Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Σε λήθαργο η Δήμος...μηδενικό το έργο!

Που ειναι ο Δήμαρχος οέο???Πολλά είναι τα mail που δεχόμαστε από τα χωριά του Δήμου Αμφιλοχίας για παράπονα για την εξαφάνιση του Δήμου από τα χωριά τους!Ούτε ένα κομμάτι πίσσας μας ενημερώνουν δεν έχει στρωθεί στα χωριά του δήμου και οι εικόνες εγκατάλειψης όσο πάει και πληθαίνουν!Χαρακτηριστικό mail μας λέει "όποιος θέλει να δει από κοντά τον Δήμαρχο μας εκτός Δημαρχείου ας έρθει στο πανηγύρι της Αριάδας,όπου πηγαίνει κάθε χρόνο και μιλάει για το όνειρο του για μία αλλη Αριάδα και για την ένωση αυτής με την Βαρετάδα και κάτι τέτοια...ακουσον ακουσον όνειρο ο ανθρωπος!!!"Από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος λοιπόν συνεχίζει τον χαβά του και ελπίζει με τα προεκλογικά τσιμέντα θα καθαρίσει, μα στο αντίπαλο στρατόπεδο ετοιμάζουν αντεπίθεση εκ των έσω για την οποία θα σας μιλήσουμε μετά τις Εθνικές Εκλογές!Κυρίε Δήμαρχε,αφυπνιστείτε πριν να είναι πολύ αργα...δεν είστε Δημόσιος υπάλληλος ουτε εσείς ουτε οι Αντιδήμαρχοι σας...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ! Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;(ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΕΤΕΡΟ) . (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΟΜΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΒΟΘΡΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ.)

Ανώνυμος είπε...

ρε μπλογκερ εχεις πολυ πλακα ,ζητας απ τον κοιμηση να κινητοποιησει το συμβουλιο ,και τους αντιδημαρχους? τα δημοτικα συμβουλια μοιαζουν και ειναι σαν εκδρομη ΚΑΠΗ,ΟΙ αντιδημαρχοι ειναι πλεον στην 7 δεκαετια της ζωης τους,ο παχυλα αμοιβομενος προεδρος του Δ.Σ. δεν παταει ποτε στο δημο,μας θεωρει μπαναλ.απ την αλλη τι να κανουν κιολας?αφου η δεξια μονο κατι ιδιαιτερες υφυπουργον βαζει.

Ανώνυμος είπε...

τι δουλεια να κανει; αφου δεν υπαρχει αντιπολιτευση στο δημο.

ανώνυμος είπε...

Αντιπολίτευση έχει και πολύ έξυπνη μάλιστα, γι’ αυτό έχει φάει τα μούτρα του σε ένα σωρό θέματα και τα ‘χει πάρει πίσω (αναγκαστικές απαλλοτριώσεις οικοπέδων, παράξενες αγοροπωλησίες άλλων, λαική αγορά κλπ) και σε άλλα τόσα, που άλλα τον ρωτάνε κι άλλα απαντάει (καθαριότητα, κυκλοφοριακό, υπόγειο πάρκινγκ, νερό δηλητήριο, μαρίνα για πανηγύρια, δρόμοι σε κακή κατάσταση, αυξήσεις δημοτικών τελών κ.ο.κ.) …μπορεί η αντιπολίτευση να μην έχει blog και εφημερίδες για να προβάλλει τα θέματα, αλλά φροντίζουν σε κάθε συμβούλιο να τον ξεμπροστιάζουν σε όσους τον είχαμε ίνδαλμα παλιότερα....οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να αντιδράσουν και να πάψουν να συναινούν στα εγκλήματα που γίνονται στο Δήμο μας..

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.)

Ανώνυμος είπε...

TI NA TO KANETE TO BLOG KAI ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ?ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑΚΙΑ ? Η ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ,??ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΠΑΚΕΤΑ" ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2002..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΠΡΩΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΒΕΒΑΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ti egine paidia twra thumithikame oti o dimarxos den exei kanei tipota stin amfiloxia?????otan ton vgazame 2h fora eimastan euxaristimenoi apo to ergo pou eixe prosferei stin poli mas???pou einai oi dromoi,to nero to parking,o viologikos k.a. polla pou etaze proeklogika oeo???oi plirwmes ginontai stin wra tous???telos pantwn autos o topos itan kai tha einai katadikasmenos!!!!!

ΝΟΔΕ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ είπε...

Η ΝΟΔΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ NODEAIT.BLOGSPOT.COM ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ, Κ.Α.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΦ!!!! ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕ Η ΝΔ. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

egv den katalabeno ti toys 8eloyme toys dimarxoys? sthn polh mas aplos gia na pernoyn toys mistoys toys? aniparkti dimotikh arxh! na toys xeromaste!! k mhn ksanakoyso oti den eginan erga sthn amfiloxia! axaristoi amfiloxiotes !! balane loyloydia k petres sto strogilo!! terastio ergo pnohs gia thn polh mas !! alla tetoi axaristoi eiste den ektimate ta erga pnohs!! ante k tshs 28 oktombrioy 8a bapsoyn k ta pezodromia gia thn parelash poios thn xath mas ypomonh mexri ths 28 oktombrioy poy 8a lampsei o topos !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η συμμετοχή ο σχολιασμός κ.λ.π
είναι πράγματα θεμιτά , εξ' άλλου στην Δημοκρατία άπαντες
έχουμε το δικαίωμα να εκφέρουμε
ελεύθερα την γνώμη μας.
Καθημερινά βλέπουμε σχόλια
που κινούνται στο λεγόμενο
΄΄πολιτικό πολιτισμό ΄΄ και άλλα
που είναι τελείως απαράδεκτα.
Να μην απορούμε λοιπόν γιατί οι περισσότεροιείναι άτομα ανενεργά
στα κοινά του τόπου τους.
Ευχαριστώ.Κώστας Χαμπαίος Αμπελάκι.