Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο Μάριος Σαλμάς στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά

Στην Αιτωλοακαρνανία μέχρι σήμερα η δυναμική έδειχνε να είναι υπέρ της κ Μπακογιάννη ενόψει της 29ης Νοεμβρίου,μα η συνταξη του πρώτου σε σταυρούς βουλευτή της ΝΔ στο Νομό κ Σαλμά στο πλευρο του κ Σαμαρά αναμένεται να επηρεάσει τους συσχετισμούς!Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν ο κ Σαλμάς με την πιο κάτω δήλωση τάσσεται υπέρ του κ Σαμαρά,ο οποίος δείχνει να κερδίζει έδαφος έχοντας πλέον στο στρατόπεδο του το πιο ισχυρό χαρτί της παράταξης στο Νομό!
Η Δήλωση του πρώην Υφυπουργού:
"Σε λιγότερο από 15 ημέρες, η Νέα Δημοκρατία ξεκινά μία δύσκολη προσπάθεια ιδεολογικής ανασύνταξης και αποσαφήνισης των πολιτικών θέσεων, με τις οποίες μέσα στις νέες συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί στον κόσμο, θα δώσουμε τις επόμενες μάχες για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.
Εκτιμώ ότι και η Ντόρα και ο Αντώνης έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να κυβερνήσουν τη χώρα. Μπορούν να ξαναχτίσουν ένα σύγχρονο κόμμα, μια φιλική στον πολίτη Νέα Δημοκρατία.
Οι πολιτικές αναλύσεις δημόσια υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου από τα στελέχη του κόμματος στερούν επιχειρήματα από την επόμενη μέρα και ξοδεύουν πολύτιμο κεφάλαιο από τον επόμενο πρόεδρο, τον οποίο θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε.
Το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι η 29η Νοέμβρη, αλλά η επόμενη ημέρα, ώστε η Νέα Δημοκρατία, ενωμένη και δυνατή, να γίνει πάλι το κόμμα της ελπίδας και της προοπτικής για μία καλύτερη πατρίδα.
Με βάση αυτά τα κριτήρια και μετά από βασανιστικό προβληματισμό, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας."

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ,ΟΤΙ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ.ΣΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ?
ΜΠΑΑΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

θα μιλας για το εργο με τα λουλουδια και το χρεος των 80.000 ευρο η για το χρεος σε γνωστο caterigk φαγητου απ το αγρινιο υψους 50.000 ευρο.ΑΜ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ Ο.Γ.Α.!!!

Ανώνυμος είπε...

ME 80.000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΣΑΡΔΗΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ STAGER, ΚΥΡ ΜΑΡΙΕ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΕΣΥ ΒΟΛΕΥΕΣ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

...σιγά μην δεν ήταν και αυτοί στο παιχνίδι...

3 δικηγόροι μέλη των Οικολόγων Πράσινων κατέθεσαν αίτηση να αφαιρεθούν οι θρησκευτικές εικόνες από τους τοίχους των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης!!!

...........μάλλον οι εικόνες δεν είναι αρκετά οικολογικές...μάλλον καταστρέφουν το περιβάλλον....μπορεί να είναι τοξικές....μπορεί να μολύνουν την ατμόσφαιρα.....

ή

το κόμμα τους είναι μαιμού οικολόγοι και φοράνε την προβιά του οικολογισμού για να αρπάζουν τις ψήφους των ανυποψίαστων πολιτών και να θέτουν σε εφαρμογή τα ιδεολογικοπολιτικά παιχνίδια τους!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμβρακικός κόλπος όπως δείχνουν τα πράγματα τελείωσε. (πέθανε)