του Καραμανλή άρχισε (για όσους θυμούνται) το Μάρτιο του 2007 ΑΜΕΣΩΣ μετά αφού υπέγραψε με τον Πούτιν για τον Αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ένα έργο ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Και το πριόνισμα αυτό είναι καθαρά κατευθυνόμενο από την Αμερική.

Και τι κάνει ο Giorgo; Πιστός στας εντολάς made in USA αρχίζει την προεκλογική του εκστρατεία από την Αλεξανδρούπολη και δηλώνει ότι θα "παγώσει" τον αγωγό ( κατάργηση , δηλαδή).

τα συμπεράσματα δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

...Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΟΙΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΗ ΞΑΝΑΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΛΟΙΠΟΝ .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο κακομοίρης ο Γιωργάκης το κύριο πρόβλημα για τις προπτικές της χώρας
Ο Γιωργάκης είναι απλά ένας Ελληνοαμερικάνος, που εάν δεν είχε διάσημο πατέρα σήμερα θα δούλευε δασκαλάκος σε κάποιο δημόσιο σχολείο στην Αμερική. Μιά μαριονέτα και μάλιστα ψιλο-αστεία.
Το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα, που ευνοούνται από τη λογική του μεγάλου κράτους.
Με ένα μεγάλο κράτος κάνουν "εξαιρετικά κερδοφόρες δουλειές" χωρίς αξιόλογο ανταγωνισμό, που θα μπορούσε να ρίξει τα περιθώρια κέρδους τους.
Τα καρτέλ γιγαντώθηκαν επί Σημίτη και μας πίνουν ασταμάτητα το αίμα. Είτε πρόκειται για τραπεζίτες, είτε σουπερ-μαρκετάδες, είτε πετρελαιάδες, είτε εταιρίες λιανικού εμπορίου, όλοι αυτοί υποστηρίζουν το κόμμα που ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ να αναπτυχθούν καινούργιες επιχειρήσεις.
Δεν τους συμφέρει ο ανταγωνισμός, όπως δεν τους συμφέρει και η διαφάνεια στις κρατικές προμήθειες.
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
Αιχμή του δόρατος των ντόπιων συμφερόντων είναι οι γνωστοί 5 επιχειρηματίες που ελέγχουν το 95% των εργαλείων προπαγάνδας, τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες.
Αυτοί πληρώνουν πλουσιοπάροχα τους λακέδες δημοσιογράφους.
Αυτοί κάνουν την τρίχα-τριχιά για τη Ν.Δ. και κρύβουν τις βρωμιές του Γιωργάκη.
Αυτοί φτιάχνουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις για να φτιάξουν «ρεύμα».
Όλοι ξέρουμε ότι η δημοκρατία είναι δίκοπο μαχαίρι.
Εάν ο λαός καταλαβαίνει το παιγνίδι τους, θα κερδίσει.
Εάν όχι, θα χάσει.
Όλα τα άλλα είναι μεμψιμοιρίες και κουβέντες καφενείου.
Ας πάρει ο καθένας τις προσωπικές ευθύνες που του αναλογούν.

Ανώνυμος είπε...

Σπάει όλα τα ρεκόρ κιτρινισμού, σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Η πιό κίτρινη εφημερίδα όλων των εποχών, σε όλο τον πλανήτη, από τότε που εφευρέθηκε η τυπογραφία.
Η εφημερίδα που σε κάνει να αναρωτιέσαι: "μα γίνει πιό σκατά;". Κι όμως! Γινεται!

Δεν είναι θέμα δεξιού, αριστερού, ΠΑΣΟκου, Νεοδημοκράτη, ΚΚε, κ.λ.π. οι παρατηρήσεις μου: είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο: Πρώτος τίτλος: ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει το 90%των δανείων, .....δίνει την εντύπωση ότι όταν βγει το ΠΑΣΟΚ, θα γλιτώσουμε όλοι, όλα μας τα δάνεια.

