Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Απόσυρση Κατσούλα και κόκκινο χαλί για τον Δήμαρχο από την Νέα Δημοκρατία...


Ξανά στο σημείο μηδεν η Νέα Δημοκρατία ενόψει των Δημοτικών Εκλογών μετά την οριστική άρνηση του κ Κατσούλα να μπει μπροστά!Ο κ Κατσούλας ξεκαθάρισε πως με τις παρούσες συνθήκες δεν ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα,καθώς ο ίδιος επιθυμούσε να στελεχωθεί από νέους ανθρώπους από όλους τους χώρους και με σύσσωμη την στήριξη της παράταξης να διεκδικήσει το Δήμο με αξιώσεις!Αυτό φαίνεται να ξύνισε τους καρεκλοκένταυρους συνταξιούχους της παράταξης με αποτέλεσμα ο μόνος αντίπαλος που θα μπορούσε να κοντρλαρει τον κ κοιμήση να κάνει πίσω και να ανοίγεται ορθάνοιχτα η πόρτα και για τρίτη θητεία στον Δήμαρχο Αμφιλοχίας!Αρνητική αίσθηση προκάλεσε για ακόμη μία φορά και η ουδέτερη του μφιλοχιώτη Βουλευτή κ Σαλμά που έδειξε να μην του αρέσει η ιδέα να μπει στα πολιτικά δρόμενα του Βάλτου ένας ακόμα ισχυρός παίχτης!Έτσι έγιναν τα πράγματα και η Νέα Δημοκρατία για μία ακόμη τετραετία στρώνει κόκκινο χαλί για τον κ κοιμήση,την ώρα που αυτός είχε αρχίσει να ανησυχει και να αλλάζει τακτική!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραψτα να χαρουν και οι ποδοσφαιροκεφαλοι της παραλιας, που περασαν την πολιτικη με μπαλα .. για το πιπινολατρη λεω..

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ.ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ BLOGERS ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

bravo ston giorgo pou den ekatse na ginei to exilastirio 8ima ton eperxomenon eklogon!!!

Ανώνυμος είπε...

που ηταν ο μαριος εχθες που χε συναντηση η τοπικη Ν.Δ. ?? δεν οφειλε εστω καιμεσω μηνυματος ,να παρεχει στηριξη σε οποιον ειναι διατεθιμενος να βαλει? οπως παντα περιμενε στην γωνια να βαλει τρικλοποδια. τον μαθαμε τωρα τοσα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΙΑ; ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΟΑΘΗΝΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σαλμάς - Κατσούλας, όπως πρώτα η κότα ή το αυγό. Ποιόν στήριξε ο Μάριος; Λες και είναι άβουλος. Αμα σκέπτεται το πολιτικό κόστος-όφελος.
Ποιοί βουλευτές στήριξαν ανοικτά υποψηφίους; Να πουν τη γνώμη τους , έστω. ΚΑΝΕΙΣ. Όλοι την ουρά τους έξω, με παλαιοκοματικές νοοτροπίες. Τους ξέρουμε .

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΣΤΕ;