Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός ψηφοδελτίου ο Βασίλης Μαγγίνας

Εκτός ψηφοδελτίου θα είναι ο κ. Β.Μαγγίνας,ο οποίος με μία σκληρη και γεμάτη πικρία δήλωση, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχομένες εκλογές!Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες με την, επί μακρόν δημόσια αμφισβήτηση της υποψηφιότητάς μου, αποφάσισα να μη διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι για πολλά χρόνια με τίμησαν με τη στήριξή τους..Ομολογώ ότι η εξέλιξη αυτή, με προσβάλλει και με αδικεί, αφού δεν αισθάνομαι ότι υπέχω κάποια πολιτική ή άλλη ευθύνη την οποίαν οφείλω να αναδεχθώ". Ανατροπή λοιπόν και στο πολιτικό σκηνικό της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό καθώς η απουσία του πρωτου σε σταυρούς του 2007 ανοίγει την όρεξη στα αουτσάιντερ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα με αυτό το πλευρο να κοιμαστε, σκατοαμφιλοχιώτες

Ανώνυμος είπε...

Έχασε η Βενετιά βελόνι , με κάτι τέτοιες απουσίες...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
Γιατί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ πρέπει να μπουν στη Βουλή.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί με έχει κουράσει ο δικομματισμός της Μεταπολίτευσης, που δεν λύνει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, ούτε καν εκείνο των σκουπιδιών.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί έχω βαρεθεί την κενολογία και το μπλα μπλα των δύο μεγάλων κομμάτων. Το καθένα από τα δύο έχει συνταγές για όλα τα προβλήματα της χώρας μόνον όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, συνταγές τις οποίες ξεχνά όταν έρχεται στην κυβέρνηση. Δεν ενδιαφέρονται τόσο για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων όσο για να κερδίζουν ‘πόντους’ με ακατάσχετη δημοκοπία σε βάρους του αντιπάλου τους. Και τα δυο τους δεν υπήρξαν μόνο λάθος κυβερνήσεις, αλλά και λάθος αντιπολιτεύσεις.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί πιστεύω ότι ο αγώνας για το περιβάλλον είναι αγώνας για τη δημοκρατία , και, θα προσέθετα, εκδήλωση φωτισμένου νέου πατριωτισμού.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, όχι γιατί δεν υπάρχουν ευαισθησίες για το περιβάλλον και στους άλλους πολιτικούς χώρους, αλλά γιατί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι ο θεματοφύλακας και η κιβωτός της συνείδησης του τί δέον γενέσθαι πάνω στο θέμα αυτό, και μπορεί με την παρουσία τους στη Βουλή να αποτελέσουν τον καταλύτη για την υιοθέτηση και εφαρμογή -επί τέλους- των αναγκαίων μέτρων και πολιτικών. Η ψήφος του καθενός μας είναι απαραίτητη γι' αυτό.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί ανήκω στο μεσαίο χώρο και είμαι εναντίον των ιδεολογικών φανατισμών και δογματισμών, καθώς και εναντίον της καπηλείας του εθνικισμού από τους τυχοδιώκτες της πολιτικής.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί θέλω -επί τέλους- λύσεις και όχι λόγια στα χρονίζοντα προβλήματα του περιβάλλοντος στην Ελλάδα.
Ψηφίζω ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, γιατί θέλω -επί τέλους- να εφαρμοσθεί αυστηρά ο νόμος εναντίον των καταπατητών και αυθαιρετούχων -δηλαδή, σε τελική ανάλυση, εναντίον των κλεπτών της δημόσιας περιουσίας, που ανήκει σε όλους μας. Όσοι πολιτικοί και όσα κόμματα μέχρι σήμερα τους χάιδεψαν ασκώντας πελατειακή/ρουσφετολογική πολιτική, έκαναν, όπως λέει ο λαός μας "μνημόσυνα με ξένα κόλυβα" στην ίδια λογική της ικανοποίησης της κομματικής πελατείας και με υπερχρέωση του κρατικού προϋπολογισμού. Δυστυχώς, μερικοί πολιτικοί και μερικά κόμματα δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο για να εξασφαλίσουν την ψήφο του κόσμου!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που βρίζεις τους Αμφιλοχιώτες πρέπει να είσαι πολύυυυ κομπλεξικός όμως........

Ανώνυμος είπε...

Ναι στους οικολογους. ο χαζογιωργος δεν θα εχει πάνω απο 151 αν βγει. αρα με το νομο σκανδαλιδη θα παθει τα ιδια με καραμανλη.