Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Κοιμήσης και επίσημα...και στο βάθος Κατσούλας!

Από χθες πια και επίσημα με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος για τον Δήμο της Αμφιλοχίας ο επί 8 χρόνια Δήμαρχος κ Απόστολος Κοιμήσης μετά την ανακοίνωση των 70 πρώτων υποψηφίων από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του Κόμματος!Έτσι λοιπόν αρχίζει και τυπικά το προεκλογικό σαφάρι για τον Δήμαρχο,που ξεκινά αυτή τη μάχη σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί!Κατα πάσα πιθανότητα αντίπαλος αυτού θα είναι ο Γιώργος Κατσούλας που φαίνεται να είναι πολύ κοντά στον να πεί το ναι και να μπει μπροστά για την Νέα Δημοκρατία!Το παζλ συμπληρώνει ο υποψήφιος του ΚΚΕ Αλέκος Γιαννακάκης ο οποίος επιδιώκει να είναι αυτό που θα παίξει τον ρυθμιστικό ρόλο για την εκλογή του Δημάρχου στον νέο διευρυμένο Δήμο!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατσούλας απάντησε όχι. Είναι σίγουρο.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ -ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ Ο ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΑΔΕΙΑΖΕ". ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΜΗΣΗ ΟΛΟΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά:
Στον Γ. Κατσούλα έγινε μια κρούση (ανεπίσημη εννοείτε) από έναν – δύο νυν δημοτικούς συμβούλους της Μαρίας (οι οποίοι δεν ήτανε και από πουθενά εξουσιοδοτημένοι) .
Ο άνθρωπος το σκέφτηκε 3-4 ημέρες και για τους δικούς του λόγους αφού ευγενικά τους ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνανε απάντησε όχι.
Ούτως η άλλως επίσημα η παράταξη συνεδριάζει για το θέμα αυτό πρώτη φορά απόψε. Έχει αρκετά στελέχη, ας βρει κάποιον να βάλει μπροστά να τελειώνουμε……..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΛΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑ,ΤΙΣ ΒΑΡΚΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ..Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..