Και δεν το κάνει αυτό, η κακή εφημερίδα, για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ. Το κάνει για να το "υποτάξει", να το "δεσμεύσει". Δημιουργεί υπέρογκες προσδοκίες, για να έχει τον Γιώργο Παπανδρέου αύριο στο χέρι. Ο Γιώργος δήλωσε πάντως, πως "δεν χρωστάει σε κανένα", αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να ξεφύγει από τις δαγκάνες του Μπόμπολα. Θέλει σχέδιο, στρατηγική και τσαμπουκά. Ο,τι λείπει δηλαδή από τον Καραμανλή, που παραδόθηκε αμαχητί και τον έλιωσαν στις φάπες οι νταβατζήδες, οι οποίοι βαρέθηκαν να τον παίρνουν στο ψιλό και θέλουν άλλο θύμα για να παίζουν. Είναι τόσο αδύναμος ο Καραμανλής, που βαρέθηκαν να παίζουν μαζί του.

Δεύτερος τίτλος: "Οι αποκαλυπτικές υποψηφιότητες τριών γυναικών της ΝΔ". Γκεμπελίστικο δημοσίευμα, που μετακινεί το βάρος των γυναικείων υποψηφιοτήτων σε φαλλοκρατικά στερεότυπα. Οι ¨προοδευτικοί" βέβαια αρθρογράφοι, δεν θα παρατηρήσουν το χυδαίο αυτό δημοσίευμα, καθώς μπουκωμένοι από τα λεφτά των νταβατζήδων, θα γράφουν πάλι για εθνικιστές και μακεδονομάχους (το αγαπημένο θέμα κάθε αυνάνα).

Τρίτος τίτλος: "Σάββας Τσιτουρίδης Παρηγοριά στα κορίτσια του". Ο διαμόνιος ρεπόρτερ, που ήταν στην ομιλία του Τσιτουρίδη στην Τσιμισκή, είδε τις δύο χαριτωμένες κόρες του Σάββα και επινόησε το ρεπορτάζ. Μάλιστα στη μία την ψιλοέπεφτε ο λιγδιάρης, αλλά από καμάκι, έχει τόση σχέση όση το ΚΚΕ με την ανανέωση...Ξέρασε η κοπέλα...

Τέταρτος τίτλος: "Ποιός χάρισε το κόσμημα τάδε στη Νατάσα Καραμανλή;" Συνεχείς χυδαίες επιθέσεις -με χτυπήματα κάτω από τη μέση- σε ένα μη πολιτικό πρόσωπο, όπως η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Επαναλαμβάνω, ότι δεν είναι πολιτικό θέμα. Στην εφημερίδα γράφουν και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και υπάρχουν και άριστα θέματα.
Μιλάω για το "στόχο" της εφημερίδας από τον εκδότη. Για το "μήνυμα" που αρέσκεται να δίνει η εφημερίδα στο εκάστοτε θύμα της και που δεν είναι άλλο από το:

"κοίτα κύριε τάδε, εμείς είμαστε πολύ δυνατοί, μπορούμε να σε κάνουμε ρόμπα από την εφημερίδα".

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είναι πολύ χειρότερο από την ΑΥΡΙΑΝΗ του παρελθόντος, πολύ χειρότερο από τη σκανδαλοθηρική SUN.

Ξεχειλίζει από διάθεση εκβιασμού των πολιτικών, χτυπώντας τους σε ευαίσθητα προσωπικά - οικογενειακά θέματα κι όχι στις απόψεις και τις ιδέες. Οι οποίοι και κυρίως ο Καραμανλής, τη δέχονται αδιαμυρτύρητα. Ο σημερινός πρωθυπουργός μάλιστα σέβεται ευλαβικά τον "μαθηματικό τύπο" για την κατανομή και βάζει συνεχώς κρατική διαφήμιση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΠΑΠ,κ.λ.π.), ενισχύοντας αυτούς που χυδαιολογούν εναντίον του και που δεν τον ..σέβονται καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

