Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Άλλοι ψάχνουν Δήμαρχο και άλλοι για Συμβούλους!!!

Βιοι αντίθετοι για τις δύο παρατάξεις που θέλουν να διεκδικήσουν τον Δήμο Αμφιλοχίας,καθώς απ'την μία η αντιπολίτευση μετά από χρονια μοιαζει συσπειρωμενη και ετοιμοπολεμη ,αλλα δεν μπορει να βρει αρχηγο να κατεβει στην μαχη των εκλογων του Νοεμβρη,ενώ από την άλλη η συμπολιτευση εχει αρχηγο και επιτελεις ,αλλα κινδινευει να μεινει χωρις στρατιωτες-υποψηφιους Δημοτικούς συμβουλους.Συγκεκριμένα,προβληματισός επικρατεί τον τελευταιο καιρο στο στρατόπεδο του Δημάρχου,καθως εισπρατει ηχηρα οχι, ακομα και απο προεδρους τοπικών συμβουλίωνστους προτείνει να είναι υποψήφιοι στο γενικό ψηφοδέλτιο.Οι λόγοι που ο καθένας προφασίζεται είναι πολλοί,άλλοι για οικονομικούς,άλλοι λόγω των μικρών πιθανοτήτων να σπάσουν το κατεστημένο και να εκλεγούν,άλλοι λέγοντας ευθαρσώς στο Δήμαρχο πως αιρουν την στήριξή τους προς το πρόσωπο του!Τα σκαμπανευάσματα λοιπόν συνεχίζονται μπροστά από την μάχη των Δημοτικών Εκλογών...έστω και αν ο εφιάλτης για τους εν τω Δημαρχειακόν Μέγαρο,εν ονόματι Κατσούλας έχει κάνει προς στιγμήν πίσω...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pistevo pos an katevei yperkommatikos kai koina apodektos ypopsifios apenanti ston koimisi tha diekdikisei tin dimarxia epi isois orois.mono etsi tha xasei o koimisis...as to katalavoun stin antipolitefsi epitelous!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡ@@@#$!ΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ntropi kai aisxos se sena fasista pou tha mas peis oti osoi psifizoume pasok tha prepei na ntrepomaste!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ, ΝΕΟΠΑΣΟΚΕ, ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. ΞΥΠΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.

ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ; ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΛΘΕ. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ. ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΔΝΤ. ΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ntropi kai aisxos se osous den afinoun to pasok na swsei gia akomi mia fora thn xwra.