Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Εγγυώμενος την "πολιτική άνοιξη" της Νέας Δημοκρατίας εξελέγει με 50%!


Κι αν υπήρχε κάποιος που θα φανταζόταν μέχρι και πριν δυό μήνες πως η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα ήταν η νέα αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας,σίγουρα κανείς δεν θα πόνταρε στον "Ακατανόμαστο",όπως λέει και μια ψυχή!Ε λοιπόν το είδαμε και αυτό και πλεόν ο Αντώνης Σαμαρά είναι ο αρχηγός της ΝΔ,ώντας ο πρώτος αρχηγός με λαϊκή ετυμηγορία!Πολλά τα σχόλια που θα μπορούσαμε να κάνουμε,όπως για παράδειγμα πως παρα την αποδοχή του από το λαό ο Αντώνης Σαμαράς είναι αρχηγός σε ένα κόμμα όπου τα στελέχη που είναι δίπλα του δεν ξεπερνούν το 10% σε αντίθεση με την Ντόρα Μπακογιάννη!Αυτό και άλλα πολλά κάνουν την αποστολή του Αντώνη Σαμαρά ιδιαίτερα δύσκολη και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει όπως πιστεψαν οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν στις κάλπες δίνοντας ένα σαφές μήνυμα πως αυτό το κόμμα έχει πολύ βαθιές ρίζες στο λαό και δεν μπορείνα να το διασπάσει κανενας και καμιά!
Αποτελέσματα Αιτωλοακαρνανίας

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχηγός με λαϊκή ετυμηγορία.αυτό τα λέει όλα

Ανώνυμος είπε...

και μαριος στα κλαρια!!αχαχαχαχα τι πλακα εχετε εκει στη δεξια

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΚΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΩΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ..ΟΥΤΕ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΞΥΛΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ελπιζουμε τωρα ο αντωνακης να μην αφησει το μαριο να διαλεξει υποψηφιο για τον δημο,και τρωμε το γακη και το βαρεταδιωτη παλι στην μαπα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΒΑΛΤΟ!(ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ). ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

εγω θα τους τρωω στην μαπα ,αλλα εσυ τους ψηφιζεις και με τους μισθους που παιρνουν ,αλλος παιρνει δυο δυο τις αδειες ταξι στην πατρα,αλλος τα σπιτια κατω απ την ακροπολη,εσυ παρε κανα μαλλι της γριας του χρονου στο πανυγηρι!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο έξω ήταν η Αιτωλοακαρνανία
απο αυτό που πραγματικά ήθελε ο
κόσμος της Ν.Δημοκρατίας? Αν δείτε
τα αποτελέσματα θα καταλάβετε!!!!
Πριν τις εκλογές σε κάποιους εκεί στο Αγρίνιο τους τα είπα
πως βλέπουν με λάθος μάτια και με ειρωνεύτηκαν.
Επώνυμα πάντα σχολιάζω:
Kώστας Χαμπαίος

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε κυριε χαμπαιο,οι κομματικοι φυλαρχοι της δεξιας στην αιτ/νια εχουν χασει απο χρονια την επαφη με τον πολιτη,φιλο η μελος της ν.δ. τρανη αποδειξη η υποψηφιοτητα για το δημο αμφιλοχιας,το 2006.και η ταπεινωτικη ηττα.μια ηττα που εχει γινει ταμπου,και κανεις πια δεν τολμα 10 μηνες πριν τις νεες εκλογες να πει ποιος θα σταθει απεναντι στην ομαδα,των συνταξιουχων που χει μαζεψει ο κοιμησης στο δημαρχειο.

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνετε, με το Μαράκι θα κατέβουμε πάλι ( τώρα ειδικά που τα βρήκε με τον Μάριο), απλά δεν εκδηλωνόμαστε ακόμη για να μην μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Η συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη:
Αφήνουμε να εκδηλωθεί όποιος τυχόν αφελής ρομαντικός ονειρεύεται να συσπειρώσει το φιλελεύθερο χώρο και να προσφέρει στον τόπο και πέφτουμε πάνω του σαν τα κοράκια και τον κατασπαράζουμε. Μετά και ενώ έχουν περάσει μήνες και πιέζει ο χρόνος παρουσιάζουμε την Μαρία ως μοναδική αξιόπιστη λύση για να εκπροσωπήσει το χώρο αξιοπρεπώς. Αυτή συγκινημένη, μέσα σε άκρως φορτισμένο κλίμα ( ξέρετε τώρα: δάκρυα , εναγκαλισμοί με τον Μάριο κ.λπ.) αποδέχεται να θυσιαστεί για την παράταξη.
Υπάρχει πάντα βέβαια και το “plan B”: Για την περίπτωση που δεν μασήσει ο κόσμος έχουμε έτοιμο να ρίξουμε στη μάχη τον Εθνικό μας Γαμπρό.
Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το Δήμο. Και τόσα χρόνια που τον χάνουμε άλλωστε δεν πάθαμε τίποτε. Το ζητούμενο είναι να είμαστε στο προσκήνιο, να περνάμε καλά και βέβαια μην κατά λάθος βγει ΝεοΔημοκράτης Δήμαρχος που δεν τον ελέγχουμε και βάλουμε μπελάδες στο κεφάλι μας.

Ένα αδύνατο σημείο έχει το σχέδιο: απ’ ότι φαίνετε μας τελείωσαν οι ρομαντικοί, και δεν έχουμε τώρα ποιον να κατασπαράξουμε. Μήπως να αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας?

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβως και χειροτερα ειναι τα πραματα στον δημο μας.απ την μια οι συνταξιουχοι μισθολαγνοι,κομπλεξικοι χωριατες αμορφωτοι οι περισσοτεροι. εχουν γαντζωθει στις καρεκλες,κατα βαθος μισουν την πολη της αμφιλοχιας,και μας εκδικουνται επειδη τυγχανει να ελεγχουν καποιες δεκαδες ψηφαλακια που τα χει αναγκη ο κοιμησης .και απ την αλλη το απολυτο μηδενικο,μια γηραια κυρια που νομιζει οτι με δυο γλυκολογα που πεταει στον καθενα,ειναι επαρκεις να δοιηκηση ενα δημο.ειλικρινα λυπαμαι που αν τελικα ισχυσει ο νεος καποδιστριας,θα παρουμε και αλλους στον λαιμο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΙΤΕ ΑΝΩΜΥΜΕΣ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ???ΜΠΑ..ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ 60.ΣΤΗΝΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως φίλε μου,έχω ακούσει ο ίδιος την μια εκ των αντιδημαρχων να λεει στον σχεδόν συνομίλικο της αντιδήμαρχο:πως μας λενε στο ιντερνετ,γέροντες??

Ανώνυμος είπε...

εκδρομη στον αγιο πετρο θα πανε ??

Ανώνυμος είπε...

μπεεεεε!!!!! τον ξεχασατε αυτον;