«Στα προηγούμενα πέντε χρόνια έγινε παντού σημαντικό έργο. Η Περιφέρειά σας, η Αιτωλοακαρνανία άλλαξαν σελίδα. Στο Περιφερειακό Πρόγραμμα της Δ. Ελλάδας έχουν ενταχθεί 1.300 έργα και μελέτες, 900 εκ. ευρώ. Οι Δήμοι και οι Κοινότητες του Νομού σας, πήραν από το Πρόγραμμα «Θησέας» πάνω από 85 εκ. ευρώ». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, το μεσημέρι σε ανοικτή συγκέντρωση, στην περιοχή που κατασκευάζεται η νέα μαρίνα του Μεσολογγίου.
Σχετικά με τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή, ο Κώστας Καραμανλής τόνισε: Μεγάλα οδικά έργα δίνουν νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή.
- Η Ιόνια Οδός ένας κλειστός αυτοκινητόδρομος ευρωπαϊκών προδιαγραφών έχει ήδη, ξεκινήσει.
- Δόθηκε στην κυκλοφορία η Ευρεία Παράκαμψη του Αγρινίου και ακολουθεί η παράκαμψη της Άρτας.
- Σ’ ολόκληρο το Νομό υλοποιούνται οδικά έργα προϋπολογισμού 330 εκ. ευρώ.
Ανάμεσα σ’ αυτά:
· Η Παραϊόνια Οδός.
· Η βελτίωση της Οδού Αγρίνιο-Νέα Γέφυρα Αχελώου.
· Ο άξονας Άκτιο-Αμβρακία, που, ήδη, δημοπρατήθηκε.
Κατασκευάζονται δεκάδες άλλα σημαντικά έργα. Ανάμεσά τους (με προϋπολογισμό 75 εκ. ευρώ) η ανακατασκευή της διώρυγας Δ1 και η επέκταση της διώρυγας Αµβρακίας - Αµφιλοχίας. Αλλά και το έργο που αφορά στο Φράγµα Αχυρών και τα αρδευτικά δίκτυα στο Κεντρικό Ξηρόμερο. Συνολικά από τα δύο αυτά έργα θα αρδεύονται 125 χιλ. στρέμματα.
Πέρα από τα έργα αυτά, σημειώνω…
- τον εκσυγχρονισμό αντλιοστασίων στην πεδιάδα του κάτω Αχελώου,
- τη βελτίωση των υποδομών και των εγκαταστάσεων στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου,
- την υλοποίηση περίπου 300 σχεδίων βελτίωσης γεωργικών εκμεταλλεύσεων.
Για την προστασία του περιβάλλοντος: Διατέθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία, περίπου, 95 εκ. ευρώ. Κυρίως για ΧΥΤΑ, για αποκατάσταση χωματερών, για αποχετευτικά δίκτυα.
Θέλω, προπάντων, να επισημάνω τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών υποδομών.
· Μία από αυτές είναι η νέα Μαρίνα Μεσολογγίου, εδώ, δίπλα μας.
· Μια δεύτερη, εξαιρετικά σημαντική, υποδομή αφορά στο νέο λιμάνι του Αστακού και τη μοναδική για την Ελλάδα Ναυτική Βιομηχανική Περιοχή, στο Πλατυγιάλι. Μια επένδυση που έφτασε στα 150 εκ. ευρώ και ανοίγει νέες προοπτικές ανάπτυξης για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.
Στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, θυμίζω:
- Το νέο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου, η κατασκευή του οποίου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.
- Την προσθήκη νέας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».
- Τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Αγρινίου.
-Το Πρότυπο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας.
- Τη Θεραπευτική Μονάδα υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ στο Αγρίνιο.
- Την κατασκευή και την αναβάθμιση Κέντρων Υγείας, σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια.
Σε ό,τι αφορά τον τομέα της Παιδείας: Το αίτημά σας για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, γίνεται, ήδη, πραγματικότητα. Δημιουργούνται, αρχικά, τέσσερα τμήματα και σχολές στο Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και σε άλλες πόλεις του Νομού.
· Θυμίζω, ακόμη, τη σύσταση του τμήματος Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για την ίδρυση Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών.
Ο πρωθυπουργός κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε ότι: «Στις 4 Οκτωβρίου καλούμαστε να κάνουμε μια επιλογή ουσίας. Οι πολίτες ξέρουν ποια είναι η πολιτική δύναμη, που, πάνω απ’ όλα, βάζει το εθνικό συμφέρον. Είμαστε η αξιόπιστη πολιτική δύναμη του Τόπου. Είμαστε η Παράταξη που δίνει λύσεις, σε σύνθετους καιρούς. Είμαστε η Παράταξη που μπορεί να παίρνει δύσκολες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις.
Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους. Είναι η ώρα που κρίνεται το μέλλον του Τόπου. Είναι ώρα συστράτευσης και συμμετοχής. Ζητείστε από όλους να κρίνουν με τη σκέψη στην επόμενη μέρα. Στο μέλλον της Πατρίδας μας. Ζητείστε να είναι όλοι παρόντες. Κανένας να μη λείψει. Καμιά ψήφος χαμένη. Καμιά ψήφος χαρισμένη. Η νέα νίκη είναι στα δικά σας χέρια. Όλοι μαζί μπορούμε».

