Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Συνοστισμός υποψηφίων στον Βάλτο....


Κουρουμπλής,Σιούνα,Τορουνίδης...πολύ κόσμο δείχνει να μάζεψε το ΠΑΣΟΚ στην επαρχία του Βάλτου!Αυτό βέβαια μπορεί να έχει ως συνέπεια να μοιραστουν τα κουκιά,πράγμα που θα κάνει κακό σίγουρα στον "παλιο" Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίο φαντάζει και ως ένα από τα φαβοί για την 4η θέση και την είσοδο του στη Βουλή!Και αν την συμμετοχή του κ Τορουνίδη την γνωρίζαμε και την περιμέναμε και λίγο πολύ θα κάλυπτε το κενό του κ Παράσχου,η συμμετοχή της κυρίας Σιούνα που είχε κοπεί στο τέλος το 2007 ήταν αποτέλεσμα των διεργασιών της τελευταίας στιγμής,πράγμα το οποίο σίγουρα δεν ευχαρίστησε τους άλλους δύο!Το θέμα είναι πάντως πως καλό θα ήταν η επαρχία Βάλτου να εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο μετά από 5 χρόνια,όσο και αν αυτό έχει μπλεχτεί πλέον με τις πολλές υποψηφιότητες και τον αχταρμά που εχει γίνει μετα την αποπομπή Βερελή και τους ψηφοφόρους αυτού!Η μάχη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ δέιχνει ανοιχτή σε όλα,τουλάχιστον για την 4η πολυπόθητη θέση,καθώς οι εν ενεργία Μωραίτης,Γιαννακά κα Μακρυπίδης φαίνεται να είναι ένα βήμα μπροστα από τους άλλους!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κυρ πανος ο κουρουμπλης δεν κινδινευει,θα τον ψηφισουν οι δεξιοι που ειχε διορισει παλια.ξερι αυτος.

Ανώνυμος είπε...

Που το πάτε το παιδί ρε καναλάρχες;
Δεν βλέπετε ότι είναι ανισόρροπο;
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΛΑΜΠΑΚΟΥΤΣΑΒΛΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ.
Προσωπικά νομίζω ότι ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ (άκουσον άκουσον) ότι ο Σερραίος δεν είναι αρκετά διεκδικητικός στα εθνικά θέματα, ξεχνώντας τις σφαλιάρες που έριξε στο συμπατριώτη του Γιωργάκη Τζώρτζ Μπούς στο θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι αλλά και στο Κυπριακό για το προδοτικό σχέδιο Ανάν (που βέβαια προωθούσε πάλι ο Γιωργάκης). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης έχουν το δικαίωμα να αυτο-ονομάζονται Τούρκοι (προφανώς θέλει να τσιμπάει τις ψήφους τους μουσουλμάνων), δίνοντας έτσι λαβή στην Τουρκία να ισχυρίζεται ότι υπάρχει Τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.
Πως μπορεί μετά ο Γιωργάκης να κατηγορεί για μειοδοσία και υποχωρητισμό τον Καραμανλή είναι κάτι που μόνο ο δικός του γiγαντοτεράστιος εγκέφαλος μπορεί να συλλάβει.
Τόν ρωτάνε μετά γιατί ευαγγελίζεται τη δωρεάν δημόσια παιδεία αλλά ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τώρα ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Η απάντησή του πάλι άλλα αντ' άλλων. Ευαγγελίζεται (λέει) την δωρεάν δημόσια παιδεία διότι έχει πάει σε πολλά διαφορετικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και άρα έχει εμπειρία!.
Απίθανο επιχείρημα, ανατρίχιασα. Για το δικό του παιδί όμως, πάλι δεν απάντησε.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Πρώτο, πόσο είναι το IQ αυτού του ανθρώπου;
Δεύτερο, πόσο είναι το IQ όσων εμπνέονται από αυτό τον άνθρωπο;
Τρίτο, πόσο καιρό ακόμη, κύριοι Μπόμπολα, Κυριακού, Αλαφούζο και Λαμπράκη θα κρατήσει αυτό το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λέγεται Γιωργάκης Παπαντρέου;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ..ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ..