Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Προ των πυλών μιας εκλογικής αναμέτρησης που δείχνει να έχει κριθεί!


Πέρασαν και τα debates και πλέον απομένουν οι μπαλκονάτες εμφανίσεις των δύο στις μεγάλες πόλεις,εμφανίσεις που δεν δείχνουν ικανές να αλλάξουν κάτι ως την 4η Οκτωβρίου!Νικητής στα debates είναι ο εκλεκτός κάθε εφημερίδας,άρα ουσιαστικά καμία μεταβολή!Ο Καραμανλής επικοινωνιακός όπως πάντα δεν καταφερε να κάνει κάτι το εντυπωσιακό,που ήταν και το ζητούμενο μπας και γυρίσει λίγο το κλίμα!Από την άλλη ο Παπανδρέου καταφερε αν και όχι ιδιαίτερα επικοινωνιακός να μην κάνει λάθος τέτοιου μεγέθους που θα σήμαινε ανατροπή!Η Παπαρήγα ήταν ...η Παπαρήγα,ενώ ο μόνος ουσιαστικός νικητής του debate ήταν ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος με την εμφάνιση του δείχνει να σφράγισε και τυπικά την είσοδο του Σύριζα στην Βουλή!Εμείς ακολουθώντας την τακτική μας και ελείψη δημοσκοπήσεων σας παραθέτουμε τις αποδόσεις των εταιριών στοιχήματος του εξωτερικού!Συγκρίνοντας τις αποδόσεις με αυτές της 10ης Σεπτεμβρίου,βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ να παίζεται ως νικητής κατα 99% με την διαφορά να παίζεται κάπου γύρω από το 6,25% με αυξητικές τάσεις!Αυτά για την στιγμή φαινεται να οδεύουμε σε μία εκλογική αναμέτρηση που όλα έχουν κριθεί και απομένει να μάθουμε τα τελικά μεγέθη,με την επόμενη μέρα να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον,ειδικά για το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΘΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.

ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 0-2,49 14%
ΝΙΚΗ ΝΔ ΜΕ 0-2,49 11%


ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

δήλωση του Νίκου Παπανδρέου αδερφού του σημερινού προέδρου του πα.σο.κ. στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:
«Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ ΕΧΕΙ 11% ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 14% ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΛΠΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

οσο παρατηρω τη γκαφα αναλυσης τοσο σιγουρεύομαι για τη νικη καραμανλη.

στο πιο πιθανοαποτελεσμα διαφορας 0-2,4 η ΝΔ υπερτερεί του πασοκ διότι παιζεται λιγότερο απο αυτό. διαλεξτε και κρινεται αυτα που γραφω.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΑΛΜΟΥΝΙΑ!!!!!!

ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο...ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΛΜΟΥΝΙΑ.
(ΠΑΠΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΑΛΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ)


ΕΛΕΟΣ ΣΘΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΣΑΣ( ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

Και στο ποδόσφαιρο ξέρεις τί ωραία αποτελέσματα έρχονται? Να δεις πώς χάνουν και τα "φαβορί".

Ανώνυμος είπε...

""οσο παρατηρω τη γκαφα αναλυσης τοσο σιγουρεύομαι για τη νικη καραμανλη.

στο πιο πιθανοαποτελεσμα διαφορας 0-2,4 η ΝΔ υπερτερεί του πασοκ διότι παιζεται λιγότερο απο αυτό. διαλεξτε και κρινεται αυτα που γραφω.""

Ρε μεγάλε αναλυτή,έχεις παιξει ποτε στποιχημα?γνωρίσεις τι σημαινει πιθανότητα?το πιο πιθανο αποτελεσμα διαφορας για την εταιρία ειναι το 5-6,5!Απο κει κ περα ακολουθουν πολλα με 5ο το 0-2,5 της ΝΔ,και ειναι μικροτερο από το 0-2,5 του Πασοκ καθως με δεδομενο το οτι αυτη τη στιγμή η διαφορα ειναι στο 6,25,θεωρητικα αν αυτη αρχίζει να πεφτει και παει κατω απο 2,5 ο μπουκ θεωρει πιο πιθανο με την δυναμική που θα εχει δημιουργηθει για την νεα δημοκρατια που θα μειωνει την διαφορα,ωντας και η νυν κυβερνηση τελικώς να ανατρεψει το σκηνικο!Γιαυτο και αυτες οι αποδοσεις!Ολα αυτά ομως εχουν λιγη σημασια καθώς από μόνη της η απόδοση του 1,02 για το Πασοκ,τα αναιρει ολα για οσους ξερουν από στοιχημα!και μην ειρωνευεσται για πραγματα που δεν κατεχετε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ. ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Γ.........ΟΥΝ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η πλειοφηφια ειναι δεξια. το προβλημα ειναι,οτι η ΝΔ δεν βγαινει. (γιατι κωστάκη αυτα που μας λες τωρα δεν τα επραξες ουτε τα μισα;)