Ανώνυμος είπε...

Η Ναυαρχίδα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ επέλεξε να βάλει αυτό σαν το κύριο άρθρο της !!!
Δεν ξέρω αν όντως το επίσημο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει κάτι τέτοιο εξωφρενικό (προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό ούτε σαν υπόνοια από κανένα στέλεχος του) και δεν το πήρα είδηση αλλά πιστεύω ότι όλο και κάπου θα είχε αναφερθεί.

Αν όμως κάτι τέτοιο ποτέ συμβεί τότε όλοι όσοι πληρώνουν τις δόσεις τους, τα δάνειά τους , τις κάρτες τους θα πρέπει να αισθάνονται πλέον πολύ Μ@^@&3$ .....
Αν το ακούσετε από τα επίσημα χείλη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τότε μην ανυσυχήτε.
Ευτυχώς έχουμε ακόμα αρκετές μέρες μέχρι τις εκλογές και προλαβαίνετε να γεμίσετε τις κάρτες σας με χρέη κάνοντας με αγορές που ποτέ δεν θα τολμούσατε σκεπτόμενοι ότι θα έπρεπε να καταβάλλετε τις δόσεις σας και με τόκο.

Με την ρύθμιση αυτή θα καταβάλλετε μόνο το 10% και το υπόλοιπο 90% θα το διαγράψει ο ΓΑΠ με το ΠΡΩΤΟ νομοσχέδιο που θα φέρει στην βουλή !!!

Άν πάλι μένετε σε νοίκι , προλαβαίνετε να αγοράσετε εκείνη την μονοκατοικία που σας άρεσε στην Εκάλη (ναι αυτή που είναι κοντά στο σπιτάκι του Μάκη....) αφού θα έχετε πλέον 20 χρόνια να αποπληρώσετε το 85% (ΜΟΝΟ) του δανείου σας ....(Aραγε πιστωτική κάρτα δέχονται;;; Με πιστωτική συμφέρει πιο πολύ η αγορά αφού ΑΜΕΣΑ θα διαγραφεί το 890% του χρέους)

Για να σοβαρευτούμε όμως...

Όλοι γνωρίζουν (γνωρίζουμε...) πώς τέτοιο πράγμα δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να γίνει .
Γιατί όμως γράφει τέτοια εξωπραγματικά η πρώτη σελίδα ;;;
Σε ποιους (μικρόμυαλους) απευθύνεται;;;

Αν ακόμα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να θέσει κάτι παραπλήσιο νομοθετικά η όποια κυβέρνηση , είναι βέβαιο ότι θα έχανε στα δικαστήρια και τότε το κράτος θα έπρεπε να καταβάλλει εντόκως τα απολεσθέντα κεφάλαια των Τραπεζών.

Μένει λοιπόν η απορία.
Σε ποιούς απευθύνεται αυτό;;;
Αφού το ΠΑΣΟΚ θα πάρει ΑΝΕΤΗ αυτοδυναμία σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις που μας βομβαρδίζουν τόσο καιρό , ποιος ο λόγος γι' αυτoύ του είδους τον λαϊκισμό;;;
Μηπως τελικά ΔΕΝ είναι έτσι και προσπαθεί η "καλή" εφημερίδα να μαζέψει την ψήφο και του πιο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ οικονομικά Έλληνα;;;

Λέω ......ΜΗΠΩΣ;;;