Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Παίρνει διαστάσεις η κόντρα του Μάριου με το Αθηναϊκό blog

Η κόντρα Σαλμά - "fimotro" συνεχίζεται και ίσως να συνεχιστεί και στις δικαστικές αίθουσες,καθώς ο βουλευτής του Νομού δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις επιθετικές αν μη τι άλλο αναρτήσεις του αθηναικού blog!Ο κ Σαλμάς από την πλευρά του κατεθεσε αγωγή ενάντια στον διαχειριστή του blog, ενώ ο blogger από την άλλη συνεχίζει σήμερα με μπαράζ επιθετικών αναρτήσεων για το πρόσωπο του βουλευτή ενώ προειδοποιεί και για αποκαλύψεις από τον Τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται!Μέσα σε όλο αυτό, ο κ Σαλμάς πρεπει να καταλάβει πως μόνο κακό του κάνουν οι "blogger υπεράσπισης" από το Νομό που πριν κάνουν την μεγάλη τουμπα,για δικούς τους λόγους, έγραφαν με μεγάλα γράμματα:(Μάιος 2008) "Η λαϊκή βίλα του λαϊκού Μάριου" και πως "Έτσι εξηγείται και η πολύχρονη εξαφάνιση του Βουλευτή από τα τεκταινόμενα στον Νομό, "σήκωνε οικοδομή ο άνθρωπος""(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/07/blog-post_1116.html).Αυτά έγραφαν κάποτε και η αλλαγη στάσης είναι στην κρίση όλων σας,μα το να μας κάνουν τους τιμητές είναι τουλάχιστον γραφικό!
Υπ.:Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάμε,θεωρούμε πως αρκεί...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ,ΟΜΩΣ ΖΕΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ναναι καλά ο αδερφός σου αλλά αυτό που λες είναι οτι πιο υποτιμητικο για όλους μας,όταν χρωσταμε την ζωη μας σε καποιο υπουργό επειδη η εντατική "δουλευει"!!!Η συναισθηματική φόρτιση σε κανει ενδεχομενως να σκεφτεσαι ετσι,μα είναι τουλάχιστον τραγικο!!!

Ανώνυμος είπε...

KALA MAS DOULEUEIS RE FILE?????KSEXASES OTI AYTA POY EGRAFE TO PARON GIA TO SALMA TA ANADHMOSIEUES KAI SY??? TOTE SOY ARESAN TA SXOLIA TOY, TWRA EXEIS PROVLIMA?????

Ανώνυμος είπε...

Ναι φιλαρακο,το ειχε αναδημοσιευσει ως επιτυχια και ως ντοκουμεντο της εφημεριδας,μα από τοτε δεν αλλαξε ουτε σταση ουτε υφος,σε αντίθεση με καποιους αλλους που απόταν υπουργοποιήθηκε ο Μαριος εγιναν αυλοκόλακες του!αυτη ειναι η διαφορα φιλαρακο και ελπιζω να την καταλαβαινεις!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΡΙΟ??ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΠΩς ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΑΠ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΕΛΑΚΗ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Κ ΣΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ??

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.