Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός ψηφοδελτίων ο Χρήστος Βερελής

Εκτός ψηφοδελτίων άφησε τον πρώην Υπουργό ο Γιώργος Παπανδρέου,πράγμα που φέρνει τα πάνω κατω στο Νομό!Εξ'αρχής ο πρόεδρος του Πασοκ δεν είχε δει ευχάριστα την επιστροφή του κυρίου Βερελή και την θέληση του να είναι ξανά υποψήφιος!Μετα από αρκετές συσκέψεις λοιπόν των αρμοδίων ο κ Βερελής έμεινε απ'εξω,πληρώνοντας φαινομενικά τον τρόπο της παραίτησης του,που δεν είχε κάνει καλή αίσθηση στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρο αυτού,μα κατ'ουσίαν πληρώνοντας την στάση του στα εσωκομματικα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στεναχωρήθηκες καλέ μου; Ξυδάκι να σας περάσει τώρα. Και σε σένα και στο Δημαρχάρα μας ΞΥΔΑΚΙ και ακολουθεί και η... βαζελίνη.

Ανώνυμος είπε...

να δεις εσυ τη στενοχωρια θα κανεις στις εκλογες που θα γραψουμε στα παπαριαμας το γιωργακη και το θανουλη,και μετα το σωκο.

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε φιλε?εχεις καποιον καλυτερο, πιο εντιμο και ποιο ηθικο να συγκρινεις? ποιος αλλος εχει στηριξει τοσο πολυ το νομο μας εκτος απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΒΕΡΕΛΗ? αντε, να σας δω απο εδω και περα τι θα κανετε με αυτους που εχετε επιλεξει! αλλα καλα να παθετε!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΧΑΖΕ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.8 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ,ΕΖΗΣΕ ΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΔΕΞΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΤΟ ΠΑΙΞΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΙΑΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ.ΕΝ ΕΤΕΙ 2009 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ,ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΑΝΤΙΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο καλο κ. Βερελή! Μην ξεχνας ο λαός ξερει να κρινει και εσυ κριθηκες κατωτερος των πειριστασεων.
Καλο θα ηταν να αλλαξεις επαγγελμα!