Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Δεν προλάβαμε να πούμε καλό λόγο για το Μάριο..να τα πάλι!

Μετά μας λέτε ότι είμαστε επιθετικοί με το Μάριο!Δεν προλάβαμε λοιπόν να γραψουμε πόσο σημαντική είναι η στήριξη του στον Αντώνη Σαμαρά για το Νομό και βλεπουμε το δημοσίευμα στο "troktiko" με τίτλο "Οικογενειακή υπόθεση για το Μ.Σαλμά η πολιτική"!Ε μετά εμείς φταίμε...διαβάστετο και σεις... (link)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ!ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ.ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

o μαριος εχει δωσει δειγματα γραφης απο πολυ μικρος ,απ την ΠΟΛ.ΑΝ. ΣΤΗ Ν.Δ ,ΑΠ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗ,ΟΥΤΕ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΝΑΙ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΙΑΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ! (ΦΙΛΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Ν.Δ ΠΗΡΕ 24 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ !ΑΠΟ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!ΧΑ ΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΕ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΡΤΑ (ΔΑΓΚΩΝΙΟΡΟ)ΠΟΥ ΔΙΩΞΕ Ο ΑΚΑΡΔΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ!ΚΑΛΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ!Α ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ!(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΕΚΤΟΥΔΙΑ.)ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΡΤΑ.ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ STAGE, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τον ξαδερφο του που τον εβαλε στο ΚΑΦΚΑ γιατι δεν τον αναφερετε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμβρακικός κόλπος όπως δείχνουν τα πράγματα τελείωσε. (πέθανε)

Ανώνυμος είπε...

αν μπορεις ριξε μια ματια στην καταγγελια που χει το τροκτικο!!ως και τη κουνιαδα του ειχε νομικο συμβουλο!!!ΜΑΡΙΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_3678.html

Αληθεύουν αυτά κ. Σαλμά;
"Σε ανάρτησή σας με τίτλο «Οικογενειακή υπόθεση για το Μ. Σαλμά η πολιτική» είχατε αναφερθεί στο γεγονός ότι ο πρώην υφυπουργός Υγείας έχει ως επιστημονικό συνεργάτη του στη βουλή τη σύζυγό του Ειρήνη Καρούνη. Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επί των ημερών του στο υπουργείο Υγείας είχε προσλάβει ως μετακλητή υπάλληλο για τη νομική του υποστήριξη και την αδερφή της συζύγου του. Θα μου πείτε ότι σιγά το πράγμα αφού...

κατά πάγια τακτική όλοι οι πολιτικοί –δυστυχώς της ΝΔ- το κάνανε και το κάνουν. Όμως εδώ υπάρχει θέμα γιατί καμία εκ των δύο κυριών δεν προσέφερε τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην πράξη παρά μόνον εισέπρατταν κάθε μήνα το μισθό τους από τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου. Εάν δεν με πιστεύετε ρωτήστε καλύτερα τους θυρωρούς του υπουργείου να σας πουν εάν οι συγκεκριμένες κυρίες τους λένε κάτι φυσιογνωμικά. Καλά το Σαλμά μην τον ρωτάτε γιατί τρέχει με τον Αντώνη αυτή την περίοδο τη στιγμή που ο πρώην διευθυντής του στο υπουργείο αλλά και η πλειοψηφία των πρώην συνεργατών του τάσσονται ανοιχτά με το μέρος της κ. Μπακογιάννη! Πού καιρός για εξηγήσεις από τον κατά τα άλλα συμπαθή Μάριο…"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Aυτά έγραψε σήμερα το μεσημέρι στις 1:30 το τροκτικό.

Ανώνυμος είπε...

αληθευει οτι ο Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ μεθοδευει την τοποθετηση ως νεου δοιηκητη του ΚΑΦΚΑ συζυγο γνωστου γιατρου της αμφιλοχιας ,που αν και εχει σπουδασει δηλωνει οικιακα??αν οντως γινει θα κανουμε μεγαλο παρτυ!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Κ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

“Πληροφορήθηκαμε από τον Τύπο και τα ΜΜΕ ότι θεωρήθηκε ως εργατικό ατύχημα η περιπέτεια της κ. Κωνσταντίνας ΚΟΥΝΕΒΑ, η οποία δέχθηκε
επίθεση από αγνώστους με καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο Υπουργός Εργασίας κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ καλώς αναγνώρισε το γεγονός ως εργατικό ατύχημα και έδωσε παραχωρητήριο και κλειδί στην μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Αν και πέρασαν όμως εννέα μήνες από την δολοφονία του αδελφού μας
Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Μιχαήλ που συνέβη την 5-3-2009 στη Νίκαια Πειραιώς, από Αλβανό λαθρομετανάστη, όταν ο αδελφός μας ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να τον συλλάβει, αφού αυτός προηγουμένως είχε κάνει ληστεία σε Υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου η πολιτεία στην περίπτωση του δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία και συγκεκριμένα:

1)Μέχρι σήμερα δεν χορηγήθηκε στη χήρα ή την θυγατέρα του σύνταξη (Αρθρα 2 και 3 του Ν. 1897/1990).

2) Δεν καταβλήθηκε μέχρι σήμερα το δικαιούμενο εφʼ άπαξ βοήθημα (Αρθρο 3 του Ν. 1897/1990)3) Μέχρι σήμερα η σύζυγος του δεν διορίστηκε στο Δημόσιο όπως προβλέπεται από το Νόμο (Αρθρο 18 του Ν. 3448/2006), αλλά ο σχετικός φάκελος εξακολουθεί να
πηγαινοέρχεται μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και Υπουργείου Προστασίας του πολίτη, αν και από την τέως πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών μας είχε δοθεί η υπόσχεση ότι το θέμα θα ρυθμιζόταν ως τις ευρωεκλογές.

Εστω να ληφθεί υπʼ όψη ότι ο αδελφός μας άφησε εν ζωή γυναίκα και ανήλικο παιδί ηλικίας μόλις πέντε μηνών.

Αραγε ο αδελφός μας είναι παιδί ενός κατώτερου Θεού;

Με την παρούσα παρακαλούμε όλους τους αρμόδιους και την ηγεσία των συναρμοδίων Υπουργείων να πράξουν το συντομότερο δυνατόν όλα όσα προβλέπονται από το Νόμο και να ενεργήσουν με την ίδια ευαισθησία που ενήργησε και η πολιτεία στην περίπτωση της κ. ΚΟΥΝΕΒΑ.

Τα αδέλφια Γεώργιος και Μανώλης Σπανουδάκης”

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!