Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Η κόντρα Κοιμήση - Μοσχολιού συνεχίζεται...


Δεν φαίνεται να τελειώνει η κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΤΕΔΚ και δημάρχου Αμφιλοχίας Απ. Κοιμήση και του δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού που ανάβει με κάθε ευκαιρία.
Μια τέτοια ευκαιρία δόθηκε στην συνεδρίαση της ΤΕΔΚ, όταν ο κ. Μοσχολιός καθυστέρησε να προσέλθει στην αίθουσα της συνεδρίασης και καταφέρθηκε κατά ενός μέλους που τον ειδοποίησε, όπως είπε, ότι θα καθυστερήσει η έναρξη της συνεδρίασης από την προγραμματισμένη ώρα. Μπαίνοντας στην αίθουσα ο δήμαρχος Αγρινίου διαπίστωσε ότι η συζήτηση είχε προχωρήσει με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να ανάψουν τα αίματα μεταξύ των δύο. Οι πιο ψύχραιμοι θέλησαν να δώσουν τέλος στην αψιμαχία, όμως δεν τα κατάφεραν. Ο κ. Μοσχολιός είπε ότι η ενημέρωση περί καθυστέρησης της συνεδρίασης τον έκανε να επανασχεδιάσει το πρόγραμμά του, δεδομένου ότι για να φθάσει στο Μεσολόγγι πρέπει να διανύσει και μια απόσταση κάποιας ώρας, ενώ ο κ. Κοιμήσης επέμενε ότι έπρεπε να ακολουθήσει την πρόσκληση που του απεστάλη. «Κύριε Μοσχολιέ το επιχείρημά σας θα πρέπει να είναι ισχυρότερο γιατί και εμείς ερχόμαστε από μακρύτερα», απάντησε ο κ. Κοιμήσης. Και ενώ οι υπόλοιποι εξακολουθούσαν να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα αυτό δεν επετεύχθη και ο κ. Κοιμήσης συνέχισε λέγοντας ότι: «εδώ όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ μας, όλοι έχουμε τις διαδρομές μας και όλοι έχουμε τις δουλειές μας, εδώ ήρθαμε οικειοθελώς δεν μας ανάγκασε κανένας με το ζόρι». Το θέμα που συζητείτο ήταν αυτό της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης, το οποίο θεωρείται σημαντικό γι’ αυτό και τελικά ο κ. Κοιμήσης έκανε και πάλι την ενημέρωση που λίγο πριν είχε κάνει στους υπόλοιπους και μετά από λίγη ώρα το θέμα πήρε τέλος.
Πηγή:Εφημερίδα "Αιχμή"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ Η΄ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η' ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ..